cynamonowegruszki 14.01.07, 12:55 testowalyscie juz nowy podklad Vichy do tlustej cery?podobno w Cosmo jest probka, ale niestety nie mam dostepu do polskiej prasy, a u mnie jeszcze go nie widze w aptekach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: Normateint Vichy 14.01.07, 19:21 cynamonowegruszki napisała: > testowalyscie juz nowy podklad Vichy do tlustej cery?podobno w Cosmo jest > probka, ale niestety nie mam dostepu do polskiej prasy, a u mnie jeszcze go > nie widze w aptekach... W którym nr Cosmo??? może i ja spróbuje, skoro do cery tłustej :D ahaa...ale Ty piszesz, ze nie w polskioej prasie (tak wniooskuję) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Normateint Vichy 14.01.07, 20:16 tak wnioskujesz? to z logiki masz pałkę. sprobuj przeczytaj jeszcze raz, ze zrozumieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbilicalis Re: Normateint Vichy 15.01.07, 14:26 dzis bylam w aptece i dostalam probki kolor 15 i 25.juz nałozylam go na twarz.pierwsze moje wrazenia:nie tworzy efektu maski,dobrze sie rozprowadza ,ma rzadka konsystencje,srednio kryje.mnie nie matowi jakos szczegolnie skora wyglada przez to naturalnie.wieczorem napisze dalsze obserwacje. Odpowiedz Link Zgłoś
la_veuve_noire Re: Normateint Vichy 15.01.07, 14:33 A jak wygląda kolor 15? Bardzo jasny czy taki sobie, żółty czy różowy? Może wiesz, jak wyglądają odcienie Opal podkładów Aera Teint i Dermablend Vichy i mogłabyś porównać? Odpowiedz Link Zgłoś
umbilicalis Re: Normateint Vichy 15.01.07, 15:30 wczesniej uzywalam aera teint 35 sand (musialam bardzo cieniutko go nakladac).okropny rozowy kolor.z normateint 25 jest bardzo podobny do 35 aera teint tylko ,ze o ton jasniejszy.teraz na twarzy mam 15 normateint, jest jasny na moje oko to lekko rozowy z cała pewnoscia nie zołty a szkoda...ale wyglada dosc naturalnie. 15 poczatkowo wydawał mi sie bardzo jasny ale troche sciemnial(dopasował sie do skory).martwi mnie tylko to swiecenie.jutro sprobuje uzyc innego kremu pod podklad.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
la_veuve_noire Re: Normateint Vichy 16.01.07, 12:39 Dzięki :) Wygląda na to, że jak zwykle nawet najjaśniejszy dla mnie będzie za ciemny i za różowy. Szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Normateint Vichy 16.01.07, 15:00 właśnie miałam zadac takie pytanie:) jak jest próbka w cosmo to jutro kupie i wypróbuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_111 Re: Normateint Vichy 16.01.07, 16:27 w najnowszym Cosmo jest próbka tego podkładu a takrze podkładu Rimmel w musie Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Normateint Vichy 16.01.07, 18:46 anna_111 napisała: > w najnowszym Cosmo jest próbka tego podkładu a takrze podkładu Rimmel w musie znowu bede meczyc o kolor. prosze podaj kolor rimmela i tego drugiego :) z gory dziekuje :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
umbilicalis Re: Normateint Vichy 16.01.07, 16:29 wczoraj poł dnia przygladałam sie tym odcieniom (15 i 25).moge tylko powiedziec ,ze 15 jest jasny ,daje lekkie wrazenie rozu.trzeba sprobowac duzo zalezy od koloru naszych cer:) moje kolejne uwagi to to ,ze twarz mi sie swieci:(po kilku godzinach odczuwam w okolicy nosa i polikow uczucie goraca i skora staje sie tam zaczerwieniona.nigdy nie miałam skłonnosci do alergii . spodziewałam sie czegos wiecej....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Normateint Vichy 17.01.07, 20:24 kaszana, badziewie, ohydztwo tak oto oceniam ten podkład, o niebo lepszy jest Revlon Colorstay Ten Vichy w ogóle nie kryje, tworzy maskę, jest cięzki, a kolor tej próbki jest dla murzynek, nie mam jasnej karnacji, ale jak go założyłam, to wyglądam okropnie dobrze, ze nie kupiłam go w ciemno, bo wciąż szukam podkładu idealnie kryjącego, i chyba nigdy nie przestanę :(, bo skoro Vichy zawodzi..... a dodam, że super kryje Estee Lauder, ale to niestety nie na moją kieszeń :( Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Normateint Vichy 19.01.07, 20:06 ja się baaaardzo zawiodłam:( już myślałam, że to coś dla mnie... rozwiązanie problemów z podkladami, no po prostu miało być tak pięknie;) a tu wielkie rozczarowanie... przede wszystkim- strasznie włazi mi w pory! próbowałam bez kremu, z kremem, jednym, drugim... i nic, włazi wciąż tak samo, żaden inny podkład, ŻaDeN- nawet tanie Lirene albo AA, tak nie robił:/ w ogóle maże się jakoś dziwnie przy nakładaniu. poza tym, naprawdę kiepsko matuje. ja nie mam wygórowanych oczekiwań, ale nos mi się świeci po 20 minutach;) lekka przesada. więc jak dla mnie, jako podkład do skóry przetłuszczającej się- nie sprawdza się za bardzo. nie kryje mocno, ale tego nie oczekiwałam, bo producent tego nie obiecuje. drobne doskonałości ukryje, ale nie należy spodziewać się po nim podkładu dobrze kryjącego. no i jeszcze jedna rzecz, chyba najgorsza- okropnie wygląda pod koniec dnia, spływa niby, ale w porach pozostaje, yyyyy... wyjątkowo mnie rozczarował:(( naprawdę nigdy nie miałam gorszego podkładu, używam różnych, i z wyższej i ze średniej, ale też i zupełnie niskiej półki i takiego czegoś nie spotkałam do tej pory. już zdecydowanie wolę City Matt, nawet nie ma porównania. reasumując- wiadomo, że każdemu pasuje co innego i tak dalej... ale- szczerze radziłabym przetestować najpierw próbkę. no, musiałam się komuś wyżalić >;) Odpowiedz Link Zgłoś
la_veuve_noire Re: Normateint Vichy 19.01.07, 22:40 A już miałam sobie zamówić, bez testowania :( Dobrze, że te dwie negatywne opinie się pojawiły. Odpowiedz Link Zgłoś