Dodaj do ulubionych

Sally Hansen-co polecacie?

IP: *.iti.pl 28.02.03, 13:48
Które kosmetyki SH są godne polecenia? Czy faktycznie ich uzywanie = szybki
porost paznokcia itd? Miałam kiedys ich laiery i coś do skorek. średnie.
czekam na Wasze opinie
pozdrawiam
marta
Obserwuj wątek
    • penelope_75 Re: Sally Hansen-co polecacie? 28.02.03, 15:28
      Marto, ja używam zestawu SH do frencza i jest kiepski. Na paznokciach trzyma
      się tylko jeden dzień a potem odpryskuje.
      Miałam kilka odżywek SH ale tylko ta z wapnem była super - kolor odżywki
      fioletowy. Paznokcie były zdecydowanie mocniejsze.
      Pozdrawiam
      • sublustris Re: Sally Hansen-co polecacie? 28.02.03, 17:05
        a mnie ten zestaw do french manicure bardzo przypasowal i zawsze trzyma sie
        kilka dni dopoki "nie odrasta":-)
      • Gość: triss Re: Sally Hansen-co polecacie? IP: *.markom.krakow.pl 28.02.03, 20:07
        a ja wlasnie ta samą odzywka jestem strasznie rozczarowana :(
        nazywa sie instant strength- calcium gel, jest przezroczysto-fioletowa
        uzywam jej dosc reguralnie od jakis 3 miesiecy, a paznokcie nadal sie
        rozdwajaja, sa kruche, słabe i łamliwe :(
        na dodatek po jednym dniu, po kąpieli chociażby odżywka ściara się[?] znika w
        każdym razie z konców paznokci, bez sensu... :(
        wlasnie sie zastanawiam czy wszystkie produkty SH tak by na mnie dzialaly? a
        raczej nie-działąły? :(
        • Gość: Jagna Re: Sally Hansen-co polecacie? IP: *.acn.pl / 10.66.2.* 01.03.03, 19:34
          Bardzo dobry jest preparat, który nanosi się na świeżo pomalowane paznokcie.
          Chroni przed odpryskami i nadaje niesamowity połysk. Polecam.
          • Gość: Ginger Re: Sally Hansen-co polecacie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.03, 19:40
            Nie wiem, czy mowisz o NO CHIP? Bo ja wlasnie tego uzywam i jestem zachwycona.
            To cos jakby 'utrwalacz lakieru' i gdyby nie to, ze paznokcie odrastaja, to
            moglabym je malowac chyba raz na 3 tygodnie :)
            • Gość: triss Re: Sally Hansen-co polecacie?- no chip IP: *.markom.krakow.pl 02.03.03, 19:44
              a czy mozna go stosowac na lakiery kolorowe innych niz SH firm? bo odzywka, o
              której juz pisałam [którą mozna ponoc stosować i pod i na lakier- na oczywiscie
              nie jest juz odzywką tylko nabłyszczaczem ;)] lakiery innych firm [bourjois,
              inglot] po prostu rozpuszcza!!
    • Gość: Eilen Re: Sally Hansen-co polecacie? IP: router:* / 10.2.17.* 02.03.03, 13:03
      od niedawna uzywam odzywaki "triple strong", takiej w zielonej buteleczce. jak
      na razie jestem zadowolona. wada jest to, ze faktycznie szybko sciera sie z
      koncowek paznokci.
      • Gość: lo Re: Sally Hansen-co polecacie? IP: *.acn.pl 02.03.03, 14:47
        Używam tej samej odżywki o potrójnym działaniu już miesiąc i w ogóle nie
        działa. Paznokcie dalej mi się łamią i rozdwajają. Chwalę natomiast ich klej
        do pękniętych paznokci. Bardzo mocno i długo trzyma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka