Gość: AGA IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 10:30 HEJ! JEST MOZE JAKIS DOBRY SAMOOPALACZ?KTORY NIE POZOSTAWIA PLAM PO UZYCU?I JAK GO STOSOWAC ABY NIE BYLO PLAM I MIEJSC CIEMNIEJSZYCH I JASNIEJSZYCH?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zagatka3 Re: czy jest jakis dobry SAMOOPALACZ? IP: 62.121.128.* 26.03.03, 13:57 Bardzo bardzo polecam Vichy - capital soleil - nie zostawia żadnych plam. A dla bardzo początkujących - wersja tego samoopalacza w sprayu. Jest genialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: czy jest jakis dobry SAMOOPALACZ? IP: 157.25.122.* 26.03.03, 14:03 a ja wszystkim polecam balsam brazujacy firmy Ziaja z serii Sopot. Kosztuje ... aż 8 zł, a jest super. Nie zostawia plam nadaje naturalny kolor (nie jakies tam pomarancze) a ja mam b. jasna cere i zle sie opalam. Dobrze sie rozprowadza nie mam problemow z nirownomiernym kolorem. Schodzi dopiero po kilku dniach. No i jest o wiele delikatniejszy od zwyklego samoopalacza. Naprawde polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
imperia Re: czy jest jakis dobry SAMOOPALACZ? 26.03.03, 14:09 ja tez polecam ziaje- krem brazujacy sopot. niestety nie zawiera filtrow. rewelacyjny jest tez samoopalacz Lancome z spf 30 Soleil medium colour.super sie rozprowadza i daje bardzo delikatnia opalenizne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy jest jakis dobry SAMOOPALACZ? IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 14:39 prosze o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy jest jakis dobry SAMOOPALACZ? IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 14:18 a ten vichy ile kosztuje? i w jaki sposob rozprowadzac samoopalacz zeby bylo dobrze, podobnie jak krem? (jeszcze nie uzywalam)dzieki za pomoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagatka3 Re: czy jest jakis dobry SAMOOPALACZ? IP: 62.121.128.* 26.03.03, 14:33 Vichy w sprayu czterdzieści kilka złotych o ile dobrze pamiętam - jest bardzo wydajny i dawno go kupowałam. Przy rozprowadzaniu trzeba uwazać na łokcie, kolana, kostki i stopy - na te miejsca należy zdecydowanie mniej go nanieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy jest jakis dobry SAMOOPALACZ? IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 14:40 czyli ten vichy jest do ciala , a do twarzy ?? i jak rozprowadzac na twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy jest jakis dobry SAMOOPALACZ? IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 14:41 a jak schodzi to nie ma plam ? schodzi rownomiernie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagatka3 Re: czy jest jakis dobry SAMOOPALACZ? IP: 62.121.128.* 26.03.03, 15:51 Ten w sprayu jest do ciała, do twarzy jest specjalny - do twarzy.Samoopalacz połozony rownomiernie blednie rowniez rownomiernie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: czy jest jakis dobry SAMOOPALACZ? IP: *.net.autocom.pl 26.03.03, 17:29 a jak nakladacie dziewczyny ten samoopalacz na rece, chodzi mi o przedramiona i dlonie, tak zeby nie pofarbowac paznokici i zeby wygladalo to naturalnie i delikatnie, czy macie jakies sprawdzone sposoby? pozdrawiam slonecznie z krakowa Odpowiedz Link Zgłoś