wysoka9 06.10.06, 10:08 podobno najlepsze są z firmy Walmark " betabronz", mam zamiar dokonać zakupu ale nie wiem które są najlepsze, poradzicie cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: słóńce w tabletkach 06.10.06, 10:20 Jeśli liczysz na opaleniznę dzięki tabletkom, to chyba srodze się zawiedziesz. Często dziwczyny pisały na forum, iż nijak tabletki z b-karotenem miały się do przyciemnienia cery - poszukaj info na forum Odpowiedz Link Zgłoś
katrinea Re: słóńce w tabletkach 06.10.06, 11:58 szczerze powiedziawszy jakis dlugi czas temu postanowilam sobie zakupic tabletki opalajace zaczelam je brac i nic,przyciemnily mi sie rece od wewnatrz wygladaly zolte i troche twarz tak samo apozatym zadnej roznicy niewidzialam,moze one sa dobre na lato jak jest slonce i szybciej sie opalasz ale na duzo to raczej nielicz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: słóńce w tabletkach 06.10.06, 18:31 te tabletki pomagają sie opalić a nie opalają same z siebie.poza tym taki sam efekt bedziesz miała pijąc sok marchewkowy.poza tym jesli palisz nie powinnas brac beta-karotenu. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: słóńce w tabletkach 06.10.06, 19:07 A ja byłam zadowolona. Zimą brałam Solarin Max. I rzeczywiście skóra nabrała ładnego kolorku. Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 Re: słóńce w tabletkach 06.10.06, 20:00 jak proszki same z siebie moga nadac kolorytu skórze? musiałabyś się opalac jednoczesnie na sloncu lub na solarium. Odpowiedz Link Zgłoś