boni_76 05.09.06, 18:00 Zawsze marzyłam o prawdziwie jasnych włosach. Dokładnie takich jakie ma pani Małgosia. Byłam juz u wielu magików-fryzjerów ale nigdy nie byłam do końca zadowolona. Na pewno możecie polecić mi naprawdę dobrego kolorystę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
denna Re: blond a la Kożuchowska 06.09.06, 09:18 to nie żaden cudny blond tylko zwykły rozjaśniacz i tyle żadna farba nie da takiego koloru na ciemniejszych włosach - wyjdzie albo rudawa albo ciemny blond pozostaje tylko rozjaśniacz i cała masa zabiegów nawilżających i odżywaiających włosy, bo takie farbowanie niestety niszczy Odpowiedz Link Zgłoś
boni_76 Re: blond a la Kożuchowska 06.09.06, 11:40 Obawiam się, że na moich włosach rozjaśniecz wyjdzie bardziej żółtawo niż jasny blond. Odpowiedz Link Zgłoś
blackforever Re: blond a la Kożuchowska 10.10.06, 20:54 mi niestety rozjaśniaczem joanny wyszedł brudny rudawo- żółty blond. A naturalny kolor to ciemny blond, więc efekt wyjściowy powinien być taki jak ma ta aktorka :( Odpowiedz Link Zgłoś
neonka87 żeby usunąć żółty 16.10.06, 14:11 można użyć płukanki odcień gołębi albo stosować szampon przeznaczony do włosów siwych i blond np. regenal naprawde po kilkudniowym stosowaniu widać efekt włosy nabierają platynowego odcienia Odpowiedz Link Zgłoś