frrancuzeczka 13.10.06, 20:20 Czy jest jakas możliwość żeby przy diecie połączonej z ćwiczeniami nie stracić biustu? Może są jakieś specjalne ćwiczenia wspomagające? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmetyczka94 Re: S.O.S dla biustu :) 14.10.06, 16:30 musisz kupić biustonosz ujędrniający dostaniesz go w triumphie jest to koszt 70zł oraz w dobrym sklepie kosmetycznym Yers Rocher balsam ujędrniający ok 40zł mam nadzieję że zgubisz zbędne kilogramy i zachowasz wspniały biura ale mile widziale są też masarze biustu i seks który pomaga utrzymać piękny wygląd Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: S.O.S dla biustu :) 14.10.06, 17:03 biustonosz ujedrniający??!!pierwszy raz słysze!krem z yves rochesa jest średni,bardziej polecam Lirene,ok.20zł,a z droższych Declore ale to już ok.200zł.poza tym masaŻ(NIE MASARZ!) napewno nie zaszkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: S.O.S dla biustu :) 14.10.06, 17:30 pompki damskie (na kolanach) polecam tanie i skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: S.O.S dla biustu :) 14.10.06, 23:39 pierwsze slysze ze skutkiem diety i cwiczen traci sie biust; ja moge miec praktycznie kaloryfer nad i pod a biust i tak sam biust bedzie wystawal na pol metra Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: S.O.S dla biustu :) 14.10.06, 23:52 W takim razie zazdroszcze, ale u mnie miseczka C zmieniła się na B i nie jestem zadowolona. Przestawilam się na zdrowy tryb życia i ćwiczenia dwa razy w tygodniu, przy okazji moja sylwetka trochę się wysmukliła, ale bisut niestety zmalał. Nie słyszałam o biustonoszu ujędrniającym, na jakiej zasadzie on działa? Jeśli chodzi o seks i kremy to stosuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: S.O.S dla biustu :) 14.10.06, 23:59 seks dziala wylacznie poprzez masaze ;) sam seks nie jest skuteczny sprobuj cwiczen z ciezarkami - takich na stojaco, rece w przod, do gory, na boki, tyle ze w kazdej dloni 3-kilowy ciezarek, takie cwiczenia wzmacniaja miesnie klatki piersiowej wiec pomagaja na rozwoj i pozycje biustu Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: S.O.S dla biustu :) 15.10.06, 00:03 Dziękuje bardzo, ostatnio jestem nastawiona bardzo pozytywnie na wszelkie sporty( jest to u mnie nowość, bo do tej pory byłam asporowa), więc spróbuje poćwiczyć z ciężarkami. Odpowiedz Link Zgłoś