Gość: ola IP: *.setup.com.pl 19.02.03, 16:17 Czy moglibyscie podać mi namiary na tego fryzjera i napisac, czy tam czeszą się też takie szraki, jaka jest atmosfera,i ceny. Plisssssssss, ja juz nie chcę eksperymentować, chce do niego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaiti Re: Fryzjer - Tomek Pyza 19.02.03, 16:33 zakład Figaro. (zapodziłam gdzies wizytówke). Zakład jest na tyłach Holiday Inn. W zeszłym roku strzyzenie 75 zł. Ja nie byłam zadowolona. Poszukaj przez wyszukiwarke. Podawałam już kiedyś namiary na niego. Na pewno znajdzies odpowiedni wątek. m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Fryzjer - Tomek Pyza IP: *.setup.com.pl 20.02.03, 19:19 martaiti napisała: > zakład Figaro. (zapodziłam gdzies wizytówke). Zakład jest na tyłach Holiday > Inn. > W zeszłym roku strzyzenie 75 zł. Ja nie byłam zadowolona. > Poszukaj przez wyszukiwarke. Podawałam już kiedyś namiary na niego. Na pewno > znajdzies odpowiedni wątek. > m A jak atmosfera. Czy szaraków trakują olewczo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vampirelka Re: Fryzjer - Tomek Pyza IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 19:22 bylo juz kilka watkow - wyszukaj w wyszukiwarce. ja np. pisalam , ze byla to najgorsza wizyta u fryzjera w moim zyciu. olewactwo , nie sluchanie klientki - same zle przezycia. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: do Vampirelki 20.02.03, 19:45 Buhahahaha, ty ciućmo z Gocławia jak Cię tam zobaczyli dresiaro, to nic dziwnego,że byli niemili, bo takie klientki tylko wstyd zakładowi przynoszą, buhahaha! Przede mną to dywan czerwony rozkładają i szampana otwierają, buhahahaha! Całuski Grażynka Lubicz *** Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś