mmmisty 16.10.06, 20:56 dośc drogie, ale prezentują się obiecująco.... używałyście? są warte swojej ceny czy przereklamowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: kosmetyki Vichy 16.10.06, 20:58 Warte. Miałam i polecam balsam do ciała, lipidiose 2 i peeling Normaderm do twarzy. Moja siostra poleca krem złuszczający do stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: kosmetyki Vichy 16.10.06, 21:06 polecam wyszukiawrke bo był bardzo podobny temat:)pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilla78 Re: kosmetyki Vichy 16.10.06, 21:15 Używałam wielu z nich i jak dotąd żaden mnie nie zawiódł. Polecam krem Oligo 25, płyn miclearny, płyn do demakijażu, serię Normaderm (stosuję raz na jakiś czas, kiedy stwierdzam, że zaczyna mi się psuć cera - wszystko wraca do normy i dalej mogę stosować delikatniejsze kremy, tonik, dezodorant - wszystkie są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: kosmetyki Vichy 17.10.06, 11:32 A mnie zawiudł...:(Normaderm , ehhh...szkoda pieniędzy...ale co reszty to sie nie wypowiadam , bo nie stosowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
alien64 Re: kosmetyki Vichy 17.10.06, 16:45 uwazam ze kosmetyki Vichy sa rewelacyjne i zdecydowanie warte swojej ceny. Uzywam w tym momencie zmywacza do twarzy oraz chyba piate opakowanie dezodorantu w kulce. jest b skuteczny i pieknie pachnie... na pewno la roche posay jest tez godny polecenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: kosmetyki Vichy 17.10.06, 11:48 uzywalam, ale nie wydaja mi sie rewelacyjne. mam mieszana skore na ktorej kremy vichy sie "walkuja) - tzn nie chca wsiakac nawet na policzkach gdzie mam skore normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: kosmetyki Vichy 17.10.06, 23:49 mnie zawiodl krem oligo25, cala twarz zsypana zaskornikami... do tej pory z nimi walcze... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: kosmetyki Vichy 18.10.06, 08:25 sama nie wiem, mam teraz żel do mycia buzi dla cery tradzikowej. niby nie szkodzi, ale nie widzę jakiejs super poprawy. lekko tylko wysusza a tego nie lubię!!! ale ogólnie jest wydajny, duzo jeszcze zostało a uzywam dosc długo. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: kosmetyki Vichy 18.10.06, 09:00 używam własciwie od kilkunastu lat na zmiane róznych ich kremów.mam bardzo sucha skórę.Wszystkie których uzywałam były ok.Co jakis czas staram sie spróbowac czegos tańszego i po prostu wywalam. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: kosmetyki Vichy 18.10.06, 09:03 moze wlasnie te kosmetyki sa lepsze do cery suchej, bo przy mojej mieszanej nie sprawdzaja sie Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kosmetyki Vichy 18.10.06, 09:17 Ja osobiście nie polecam ponieważ nie uważam za specjalna rewelację.POdobnie mój dermatolog(ale po cichu;-)) niestety.DLa mojej cery najlepsze jest Avene- ale fakt że raczje nie mam z nią problemów i krem do zadań specjalnych nie był jeszcze potrzebny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: kosmetyki Vichy 18.10.06, 09:24 kiedyś lubiłam bardzo. Najbardziej krem Thermal s1 oraz s2, odkąd zmieniły się na Thermal Fix sa gorsze - gorzje nawilżają, pozostawiają cerę błyszczącą. Nadal lubie balsam Lipidiose 1 oraz 2. Seria Oligo 25 mnie uczula, Normaderm kiedys nie oczyścila cery - tak więc nei wracam do nich, choć ponoć Normaderm jest po "liftingu" Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: kosmetyki Vichy 18.10.06, 12:04 Jedyne co mnie zadowoliło to krem Thermal Fix2. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzidelko Re: kosmetyki Vichy 18.10.06, 13:24 u mnie sprawdzil sie balsam lip. 2 i samoopalacz do twarzy. oba produkty sa bardzo wydajne i nie zmienilabym ich na inne. uzywam jeszcze zelu pod prysznic, ale to prezent, bo sama bym nie kupila ( no bo co moze zel pod prysznic....;) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: kosmetyki Vichy 18.10.06, 14:52 Dla mnie kosmetyki Vichy sa zbyt agresywne. Nie uczulaja mnie, ale tez jakos szczegolnie mi nie podpasowaly. Z tej polki wole La Roche Posay. Ale jak widac kazda skora ma inne wymagania i inaczej reaguje, wiec musisz poprostu na sobie przetestowac dzialanie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: kosmetyki Vichy 18.10.06, 15:10 Polecam Myokine na dzień i na noc.Uwielbiałam RetiC,ale niestety wycofali. Odpowiedz Link Zgłoś
brunetka41 Re: kosmetyki Vichy 18.10.06, 18:42 używam Myokine i jestem bardzo zadowolona. Ale ostatnio widziałam reklamę o fusio filmach i za bardzo nie wiem, o co chodzi. Czy ktoś wie, na czym to polega? Czy ktoś możę tego używał? Odpowiedz Link Zgłoś