aaagatkaaa 08.01.07, 19:56 Mam pytanie w których aptekach w Warszawie można kupić kosmetyki firmy avene- interesują mnie głównie apteki w centrum i na pradze południe-z góry dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudak_bozy Re: Avene-Warszawa? 08.01.07, 19:59 to juz nie laska zadzwonic? Wiadomo, lepiej siedziec dupa na krzesle i sie nie ruszac pol dnia, a potem zakladac milionowy watek na forum "grubasy": boze, pomozcie mi zrzucic 20kg!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: Avene-Warszawa? 08.01.07, 21:47 a gdzie ja mam zadzwonić? normalna jesteś? mam zadzwonić na informacje, aby mi podał numer do wszystkich aptek w wawie. Po to jest kobieto to forum aby się pytać, nie chcesz pomóc to przynajmniej się nie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
nika.78 Re: Avene-Warszawa? 09.01.07, 09:04 Wydaje mi się, że w prawie każdej aptece. Ja zawsze kupuje w aptece niedaleko skrzyżowania chmielnej i brackiej, obok greenwaya. Maja tam spory wybór kosmetyków aptecznych. Do tego ta część apteki jest otwarta, tzn mozesz chodzić obok półek z towarem i wszystko sama przegladać a nie prosić o wszystko przy okienku i to jest b. fajne jak dla mnie :) pzdr nika Odpowiedz Link Zgłoś