Gość: Edy IP: *.rmf.pl 26.02.03, 14:03 Kochane- jakie ciene nie wałkuja sie po 3 godiznach???? Moze powinnam cos robic pzred malowaniem oczu? pudruję powieki i potem nakladam cien -po 3 godz cien w zalamaniach zbryla sie.... RATUNKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Cienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.03, 14:20 Może powinnaś wyprobować bazę pod cienie ART DECO, podobno wszystkie cienie się na niej trzymają rewelacyjnie (ja nie probowałam). Mnie wystarcza cień w zelu Vipera, ktory tez można stosować jako bazę pod cienie prasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edy Re: Cienie IP: *.rmf.pl 26.02.03, 15:57 Baza pod cienie??hm zapytam o to, czy to cos jest bezbarwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Cienie IP: *.gabo.pl 26.02.03, 21:48 wejdz na strone www.wizaz.pl i najz na "KOSMETYK WRZECHCZASÓW' tam bodajze na 4 miejscu jest wlasnie ta baza z recenjami internautek..podobno nalezy ja nakładac na oczy wczesniej NIE uzywając podkladu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Cienie IP: *.inetia.pl 27.02.03, 09:39 Bardzo dobre i rozsądne cenowo są cienie Max Factor (pojedyncze). Odpowiedz Link Zgłoś
brookie Re: Cienie 27.02.03, 10:35 Sproboj cieni Revlon - sa swietne. Uzywam ich od dawna i utrzymuja sie na powiece przez caly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edy Re: Cienie IP: *.rmf.pl 27.02.03, 11:08 Wielkie dzieki -ja uzywam MF ale moim zdaniem sa kiepskie,dzis mam zamiar kupic sobei baze podcienie -tak polecaną ,zobaczym yco z tego bedzie,, Odpowiedz Link Zgłoś
e_english Re: Cienie 28.02.03, 12:59 ja polecam cienie IsaDora. uzywam ich od kilku lat w wielu wersjach kolorystycznych i jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś