Gość: Anna IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 07:49 Ktora z Was juz czytala? Co tam jest ze kosztuje az 8,90 zl? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masia27 Re: Twoj Styl-maj 11.04.03, 09:17 Kosztuje tak drogo, bo dołączona jest płyta CD z muzyką - 4! piosenki o miłości śpiewają J. Cura i E. Godlewska... Słabe uzasadnienie takiej ceny wg mnie. Jest też jedna próbka, relaksujący płyn do kąpieli Radox. Nie czytałam jeszcze nic, tylko przekartkowałam, ale wygląda mi na to, że znów żadan rewelacja w tym miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Twoj Styl-maj IP: *.sloneczny.pl / 10.2.17.* 11.04.03, 10:51 i nie ma zadnych innych probek? to slabiutko sie spisali... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Twoj Styl-maj IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 11:41 No wlasnie wolalabym probki. Denerwuje mnie takie "dawanie" prezentow. Plyta gratis....... Uszczesliwianie na sile. Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird77 Re: Twoj Styl-maj 11.04.03, 12:02 chyba oni nie rozumieja slowa: gratis!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
intraday Re: Twoj Styl-maj 11.04.03, 12:23 Czasopismo z taką klasą i ceną mogło by się wysilić i dawać chociaż jedną próbkę z wyższej półki. Ja osobiście uwielbiam Marie Claire Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Twoj Styl-maj IP: *.BMJ.net.pl 11.04.03, 12:29 Dziewczyny a czy nie ma czasem takiej próbki Glam Shine jak miesiąc temu??? Była też w Elle jak macie to dajcie znać, bo ja oczywiscie się zagapiałm i jak sie zorientowałam, że chcę próbkę to starych gazetek już nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Twoj Styl-maj IP: *.sloneczny.pl / 10.2.17.* 11.04.03, 13:24 probka glam shine byla tez w kwietniowym cosmopolitan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Twoj Styl-maj IP: *.BMJ.net.pl 11.04.03, 15:30 mam kwietniowy cosmopolitan ale ten mały i tam nic nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola s. Re: Twoj Styl-maj - do inki IP: *.za.net / *.gazeta.pl 11.04.03, 21:47 jakbys chciala, to ja mam 'twoj styl' z ta probka, mam glam shine, ale inny kolor, wiec probki nie zuzylam, a poza tym nie lubie probek :). ola s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Twoj Styl-maj - do inki IP: *.BMJ.net.pl 11.04.03, 22:33 muszę przyznać, że jest to kusząca propozycja :) jesteś nadal w Gliwicach? ja ostatnio mam jakiś problem z doborem koloru błyszczyka i dlatego chciałam tą próbkę (kilka dni temu kupiłam błyszczyk EFFET 3D BOURJOIS i niestety kolorek okazał się nie dla mnie więc nie chcę znowu wydawać pieniążków w ciemno, bo az tyle ich nie mam) a jaki Ty masz kolorek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Twoj Styl-maj IP: 217.97.133.* 11.04.03, 14:26 No wlasnie, co to za prezent jesli trzeba za niego zaplacic???? Jakas paranoja - czlowiek chce sobie kupic gazetke a musi doplacic za jakas kiepska plytke ktorej wcale nie chce!! Powinni zrobic dwie wersje - z "antyprezentami" i bez "prezentow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: Twoj Styl-maj IP: OSET:* / 192.168.0.* 11.04.03, 18:14 Czy Gretkowska nie pisze już dla TS? Znalazłam jej felieton w Pani; nie ma z kolei Agnieszki Graff. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś