wytrwala 04.09.06, 11:57 podobno najzdrowsza ze wszystkich, bardzo zdrowa na serce, ale i najdrozsza. Czy ktos ja pil? Czy taka herbate mozna pic nieustannie, wpisac ja do swojej diety jak pospolita, czarna herbate? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fortuitous_girl Re: * biala herbata * 04.09.06, 12:08 Czy mozna ją pić jak pospolita herbate - mysle ze tak. Jest pyszna, mnie najbardziej smakuje wlasnie ta herbata (chociaz na co dzien pijam czerwona). Wydaje mi sie profanacja by picie tej herbaty codziennie (bialej). Mam w domu taka w pastylkach (wygladem przypomina makowki) i zaparzam ja w dzbanku dla wszystkich domownikow gdy mamy ochote na cos innego/smacznego i odmiennego. Wtedy sprawia najwieksza frajde:). Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: * biala herbata * 04.09.06, 12:22 a jak ona wygląda cenowo?i gdzie ją można dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: * biala herbata * 04.09.06, 12:35 białą herbatę ma w ofercie np. Bio-Active, Pandino kosztuje ok. 6 zł. można kupić w sklepach zielarskich, hipermarketach. herbata-biala.bio-active.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: * biala herbata * 04.09.06, 12:29 ja pije biala na zmiane z innymi herbatami. Biala herbata ma pobudzajace dzialanie i moze zastapic kawe. Jesli na Ciebie ma takie dzialanie to odradzalabym jej nieustanne picie. Odpowiedz Link Zgłoś
sophisticated_shrew Re: * biala herbata * 04.09.06, 13:14 ja piję codziennie białą herbatę o dziwo liptona. kupiłam ją na krecie jest przepyszna i wcale nie była droga. wiem że to co innego niż kupiona w herbaciarni ale mnie i tak bardzo smakuje i jeszcze zielona z kwiatem wiśni mmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
i_wont_hold_you_back Dziewczyny, czy któraś robiła zakupy tutaj: 04.09.06, 19:56 sklepcynamonowy.pl/sklep/k71-Herbaty-biale-czerwone-zielone.html jest na 3 stronie liściasta czerwona i nie wiem, czy zaryzykować i zamówić? Odpowiedz Link Zgłoś