Dodaj do ulubionych

Chcę mieć w końcu ładne stopy!

IP: *.czarnkow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 15:19
Dziewczyny podpowiedzcie jak przywrócić zdrowy i ładny wygląd stopom.Skóra
jest sucha i po prostu schodzi ze stóp (oczywiście nie cała), muszę ją
poprostu zrywać. Nie pomaga codzienne szorowanie pumeksem i smarowanie
kremem.Chcę mieć różowiutką skórę na stópkach!
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Chcę mieć w końcu ładne stopy! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.03, 18:59
      Kup poniecznie w aptece Epikrem cena tylko 7zł. a efekt błyskawiczny
      • Gość: mada Re: Chcę mieć w końcu ładne stopy! IP: *.chello.pl 07.04.03, 23:22
        Cześć
        A jak działa ten Epikrem?
        Dzięki
        • Gość: ada Re: Chcę mieć w końcu ładne stopy! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.03, 12:07
          Ja przez wiele lat miałam wiecznie łuszczącą się skórę, stosowałam chyba
          wszystko co mi pod rękę wpadło do nawilżania stóp, efekt był zawsze krótki, i
          od nowa to samo. Jak zastosowałam Epikrem to nie mogłam uwierzyć, że taki tani
          środek i efekt natychmiastowy, wystarczy posmarować raz dziennie i stopy mam
          jak u niemowlaka. Jakościowo to przypomina wazelinę, nie pachnie, lepiące,
          właściwie takie byle co.
          Skład-alantoina,lanolina,wyciąg z aloesu,olejki z kiełków pszenicy i
          wiesiołka, wit.A i F
    • Gość: gonia Re: Chcę mieć w końcu ładne stopy! IP: *.dyn.optonline.net 08.04.03, 02:53
      Nie cierpie firmy paznokciowej Sally Hansen ale jeden produkt i to do stop im
      sie udal Smoothing Foot Scrub , jestem zachwycona wcierasz i po jakims
      czasie zaczyna lekko sie scierc tak jakby z naskorkiem i w efekcie stopki jak
      u niemowlaczka . Swietne sa tez takie silikonowe skarpety Bliss ale to juz
      spory wydatek.
      • Gość: aga Re: Chcę mieć w końcu ładne stopy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 08:17
        Świetny jest też ktem Herbapolu Dernilan (ok. 5 zł w aptece). Odkąd
        go "odkryłam" już się z nim nie rozstaje. Traktuje go teraz już jako krem
        pielęgnacyjny. Wcześniej miałam podobne problemy jak ty: sucha, zgrubiała i
        łuszcząca skóra. Teraz mam stópki mięciutkie, nic się nie łuszczy. Krem należy
        wcierać w stopy codziennie i raz w tyg. wymoczyć a porem usunąć zgrubiały
        naskórek.
        • naturella Re: Chcę mieć w końcu ładne stopy! 08.04.03, 09:24
          Schodząca płatami skóra może być też oznaką grzybicy niestety.... Może warto
          byłoby przejść się do dermatologa.
          • Gość: lily Re: Chcę mieć w końcu ładne stopy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 12:28
            A ja mam inny problem. Skóra mi jie złazi i nie łuszczy się, ale jest strasznie
            zgrubiała, szczególnie na duzym palcu pietach. Muszę ją wycinać, bo pumeks czy
            tarka sa zbyt łagodne. Jak mam się pozbyc tej zrogowaciałej, grubej skóry?
            • Gość: justy Re: Chcę mieć w końcu ładne stopy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 17:26
              Powinien pomóc jakiś preparat z dużą ilościa mocznika- działa on nawilżająco i
              złuszczająco, np. Xerial 50, Alpresan 3
              Być może masz wadę postawy i cieżąr ciała rozkłada nie nierównomiernie- stą
              zgrubienia tylko na piętach
              poza tym pamiętaj, że częste ścierani/ścinanie skóry przyspiesza rogowacenie-
              stosuj raczej częst piling i kremy złuszczajace
      • Gość: ania Re: DO GONI IP: 148.246.104.* 09.04.03, 01:02
        Gość portalu: gonia napisał(a):

> Nie cierpie firmy paznokciowej Sally Hansen ale jeden produkt i to do stop im
        > sie udal Smoothing Foot Scrub , jestem zachwycona wcierasz i po jakims
        > czasie zaczyna lekko sie scierc tak jakby z naskorkiem i w efekcie stopki jak
        > u niemowlaczka . Swietne sa tez takie silikonowe skarpety Bliss ale to juz
        > spory wydatek.

prosze, napisz cos wiecej o tych silikonowych skarpetkach, tzn. na jakiej
        zasadzie dzialaja, gdzie je kupic (piszesz z usa?), no i jaki jest ich koszt.
        czy ten scrub stosujesz codziennie, czy tylko raz na jakis czas?
        bade wdzieczna za odpowiedz, pozdrowienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka