25.12.06, 22:24
Dziewczyny powiedzcie mi...
Za kilka miesięcy stuknie mi 28 roczek, a ja nadal nie mogę pozbyć się
kompleksów dotyczących mojego biustu. Mam biust 70 lub 75B (różnie z tym
jest) przy wzroście 165 cm i wadze 49 kg (jest źle czy nie??), jest mały
niestety, robię co mogę aby był jędrny jak najdłużej (basen - chociaż
nieregularnie, kremy, nawet siłownia) ale poprawy żadnej nie widzę.
Od pewnego czasu zaczęłam też regularnie chodzić na solarium, jak myślicie to
poprawi czy pogorszy sytuację (pewnie to drugie)?
Co jeszcze można zrobic aby troche podnieść biust i sprawić by był i
utrzymywał się jędrny? Znacie jakieś sprawdzone sposoby?
Obserwuj wątek
    • martelinka Re: 75B 25.12.06, 23:01
      nie za bardzo rozumiem co ma solarium wspólnego z podnoszeniem biustu .... ja jestem przeciwniczką solarium ze względu na jego fatalny wpływ na stan skóry ... jeśli chodzi o biust .. uważam ze 75 B to nie tak tragicznie :) no ale fakt faktem że troszkę chudzinka jesteś :) ja waże przy tym wzroscie 5 kg wiecej i mama nade mna rozpacza ;) .... no ale do rzeczy ... masuj, smaruj, ćwicz a przede wszystkim sie nie przejmuj i zaakceptuj ze masz ładne, zdrowe i zgrabne - proporcjonalne do sylwetki - piersi :) powodzenia !
      • yagiennka Re: 75B 25.12.06, 23:08
        Co ty w ogóle gadasz :) 75 B to świetny rozmiar. Ja mam taki i uważam że jest
        idealny. I nei wiem po co ci kremy na pojędrnienie bo włąśnie taki biust nie
        opada! Ja w życiu nie używałam żadnych kremów na biust bo nie potrzebuję, tylko
        balsam do ciała. Od miseczki C to już trzeba czynic zabiegi aby nie opadł a my
        mamy spoko :) To jest biust idealny, nie za mały i nie za duży.
        • gienka1234 Re: 75B 26.12.06, 12:21
          Dzięki...
          Zrobiło mi się troszkę lżej na duchu...

Pozdrawiam! :)
    • mroczna.trampka Re: 75B 26.12.06, 13:09
      jej czym ty sie przejmujesz? mam dokladnie takie same "wymiary" jak ty - 164cm,
      49kg (idealnie!) i 75B, czasem 80 w zaleznosci od firmy bieliznianej :) i wcale
      sie nie przejmuje, uwazam ze biust mam w sam raz!

:)
      • agni31 Re: 75B 26.12.06, 13:36
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=43504344
        Bo nie wierzę, żeby osoba ważąca 49 kg nosiła stanik 80, chyba, że jest
        kulturystką i ma rozbudowane mięśnie grzbietu (ja mam, a noszę ledwie 75 przy 63
        kg wagi).
        • yagiennka Re: 75B 26.12.06, 13:44
          Oj bywają takie szerokie w klacie :) Ja też nosze 75 chociaż mam 170.
          • pretty_woman69 Re: 75B 26.12.06, 15:50
            No cóż... Ja uważam że 75 to już jest, że tak powiem szeroko, ale może dla mnie
            - nastolatki z takim własnie rozmiarem, tylko że C.
            Pozostaje operacja plastyczna, push-upy albo po prostu akceptacja (; Teraz dużo
            kobiet ma małe biusty...
          • agni31 Re: 75B 26.12.06, 17:56
            Yagiennka, możliwe, ale przy takiej wadze i wzroście mnie to dziwi. Też mam 1,7
            wzrostu, przed siłownią nosiłam 65-70, teraz 75 i jakoś trudno mi sobie
            wyobrazić szczupłą w sumie kobietę (niecałe 50 kg/165) z większym obwodem.
            Dlatego podrzuciłam linka o dobieraniu stanika :)Bez urazy, dziewczyny, po
            prostu mówię z własnego doświadczenia :)
            • pretty_woman69 Re: 75B 26.12.06, 19:24
              To Cię zaskoczę, bo ja jestem szczupła, 58 kg 171 cm i mam 75. Taki kościec. Po
              prostu jestem szeroka. Brzuch płaski, nogi szczupłe. Ciężkie i grube kości (;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka