ablaszkiewicz 11.10.06, 12:55 Witam Chciałabym się dowiedzieć czegoś o suszarkach z jonizatorami. Czy nie niszczą one włosów? Czy warto kupić taką suszarkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tonieja77 Re: Suszarka z jonizacją 11.10.06, 13:10 ja mam suszarke z jonizacją(lissima z rowenty)i ostatnio wysuszyłam swoja starą i rzeczywiście troche różnicy jest po tej z rowenty wlosy sa bardziej miękkie i nie takie szorstkie. Odpowiedz Link Zgłoś
milena72 Re: Suszarka z jonizacją 11.10.06, 18:58 nie niszcza...wrecz przeciwnie -wlosy nabieraja blasku....Ja mam Zeptera... Odpowiedz Link Zgłoś
bezz1 Re: Suszarka z jonizacją 12.10.06, 14:07 ja też mam rowentę, nie jest to żadna rewelacja tak jak reklamują, znacznie lepiej prostują trzy razy tańsze prostownice Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Suszarka z jonizacją 12.10.06, 17:51 no wiadomo, ze prostownica prostuje lepiej tylko chyba chodzi o to, ze taka suszarka mniej niszczy, nie? Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: Suszarka z jonizacją 12.10.06, 18:23 tak-po pierwsze mniej niszczy a po drugie ona ma bardziej wygładzać a nie prostować.tak jak pisałam,włosy nia wysuszone nie sa proste jak druty ale może je podwinąć(co według mnie wygłada bardziej naturalnie niż po prostownicy).ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Suszarka z jonizacją 12.10.06, 22:09 I chyba ma zmniejszać elektryzowanie, ale czy rzeczywiście zmniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
bezz1 Re: Suszarka z jonizacją 13.10.06, 11:10 No nie wiem czy ta suszarka mniej niszczy włosy też wkładasz między płytki ceramiczne dokładnie tak jak w prostownicy do tego ma bardzo gorący nadmuch ja po takim prostowaniu, jestem purpurowa po prostu "ugotowana" kupiłam tą suszarkę i uzywałam dość długo do póki nie zakupiłam prostownicy i suszarka już tylko lezy.... Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Suszarka z jonizacją 13.10.06, 11:22 > też wkładasz między płytki > ceramiczne naprawde?? kurcze, wydawalo mi sie, ze plytki to maja prostownice tylko... Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: Suszarka z jonizacją 13.10.06, 11:24 przecież jest w niej przyscisk przy raczce który zmniejsza o połowe temperature powietrza:) Odpowiedz Link Zgłoś
bezz1 Re: Suszarka z jonizacją 14.10.06, 11:34 tonieja77 napisała: > przecież jest w niej przyscisk przy raczce który zmniejsza o połowe temperature > > powietrza:) Tak oczywiście ale zmniejszając nawiew zmniejszasz temperaturę płytek co daje słabszy efekt prostowania, ja nie jestem zbyt zadowolona z tej suszarki mam długie naturalnie kręcone włosy dokładnie takie jak ta dziewczyna z reklamy ale nigdy nie wyglądają tak jak na reklamie po prostowaniu, a po użyciu prostownicy właśnie takie mam, myślę ,ze to przez ten nadmuch który "puszy" włosy Odpowiedz Link Zgłoś
kihotka Re: Suszarka z jonizacją 13.10.06, 13:41 Nie niszyczy.Wlosy sa miekkie, nie elektryzuja sie(zawsze mialam z tym problem) i przede wszytkim nie placza co jest szczegolnie wazne przy dlugich wlosach. Odpowiedz Link Zgłoś