atkalem 11.12.06, 20:56 Prosze o pomoc te perfumy maja byc pod choinka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atkalem Re: Perfum dla osiemnastolatki. 11.12.06, 21:47 prosze o pomoc to ma byc dla mojej corci.Moze sa na forum mlode dziewczyny z pomyslem. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Perfum dla osiemnastolatki. 11.12.06, 21:54 A jaki przedział cenowy ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: Perfum dla osiemnastolatki. 11.12.06, 21:56 a przede wszystkim jakie zapachy lubi, kwiatowe świeże czy orientalne? Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Perfum dla osiemnastolatki. 11.12.06, 22:20 atkalem napisała: > Do 250zl Wow, to możemy zaszaleć ! Z obserwacji moich młodych kuzynek wywnioskowałam że nastolatki lubią zapachy owocowo-kwiatowe. Lepiej jednak podpytaj córkę jakie zapachy preferuje. Duże wzięcie u nastolatek mają letnie wersje Escady, do kupienia w zasadzie przez cały rok, np. ostatnia Pacific Paradise, cena 150zł za 30ml. Bardzo ładny jest Amor Amor Cacharel, cena 140zł - 30ml, teraz w perfumeriach jest do kupienia w zestawie + balsam + żel pod prysznic w cenie 220zł. Odpowiedz Link Zgłoś
fortuitous_girl Re: Perfum dla osiemnastolatki. 12.12.06, 10:43 Polecam Gucci - Envy me (przezroczysty prostopadloscian w rozowe szlaczki). Jak bedziesz wachal perfumy, to nie wachaj ich zbyt wiele, ogranicz sie do kilku sztuk, w przeciwnym wypadku nos wtedy Cie oklamie. Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: Perfum dla osiemnastolatki. 11.12.06, 22:12 myślę że mogły by jej się podobać -Guerlain-Champs Elysees -Kenzo-L'eau Par Kenzo -Kenzo-Parfum D'Ete -może też Gucci-EDPII Wszystkie moje ulubione lekkie i świeże. Jeśli będziesz kupowała w polskiej perfumerii to powinnaś się zmieścić do 200zł za 30ml. Taniej byłoby przez internet np na Strawberrynet.com-ja dostałam dzisiaj 35ml Mademoiselle za 170zł. Napisz na co się zdecydowałaś no i czy podobały sie twojej córce. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
atkalem Re: Perfum dla osiemnastolatki. 11.12.06, 22:24 Buzka dla Ani.Mam co wachac mysle ze cos wybiore z tej listy. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Perfum dla osiemnastolatki. 11.12.06, 22:29 ja polecam naomi campbell :) najbardziej cat deluxe :) taki rodzaj perfum :) nie sa drogie a sa przesliczne... Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Perfum dla osiemnastolatki. 11.12.06, 22:55 Hmm, nie wiem jak pachnie różowa Puma, ale jeżeli ma to być zapach świeży to polecam: Lancome O Qui! (w białej a nie zielonej butelce) Calvin Klein One Davidoff Cool Water Acqua di Gio Armaniego YSL In love again (pojemność tylko 100ml- 290zł) Pure Jil Sander Issey Miyake L'eau d'Issey Wszyskie powyższe kosztują nie więcej niż 170zł za 30ml. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Perfum dla osiemnastolatki. 12.12.06, 10:49 a ja polecam dla młodej kobiety Tommy Girls Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.09 mam osiemnascie. 12.12.06, 23:02 uwielbiam lanvin eclat d'arpege :) i to polecam bardzo@ nie chodze po perfumeriach zbyt czesto (szkoda), ale chyba marketing na mnie dziala, bo powachalabym perfumy od beckhamow i te cat deluxe naomi. czasem lubie psiknac sie fragonardem (zolta Riviera) czy belle de nuit, albo nawet naomagic :) Odpowiedz Link Zgłoś
esiaesia Re: mam osiemnascie. 12.12.06, 23:45 również polecam gucci envy me - za 50 ml płaciłam 265 zł. inni moi faworyci to: clinique simply tommy girl dkny be delicious Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Perfum dla osiemnastolatki. 12.12.06, 23:59 Wsrod moich mlodych znajomych niesmiertelnie kroluje Cool Water of Davidoff :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.09 Re: Perfum dla osiemnastolatki. 13.12.06, 00:04 a cool water akurat nie cierpie, moze banalne Light blue d&g? Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Perfum dla osiemnastolatki. 13.12.06, 00:41 "Perfum dla osiemnastolatki." - brrrrr nie ma czegos takiego jak perfum!!! Nie mowi sie jeden "plec" tylko plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
azja261 Re: Perfum dla osiemnastolatki. 13.12.06, 17:21 Ja lubie: Desnude Emporio Armani złote Nina Nina Ricci Dolce Vite Diora Odpowiedz Link Zgłoś