skorpionica11 11.09.06, 19:01 J/w I gdzie zazywczaj "ten"blyszczyk mozna łatwo dostac,bo jak wiadomo nie wszedzie mozna kupic rózne kosmetyki w tym samym miejscu dodam ze zazywczaj kupuje kosmetyki i chemie w rossmanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wonderka83 Re: Jaki polecacie Dobry i Tani błyszczyk ? 11.09.06, 19:08 Ja polecam Wibo - do dostania w Rossmamanach. Kosztuje 6 zł, kwadratowe opakowanie, ma ładny i precyzyjny w nadkładaniu pędzelek i fajne kolory. Do tego powiększa usta - czuć takie lekkie szczypanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangaj Re: Jaki polecacie Dobry i Tani błyszczyk ? 11.09.06, 23:40 Polecam błyszczyki firmy AA, ok. 8 złotych i błyszczyki Bebe, ok. 6-7 złotych, obydwa są w tubce. Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek72 Re: Jaki polecacie Dobry i Tani błyszczyk ? 12.09.06, 08:32 Błyszczyki "Perfecta Smile" firmy "Dax Cosmetics". W "mojej" drogerii NATURA kosztują 6 zł z groszami. Są naprawdę świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
sferos Re: Jaki polecacie Dobry i Tani błyszczyk ? 12.09.06, 10:25 Polecam błyszczyki Wibo(byle nie te z kulką bo sa okropne,wylewają się i wysuszają usta)i Lovely(nie w pudełku bo szybko się psują).Mam z Lovely taki kolorowy i jestem bardzo zadowolona.Kosztował jakieś 5 złotych,po dłuższym stosowaniu lekko wygładza usta,dobrze nawilża.Z koleji błyszczyki Wibo (takie w okrągłym podłużnym opakowaniu w kwadratowym nie mam ale się już przymierzam)są trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
mangaj Re: Jaki polecacie Dobry i Tani błyszczyk ? 12.09.06, 14:42 Właśnie kupiłam sobie błyszczyk Lovely taki w podłużnej, wąskiej tubce z pędzelkiem na końcu i jestem bardzo zadowolona. Daje efekt chłodzenia, w Rossmanie kosztuje ok. 5 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.habibi Tylko eveline! 13.09.06, 16:53 Gorąco polecam.(nie chodzi mi o te podwójne).Jestem naprawde zadowolona a doddam ,ze uzywalam blyszczyków znacznie drozszych.Kosztuja ok 8zl ,trzymja soe dlugo na ustach, maja lekko pomaranczowy zapach.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa a ja polecam kilka sprawdzonych 13.09.06, 18:05 esence w tubce, super zapachy i slicznie wyglądają na ustach, w drogeriach natura za ok. 6zł, nowe inglot funny za 9zł- tak pachną, że ma się ochote je zjeść, jest chyba 20 zapachów-kolorów; poza tym rimmel coctails za 15zł-rowniez piekny zapach, w sumie dla mnie najbardziej liczy sie zapach;) Odpowiedz Link Zgłoś
katka123 Re: a ja polecam kilka sprawdzonych 13.09.06, 18:18 POlecam błyszczyk INGLOT Funny, super naturalne zapachy, na ustach bardzo lekkie nie klejące, migoczą milionami kryształków jak Diamond shine maybelline. cena 9zł Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: Jaki polecacie Dobry i Tani błyszczyk ? 13.09.06, 23:44 Inglot, ale nie w tubce, tylko w pudeleczku, do nakladania palcem. Kosztuje chyba 5 zlotych, ladnie pachnie (do wyboru duzo owocowych zapachow), jest bardzo wydajny. I, co najwazniejsze, nie ma tandetnych blyszczacych drobinek. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Jaki polecacie Dobry i Tani błyszczyk ? 14.09.06, 13:26 Polecam Young lips Vipery.To podwójny błyszczyk,z jednej strony jest jaśniejszy kolor z drugiej ciemniejszy,bardzo ładnie wygląda na ustach,fajnie sie błyszczy,super pachnie i kosztuje 9zł. Odpowiedz Link Zgłoś
liwiam Re: Jaki polecacie Dobry i Tani błyszczyk ? 15.09.06, 11:59 Podwójne błyszczyki z Vipery są naprawde rewelacyjne. Mam numerki 114 i 115. Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś