Dodaj do ulubionych

baza pod makijaz

IP: 80.48.38.* 24.02.03, 13:44
czy ktos uzywa baze pod podkład?nie mowie tu o kremie tylko jakims innym
specyfiku..ja uzywam czasami puder zielony(na zaczerwienienia)ale tak pytam
dla orientacji..moze sama skorzystam;)
Obserwuj wątek
    • Gość: dorisek Re: baza pod makijaz IP: *.houston.rr.com 27.02.03, 03:00
      tak. laura mercier.
      • Gość: śniegotka Re: baza pod makijaz IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 27.02.03, 12:10
        Dorisku, proszę, może wiesz gdzie można tę Laurę Mercier zamówić w internecie, z
        wysyłką do Polski??? Słyszałam o tych produktach wiele dobrego, m.in. o
        podkładzie nawilżający
        • Gość: dorisek Re: baza pod makijaz IP: *.corelab.com 27.02.03, 16:24
          Gość portalu: śniegotka napisał(a):

> Dorisku, proszę, może wiesz gdzie można tę Laurę Mercier zamówić w
          internecie,
          > z
          > wysyłką do Polski??? Słyszałam o tych produktach wiele dobrego, m.in. o
          > podkładzie nawilżający

www.neimanmarcus.com

Delivery to international destinations.
          However, you may have your www.NeimanMarcus.com purchase shipped to an
          international address by calling 1.888.888.4757.

• Gość: ania Re: baza pod makijaz IP: 148.246.70.* 27.02.03, 16:42
            jesli wzmiankujecie neiman marcus, to ja wskaze na najnowszy produkt la
            prairie, jest to wlasnie rozowy zel silikonowy, sluzacy jako baza pod makijaz,
            ktory pieknie wypelnia zmarszczki dajac optyczny efekt ich wygladzenia lub
            znikniecia. poza tym powoduje, ze makijaz jest perfekcyjnie gladki,
            rownomierniy, i swietnie sie utrzymuje nawet przez dluzszy okres. skora
            pozostaje matowa i nie swieci sie. zdaje sie , ze niestety, jak dotad produkt
            ten dostepny jest tylko w usa i kanadzie, ale mysle, ze niedlugo dotrze rowniez
            do polski.
            • Gość: śniegotka Re: baza pod makijaz IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 27.02.03, 17:08
              Dziewczyny, dziękuję wam za pomoc, sprawdzę zaraz tego neimanmarcusa i się
              dowartościuję. Miałam kiedyś bazę YSL opaloną ale nie byłam zadowolona, a na mój
              wątek o Magic Base Biothermu nikt nie odpowiedział:(
            • grazynka-lubicz Re: baza pod makijaz 27.02.03, 17:15
              Gość portalu: ania napisał(a):

> jesli wzmiankujecie neiman marcus, to ja wskaze na najnowszy produkt la
              > prairie, jest to wlasnie rozowy zel silikonowy, sluzacy jako baza pod
              makijaz,
              > ktory pieknie wypelnia zmarszczki dajac optyczny efekt ich wygladzenia lub
              > znikniecia. poza tym powoduje, ze makijaz jest perfekcyjnie gladki,
              > rownomierniy, i swietnie sie utrzymuje nawet przez dluzszy okres. skora
              > pozostaje matowa i nie swieci sie. zdaje sie , ze niestety, jak dotad produkt
              > ten dostepny jest tylko w usa i kanadzie, ale mysle, ze niedlugo dotrze
              rowniez
              ----------------------
              Bezczelna pinda.Czy Ty zdajesz sobie sprawę jaka jest obecna sytuacja w Polsce ?
              Jaka bieda i bezrobocie.A ty idiotko tu La Praire polecasz? A Ty w ogóle wiesz
              ile te kosmetyki kosztują tutaj - krem średnio 600-1000 zł.Kto se może pozwolić
              na taki krem ? Nikt nawet uczciwie pracujący.No chyba,że jedynie kurwy z
              agencji towarzyskich.
              A zresztą jak kto brzydki to mu i baza La praire nie pomaga,tak jak w twoim
              przypadku, buhahahahahahaha!
              Grażynka Lubicz
              Kocham Rysia
              >
              > do polski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka