Gość: martaiti IP: *.iti.pl 28.02.03, 13:48 Które kosmetyki SH są godne polecenia? Czy faktycznie ich uzywanie = szybki porost paznokcia itd? Miałam kiedys ich laiery i coś do skorek. średnie. czekam na Wasze opinie pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penelope_75 Re: Sally Hansen-co polecacie? 28.02.03, 15:28 Marto, ja używam zestawu SH do frencza i jest kiepski. Na paznokciach trzyma się tylko jeden dzień a potem odpryskuje. Miałam kilka odżywek SH ale tylko ta z wapnem była super - kolor odżywki fioletowy. Paznokcie były zdecydowanie mocniejsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: Sally Hansen-co polecacie? 28.02.03, 17:05 a mnie ten zestaw do french manicure bardzo przypasowal i zawsze trzyma sie kilka dni dopoki "nie odrasta":-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: Sally Hansen-co polecacie? IP: *.markom.krakow.pl 28.02.03, 20:07 a ja wlasnie ta samą odzywka jestem strasznie rozczarowana :( nazywa sie instant strength- calcium gel, jest przezroczysto-fioletowa uzywam jej dosc reguralnie od jakis 3 miesiecy, a paznokcie nadal sie rozdwajaja, sa kruche, słabe i łamliwe :( na dodatek po jednym dniu, po kąpieli chociażby odżywka ściara się[?] znika w każdym razie z konców paznokci, bez sensu... :( wlasnie sie zastanawiam czy wszystkie produkty SH tak by na mnie dzialaly? a raczej nie-działąły? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Sally Hansen-co polecacie? IP: *.acn.pl / 10.66.2.* 01.03.03, 19:34 Bardzo dobry jest preparat, który nanosi się na świeżo pomalowane paznokcie. Chroni przed odpryskami i nadaje niesamowity połysk. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: Sally Hansen-co polecacie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.03, 19:40 Nie wiem, czy mowisz o NO CHIP? Bo ja wlasnie tego uzywam i jestem zachwycona. To cos jakby 'utrwalacz lakieru' i gdyby nie to, ze paznokcie odrastaja, to moglabym je malowac chyba raz na 3 tygodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: Sally Hansen-co polecacie?- no chip IP: *.markom.krakow.pl 02.03.03, 19:44 a czy mozna go stosowac na lakiery kolorowe innych niz SH firm? bo odzywka, o której juz pisałam [którą mozna ponoc stosować i pod i na lakier- na oczywiscie nie jest juz odzywką tylko nabłyszczaczem ;)] lakiery innych firm [bourjois, inglot] po prostu rozpuszcza!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eilen Re: Sally Hansen-co polecacie? IP: router:* / 10.2.17.* 02.03.03, 13:03 od niedawna uzywam odzywaki "triple strong", takiej w zielonej buteleczce. jak na razie jestem zadowolona. wada jest to, ze faktycznie szybko sciera sie z koncowek paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Sally Hansen-co polecacie? IP: *.acn.pl 02.03.03, 14:47 Używam tej samej odżywki o potrójnym działaniu już miesiąc i w ogóle nie działa. Paznokcie dalej mi się łamią i rozdwajają. Chwalę natomiast ich klej do pękniętych paznokci. Bardzo mocno i długo trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś