helga22 31.10.06, 16:19 mam tlusta skóre do tej pory używałam podkładu manhatan powder mat dla skóry mieszanej. Wolałabym jednak używać jakiegoś lekkiego, dobrze kryjacego, matującego pudru w kamieniu. CZy ktoś może mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanilla_eyes Re: PUDER w kamieniu 31.10.06, 16:46 Moze Creme Puff z MaxFactor? Idealem nie jest, ale poki co lepszego nie znalazlam (tez mam tlusta skore, a w dodatku tradzik). Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: PUDER w kamieniu 01.11.06, 10:37 polecam lumene skin couture, jest delikatny, ale swietnie matuje, nie tworzy maski i przede wszystkim nie robi plam; slyszalam tez pozytywne opinie o pudrze Isa Dora, znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: PUDER w kamieniu 01.11.06, 13:13 ja polecam revlon w czarnym opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: PUDER w kamieniu 01.11.06, 21:15 A ja polecam L'oreal Ideal Balance do strefy T. Kapitalnie matuje, jest po prostu genialny i niesamowicie wydajny. Mam cerę trądzikową, ze skłonnością do przetłuszczania i doskonale się na niej sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: PUDER w kamieniu 01.11.06, 21:21 Clinique Clarifying Powder lub trochę tańszy Manhattan Clearface. Oba to pudry w kamieniu, bardzo dobrze kryją i matują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowegruszki Re: PUDER w kamieniu 01.11.06, 21:44 Isadora matujacy, w czarnym opakowaniu z lusterkiem.lekki i dobrze matuje, bardzo wydajny!placilam za niego jakies 62 zl. w Douglasie.aha, kolorystyka tez ok, szczegolnie dla bladolicych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: PUDER w kamieniu 11.11.06, 12:43 Helga, nie ma za co. Dziewczyny podały ci z 7 propozycji naprawdę dpbrych pudrów. Może poszukaj w wyszukiwarce? Wątki o pudrze prasowanym pojawiają sie naprawdę często tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś