Dodaj do ulubionych

Wasz krem nr 1

IP: *.acn.pl / 10.66.2.* 13.04.03, 17:18
no własnie-do którego zwykle wracacie? który krem (dzien/noc) jest Waszym
numerem 1?
k
Obserwuj wątek
    • Gość: MISIA Re: Wasz krem nr 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.03, 17:22
      Kiedyś były to kremy firmy Miraculum seria po 20-tce i na dzień i
      odźywczy.Bardzo często zmieniam kremy , a ostatnio co jakiś czas wracam do
      kremu AVON Milk Comfort na noc,bo lubię lekkie kremy.
    • Gość: gosc portalu Re: Wasz krem nr 1 IP: *.chello.pl 13.04.03, 20:58
      Ja bardzo lubie eksperymentowac, czesto zmieniam kremy, kupuje nowosci, ale
      mam kilka takich nr1 do, ktorych lubie wracac:
      - krem antyrodnikowy z q10 z serii citrobiotic firmy Idea 25
      - krem matujacy z serii Mat-B firmy Dermika
      - fluid vinefit firmy Lancome
      - krem denergie firmy nivea
      • Gość: kasiulek Re: Wasz krem nr 1 IP: *.acn.pl / 10.66.2.* 13.04.03, 21:05
        no waśnie....fajny ten d'energie? czje sie na niego;)
        • Gość: gosc portalu Re: Wasz krem nr 1 IP: *.chello.pl 13.04.03, 21:53
          Gość portalu: kasiulek napisał(a):

> no waśnie....fajny ten d'energie? czje sie na niego;)

Ten krem raczej nie jest dla osob, ktore maja tlusta cere lub sklonna do
          przetluszczen; bardziej nadaje sie do suchej i mieszanej;ma puszysta
          konsystencje(przypomina aqua beauty tez nivea), ladnie sie rozsmarowuje,skora
          jest po nim nawilzona i gladziutka,dobry pod makijaz, ma fajny, delikatny
          zapach moreli. Jest przyjemny w stosowaniu.Kosztuje okolo 30zl. Aha i wbrew
          temu co niektorzy o nim pisza to ten krem nie daje zadnej zlotej poswiaty,ani
          zadnych drobinek.
          • Gość: Magda Kosała Re: Wasz krem nr 1 IP: *.no / 192.168.0.* 13.04.03, 22:08
            Nie do końca rozumiem, czy chodzi o mój pierwszy krem, czy krem nr jeden (jako najlepszy). Na wszelki wypadek odpowiem na oba pytania.
            Moje ulubione kremy:
            Noc: Helena Rubinstein Night Sculptor Anti-Puffiness Face and Eye Line Lift
            Dzień: Helena Rubinstein Face Sculptor Line Lift Cream

Mój pierwszy krem: Miraculum, Krem Nawilżający z serii Pani Walewska - dostałam pod choinkę od starszej siostry.
            Całuję, Magda
          • Gość: korka Re: Wasz krem nr 1 IP: 193.0.117.* 17.04.03, 13:11
            To dziwne, bo na mojej skórze była różowawo-perłowa okropna poświata i krem
            oddałam koleżance. Może to zależy od typu cery? Ale przecież w skłądzie ma o
            ile dobrze pamiętam albo macicę perłową albo mikę więc musi się świecić.
            • Gość: gosc portalu Re: Wasz krem nr 1 IP: *.chello.pl 18.04.03, 13:18
              Gość portalu: korka napisał(a):

> To dziwne, bo na mojej skórze była różowawo-perłowa okropna poświata i krem
              > oddałam koleżance. Może to zależy od typu cery? Ale przecież w skłądzie ma o
              > ile dobrze pamiętam albo macicę perłową albo mikę więc musi się świecić.

Juz kilka osob pisalo o tej poswiacie, przyjrzalam sie dokladnie w lustrze i
              nic takiego u siebie nie widze,moze rzeczywiscie to zalezy od rodzaju cery.
    • Gość: magamaga Re: Wasz krem nr 1 IP: *.crowley.pl 14.04.03, 12:19
      Ja wracam do HR Haydra Urgency Cream. Wierze, ze skora, zeby byla ladna, musi
      byc przede wszystkim nawilzona i nawilzam ja wlasnie tym kremem. Zima stosuje
      na cala twarz, latem omijam nos i brode, na ktore klade cos normalizujacego.
      Dla mnie ten krem to mistrzostwo swiata w nawilzaniu.
    • Gość: Iga Re: Wasz krem nr 1 IP: *.sloneczny.pl / 10.2.17.* 14.04.03, 15:54
      Toleriane La Roche Posay- jest rewelacyjny- lekki, bezzapachowy, doskonale
      nawilza, nie obciaza skory, idealny dla wrazliwcow.
      • Gość: monias1 Re: Wasz krem nr 1 IP: 217.97.133.* 15.04.03, 10:45
        Dla mnie na noc to kremik Multi Active Nuit Clarinsa a na dzien kremik DayWear
        Estee Lauder. Lubie rowniez kremy firmy Neostrata z kwasami pieknie wygladzaja
        i rozjasniaja cere.
        • kotmanka Re: Wasz krem nr 1 15.04.03, 11:31
          Wlasnie zamierzam zakupic ten Day Wear, tylko jeszcze sie zastanawiam, czy on
          tez dobrze nawilza, czy "tylko" dobrze chroni?
          Pozdrawiam
          • Gość: ania Re: Wasz krem nr 1 IP: 217.98.124.* 15.04.03, 12:03
            Ja stawiam na Hydrophase XL-dla mnie idealny od kilku lat.
          • Gość: ula Re: Wasz krem nr 1 IP: *.rasserver.net 17.04.03, 23:17
            Ania ma rację, Hydraphase XL w porównaniu z Day wear jest 100 razy
            skuteczniejszy w ochronie przeciwsłonecznej, a w dodatku tańszy. Day wear
            dobrze nawilża ale nie chroni skutecznie przed całym zakresem UV zwłaszcza
            UVA, które to powoduje zmarszczki, a o to nam przecież najbardziej chodzi:)
            Niestety cena i skuteczność ochrony UV zwykle nie idą w parze, nie trzeba
            wydawać 200zł by dobrze chronić się przed słońcem, ale prawda jest też taka że
            za 10zł lub mniej bardzo skutecznego kremu też nie kupimy.

kotmanka napisała:

> Wlasnie zamierzam zakupic ten Day Wear, tylko jeszcze sie zastanawiam, czy
            on
            > tez dobrze nawilza, czy "tylko" dobrze chroni?
            > Pozdrawiam
            • Gość: ania Re: Wasz krem nr 1-do Uli IP: 217.98.124.* 18.04.03, 08:43
              hej !!!pozdrawiam świątecznie i chcę zapytać co ZAMIAST Hydraphase XL???.troche
              mi sie już znudził a poza tym podobno specyfiki kosmetyczne powinno sie
              zmieniać.
              • Gość: ula Re: Wasz krem nr 1-do Uli IP: *.rasserver.net 18.04.03, 16:17
                Gość portalu: ania napisał(a):

> hej !!!pozdrawiam świątecznie i chcę zapytać co ZAMIAST Hydraphase
                XL???.troche
                >
                > mi sie już znudził a poza tym podobno specyfiki kosmetyczne powinno sie
                > zmieniać.
                Ta zasada nie dotyczy filtrów, do nich skora się nie przyzwyczaja liczy się
                ich jakość, wysokość faktów i wtedy będą dobrze chronić.
                Poczytaj sobie wizaz.pl, zwlaszcza ostatnie newsy, ja radziłabym na lato
                kupić coś z wyższym filtrem choć SPF 30 lub więcej np nowy Anthelios SPF 40
                zel, coś z nowej serii solar expertise.
            • Gość: Cleo Re: Wasz krem nr 1 IP: w3cache:* / 192.168.20.* 18.04.03, 13:14
              Mój numer jeden to Thermal S Uv Vichy a ostatnio polubiłam D'energie Nivea.
              faktycznie jest poświata ale niezybt "natretna" więc mi nie przeszkadza.
              • Gość: 5thAvenue Re: Wasz krem nr 1 IP: *.d1.club-internet.fr 18.04.03, 17:05

Creme Hydratante au concombre od Sisley'a (nawilzajacy krem ogorkowy).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka