Gość: olga IP: 80.48.38.* 24.02.03, 13:44 czy ktos uzywa baze pod podkład?nie mowie tu o kremie tylko jakims innym specyfiku..ja uzywam czasami puder zielony(na zaczerwienienia)ale tak pytam dla orientacji..moze sama skorzystam;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorisek Re: baza pod makijaz IP: *.houston.rr.com 27.02.03, 03:00 tak. laura mercier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śniegotka Re: baza pod makijaz IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 27.02.03, 12:10 Dorisku, proszę, może wiesz gdzie można tę Laurę Mercier zamówić w internecie, z wysyłką do Polski??? Słyszałam o tych produktach wiele dobrego, m.in. o podkładzie nawilżający Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorisek Re: baza pod makijaz IP: *.corelab.com 27.02.03, 16:24 Gość portalu: śniegotka napisał(a): > Dorisku, proszę, może wiesz gdzie można tę Laurę Mercier zamówić w internecie, > z > wysyłką do Polski??? Słyszałam o tych produktach wiele dobrego, m.in. o > podkładzie nawilżający www.neimanmarcus.com Delivery to international destinations. However, you may have your www.NeimanMarcus.com purchase shipped to an international address by calling 1.888.888.4757. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: baza pod makijaz IP: 148.246.70.* 27.02.03, 16:42 jesli wzmiankujecie neiman marcus, to ja wskaze na najnowszy produkt la prairie, jest to wlasnie rozowy zel silikonowy, sluzacy jako baza pod makijaz, ktory pieknie wypelnia zmarszczki dajac optyczny efekt ich wygladzenia lub znikniecia. poza tym powoduje, ze makijaz jest perfekcyjnie gladki, rownomierniy, i swietnie sie utrzymuje nawet przez dluzszy okres. skora pozostaje matowa i nie swieci sie. zdaje sie , ze niestety, jak dotad produkt ten dostepny jest tylko w usa i kanadzie, ale mysle, ze niedlugo dotrze rowniez do polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śniegotka Re: baza pod makijaz IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 27.02.03, 17:08 Dziewczyny, dziękuję wam za pomoc, sprawdzę zaraz tego neimanmarcusa i się dowartościuję. Miałam kiedyś bazę YSL opaloną ale nie byłam zadowolona, a na mój wątek o Magic Base Biothermu nikt nie odpowiedział:( Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: baza pod makijaz 27.02.03, 17:15 Gość portalu: ania napisał(a): > jesli wzmiankujecie neiman marcus, to ja wskaze na najnowszy produkt la > prairie, jest to wlasnie rozowy zel silikonowy, sluzacy jako baza pod makijaz, > ktory pieknie wypelnia zmarszczki dajac optyczny efekt ich wygladzenia lub > znikniecia. poza tym powoduje, ze makijaz jest perfekcyjnie gladki, > rownomierniy, i swietnie sie utrzymuje nawet przez dluzszy okres. skora > pozostaje matowa i nie swieci sie. zdaje sie , ze niestety, jak dotad produkt > ten dostepny jest tylko w usa i kanadzie, ale mysle, ze niedlugo dotrze rowniez ---------------------- Bezczelna pinda.Czy Ty zdajesz sobie sprawę jaka jest obecna sytuacja w Polsce ? Jaka bieda i bezrobocie.A ty idiotko tu La Praire polecasz? A Ty w ogóle wiesz ile te kosmetyki kosztują tutaj - krem średnio 600-1000 zł.Kto se może pozwolić na taki krem ? Nikt nawet uczciwie pracujący.No chyba,że jedynie kurwy z agencji towarzyskich. A zresztą jak kto brzydki to mu i baza La praire nie pomaga,tak jak w twoim przypadku, buhahahahahahaha! Grażynka Lubicz **** Kocham Rysia > > do polski. Odpowiedz Link Zgłoś