Gość: MM IP: *.biol.uni.wroc.pl 25.03.03, 15:19 Jakie kosmetyki do twarzy możecie polecić z Clarinsa?? Mam skórę mieszaną, odwodnioną, potrzebującą silnego nawilżenia. Pozdrawiam, Marta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amrekas Re: Kosmetyki Clarins. 26.03.03, 11:12 W ktorym z wczesniejszych watkow pisalam juz ze bardzo chwale sobie Moisture Quenching Hydra-Balance Cream - doskonale nawilza, cera jest po nim gladka, odprezona, ma piekny zapach. Wczesniej przez dlugi okres uzywalam rowniez Cleansing Milk with Gentian dla cery tlustej/mieszanej oraz toniku z tej samej serii. Do tej pory stosuje podklad matujacy Multi-Matte Foundation z ktorego jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia Re: Kosmetyki Clarins. IP: 62.148.81.* 26.03.03, 11:43 słoneczko , choć parę słów na temat cen tych cudów , jestem bardzo zainteresowana z góry dziękuję dusia Odpowiedz Link Zgłoś
amrekas Re: Kosmetyki Clarins. 26.03.03, 12:03 To bedzie ok 180zl. za krem a mleczko i tonik ok.80 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś