brroger 06.01.07, 15:51 Jezeli chcecie poczytac jakie firmy kryja sie za kosmetykami Alterra i Alverde, to zapraszam do siebie: www.polonia-serwis.de/uroda/index.php?o ption=com_content&task=view&id=60&Itemid=97 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brroger Re: Alverde i Alterra 06.01.07, 15:52 www.polonia-serwis.de/uroda/index.php?o ption=com_content&task=view&id=60&Itemid=97 Odpowiedz Link Zgłoś
mycha664 Re: Alverde i Alterra 06.01.07, 16:07 żeby weszło to adres musi być w całości, czyli: Odpowiedz Link Zgłoś
mycha664 Re: Alverde i Alterra 06.01.07, 16:08 www.polonia-serwis.de/uroda/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=97 Odpowiedz Link Zgłoś
filuterna Re: Alverde i Alterra 06.01.07, 18:23 Alterra w Rossmannie???????????? no to fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
filuterna Re: Alverde i Alterra 06.01.07, 19:24 nie widziałam w polskim rossmannie tej alterry, a tak bym chciała to: www.rossmann.de/servlets/Compose/SID=7nA73tfukhv5/f_index.html i to: www.rossmann.de/servlets/Compose/SID=7nA73tfukhv5/f_index.html Odpowiedz Link Zgłoś
alinka61 Re: Alverde i Alterra 07.01.07, 00:11 A ja wlasnie zupelnie przypadkowo przegladajac stronke Ekosensu "wpadlam" na balsam do ciala z dzika roza i rokitnikiem Alverde!!! Ten balsam to jak dla mnie balsam wszech czasow - no chyba, ze ekosens zacznie produkowac balsamy do ciala to przejde plynnym sposobem na ekosensowy produkt;- ) Ale poki co polecam - dziala i pieknie pachnie . Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: Alverde i Alterra 07.01.07, 11:24 No właśnie, ja tez zajrzałam do Ekosensu, a tam Alverde:) Miła niespodzianka, na pewno coś zakupię:) Odpowiedz Link Zgłoś
naturalny_chomik Re: Alverde i Alterra 07.01.07, 00:26 to pocieszające - bo imbiorowo - pomarańczowy poza zapachem, który jest śliczny i taki jak powinien być - ten balsam to totalna klapa. Wógóle, kompletnie nie nawilża, nic...Dziś go podrasowałam chamsko wlewając pół butelki - olejem makademia i zrobił się całkiem fajny dzieki Bogu, bo już chciałam go wywalić. Odpowiedz Link Zgłoś