zeberka_25 14.09.06, 15:23 w hotelu Faltom. Jezeli ktos jest zainteresowany i ma jakies pytania, sluze pomoca. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinazkalinowa Re: wlasnie wrocilam ze spa... 14.09.06, 17:14 Jak ci się podobało i jakie miałaś zabiegi - program dnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
misia.kasia Re: wlasnie wrocilam ze spa... 14.09.06, 19:43 a ja mam pytanie, czy mogę jechać sama do SPA, czy nie będę się czuła niezręcznie? Napisz proszę, jak to wygląda, bo nigdy nie byłam, ale mam wrażenie, że większość babek jeździ z koleżanką, a ja jakoś nie mogę żadnej namówić... Odpowiedz Link Zgłoś
chmuurka Re: wlasnie wrocilam ze spa... 14.09.06, 22:01 Ja byłam w SPA w sierpniu, całkiem sama, nie dlatego że nie mogłam nikogo namówic, ale dlatego że chciałam pojechać sama. Potrzebowałam spokoju i wyciszenia, może dlatego że na co dzień pracuje z ludźmi i chciałam odpocząć od gwaru, ciągłych pytań, twarzy..itd:) Było super. Pokój tez zażyczyłam sobie pojedynczy, dostałam dwójkę do pojedynczego wykorzystania (dopłata). Prawda jest taka, że wiekszość osób tam było w parze, ale mnie to akurat kompletnie nie obchodziło. To nie średniowiecze przecież, mamy prawo do samotnych wyjazdów. Poza tym poznałam kilka miłych kobiet, albo jadałyśmy razem przy stoliku, albo wymieniałysmy uwagi o zabiegach czy tez doświadczenia kosmetyczne i nie tylko:). Dzień miałam wypełniony zabiegami, czasu wolnego niewiele, poza tym był basen do wykorzystania przez cały dzień, były sauny, piękne otoczenie, wróciłam zachwycona, pełna energii i wypoczęta jak nigdy. Mąż i dzieci potwierdzą:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: wlasnie wrocilam ze spa... 15.09.06, 07:21 Do SPA 95% pań jeżdzi same, więc bez obaw. No i bardzo prozaiczne pytanie do wSPAniałej autorki wątku: ile kosztowała Cię cała ta przyjemność i czy miałaś dużo zabiegów wliczone w cenę? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka_25 Re: wlasnie wrocilam ze spa... 15.09.06, 11:58 zupelnie zgadzam sie z chmurka, ze wyjazd samej do spa moze byc bardzo fajny. Moje kolezanki tez chcialy jechac, ale jak przyszlo co do czego, to wiadomo, zycie.... Nie zaluje jednak, bo bardzo milo spedzilam czas. Mialam swoj pokoj (dwojka do pojedynczego wykorzystania). Program wklejam bo nie chce mi sie tego przepisywac, a bylo tego sporo na 5 dni. Pobyt obejmowal: - konsultacja specjalisty - kosz owoców w pokoju - 4 x nocleg w pokoju 2-osobowym - 4 x obiadokolacje przy świecach Relaksujące zabiegi SPA: - zabieg różany, połączony z zabiegiem na okolice oczu oraz masaż dłoni - masaż ciepłymi kamieniami - masaż kosmetyczny twarzy - masaż klasyczny całościowy - świat sauny (infra sauna ze szklanką soku pomarańczowego, tepidarium, sauna fińska) z basenem solankowym - 2 x grota solna (seans - 45 min.) - 2 x vacu well (bieżnia próżniowa zwalczająca cellulit), - 2 x zajęcia grupowe: step, aerobik lub aquarobik - bowling 1 tor - 2 godziny gry - codzienne seanse zapachowe w saunie suchej w godz 18.00-21.00 - relaks w hotelowym Centrum Rekreacji: basen, zjeżdżalnie wodne, jacuzzi, łaźnia parowa, siłownia - wstęp do Night Clubu (w soboty) - pokój zabaw dla najmłodszych Pakiet dla osoby w pokoju 1-osobowym - 1600 PLN (noclegi ze śniadaniami i obiadokolacjami) Oprocz tego wykupilam sobie jeszcze Pedicure kosmetyczny 60 min. - 50 zł Manicure kosmetyczny 40 min. - 30 zł Talassoterapia PLATINUM- algi 135 min. 260 zł. Warto bylo jechac, zrelaksowalam sie i teraz jestem przygotowana na zime:))) Obsluga bardzo mila i profesjonalna, pyszne jedzenie, milo powspominac....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kika2411 Re: wlasnie wrocilam ze spa... 15.09.06, 13:13 kurcze az przyjemnie sie czyta,zazdroszcze.ja tez z checia bym pojechala sobie i oddala sie w rece specjalistow,wolalabym pojechac z kims,z jakas kolezanka ale jak znam zycie to raczej chetne beda ale finanse beda stanowily problem,wiec pewnie wybiore sie sama,no chyba ze znajdzie sie jakas ochotniczka aby razem pojechac?:)czy masz jakiegos linka do strony tego spa gdzie bylas?:) cena chyba wydaje mi sie ze az tak wygurowana nie jest jak podalas?no chyba ze nie mam pojecia wogole jakie ceny teraz sa (co jest mozliwe):)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chmuurka Re: wlasnie wrocilam ze spa... 15.09.06, 13:55 Ja byłam w mieścinie Solec Zdrój, w hotelu Malinowy Zdrój. Polecam. www.malinowyzdroj.pl Wybrałam pakiet "W Malinowym Raju".Cena obecna: 2415 zł * 7 noclegów w pokoju dwuosobowym, (dopłata do pokoju jednoosobowego - 400 zł) * 3 posiłki dziennie przez cały pobyt ( w dniu przyjazdu - kolacja, w ostatni dzień - obiad), * basen z hydromasażem, * sauny, * parking dozorowany, * pakiet zabiegów wg poniższej specyfikacji, * podatek VAT Zabiegi: * 4x kapsuła SPA * 3x hydro - jet * 3x grota solna * 2x zabieg detoksykujacy na całe ciało * 2x maseczka i masaż twarzy * 1x masaż wibracyjny * 1x zabieg antycelulitte * 1x zabieg odżywczy na twarz * 1x kąpiel z oligoelementami * 1x masaż klasyczny częściowy * 1x masaż podwodny * 1x kąpiel w soli morskiej * 1x zabieg wzmacniający Oligogel * 1x masaż klasyczny całego ciała * 1x hydromasaż z algami * 1x zabieg oczyszczający na twarz * 1x masaż czekoladowy * 1x zabieg czekoladowy na całe ciało * 1x kąpiel w borowinie Sa tez inne pakiety, najlepiej zajrzec na stronę. Oczywiście mozna dokupić sobie dodatkowo wybrane przez siebie zabiegi. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: wlasnie wrocilam ze spa... 15.09.06, 18:58 nie mam już urlopu do wykorzystania ;( a też bym chętnie się w tym roku wybrała Odpowiedz Link Zgłoś
kika2411 do chmuurki:) 16.09.06, 09:25 wyslalam ci mejla na gazetowego.sprawdz poczte. Odpowiedz Link Zgłoś