Dodaj do ulubionych

Co z tym kamuflażem???

26.01.07, 09:52
Mam pytanie dot. KAMUFLAŻU.
Planuję sobie kupić i nie wiem czy będzie dla mnie odpowiedni. Mam cerę
tradzikową i pomyślałam że na większe wyjscia mogę nałożyć kamuflaż. Ale czy
po nim będzie się świeciła cera. Mi z reguły się świeci już po 3 godzinach.
jakie są wasze doświadczenia?
I jakiej firmy Kamuflaże są najlepsze?
Pozdrawiam i dziekuje
Obserwuj wątek
    • motylwawa Re: Co z tym kamuflażem??? 26.01.07, 12:43
      Uwazam ze najlepszy kamuflaz to art deco kosztuje ok 39 zl ale sie oplaca bo na
      dlugo starcza i wszystko kryje :)) jesli chodzi o swiecenie sie to napewno nie
      bedziesz sie po nim swiecic zaznaczam ze stosuje sie go punktowo. Jesli masz
      problemy ze swiecaca skora to polecam puder sypki dermacol bialy ,
      brzoskwiniowy lub sloneczny ktorym pokrywasz twarz jest transparentny bardzo
      leciutki i super wydajny :))))
      • rixa Re: Co z tym kamuflażem??? 26.01.07, 15:18
        a gdzie można kupić ten puder? w zwykłych sklepach, aptekach, prze Internet?
        • sferos Re: Co z tym kamuflażem??? 26.01.07, 16:15
          Dobry kamuflaż i bardzo wydajny jest Dermacol.Kosztuje od 10 do 20 złotych jest
          to dość mała tubka ale jest niesamowicie wydajny(wystarczy drobina wielkości 1/4
          ziarnka grochu na całą twarz)wystarczył mi na rok(po roku wywaliłam resztę
          chociaż i tak nie zużyłam całej tubki).Ma bardzo gęstą konsystencję.Poszukaj go
          w drobnych osiedlowych drogeriach lub w internetowych (ja chyba widziałam w
          essenti po 11 zeta sprawdź : essentia.pl)tylko trudno dobrać kolor wiem
          na pewno że 11 i 12 są bardzo jasne.
          • olakrowa Re: Co z tym kamuflażem??? 26.01.07, 17:28
            dermacol jest najgorszy! Tworzy maske i wyglada nienaturalnie. polecam art deco
            jest naprawde ok
            • princessa.of.persia a na całą twarz? 27.01.07, 12:19
              A można go stosowac na całą twarz? Nie na co dzień oczywiście ale na większe
              wyjścia. Wtedy kiedy ma się ochotę aby makijaż utrzymywał sie całą noc.Np. ślub?
              zależy mi na ukryciu moich niedoskonałości ale też na tym aby się nie śiwecic.
              dziekuje
              • olakrowa Re: a na całą twarz? 27.01.07, 12:41
                ja stosuje na zaczerwienienia. Tzn policzki. Nakladam niewielka warstwe
                najlepiej rozgrzac na palcach i lekko wklepac. Po czym nakladam odrobinke
                podkladu dla wyrownania i jest ok.
              • polla4 Re: a na całą twarz? 27.01.07, 13:16
                Można. Wklejam Ci linka na potwierdzenie.
                www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16352&cat=304&page=1
                • sferos Pytanie do Oli 27.01.07, 13:55
                  Na jak długo ci wystarcza kamuflaż art deco i jaką on ma konsystencję?może się
                  akurat na niego skuszę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka