Gość: kasiulek IP: *.acn.pl / 10.66.2.* 13.04.03, 17:18 no własnie-do którego zwykle wracacie? który krem (dzien/noc) jest Waszym numerem 1? k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: Wasz krem nr 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.03, 17:22 Kiedyś były to kremy firmy Miraculum seria po 20-tce i na dzień i odźywczy.Bardzo często zmieniam kremy , a ostatnio co jakiś czas wracam do kremu AVON Milk Comfort na noc,bo lubię lekkie kremy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Wasz krem nr 1 IP: *.chello.pl 13.04.03, 20:58 Ja bardzo lubie eksperymentowac, czesto zmieniam kremy, kupuje nowosci, ale mam kilka takich nr1 do, ktorych lubie wracac: - krem antyrodnikowy z q10 z serii citrobiotic firmy Idea 25 - krem matujacy z serii Mat-B firmy Dermika - fluid vinefit firmy Lancome - krem denergie firmy nivea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Wasz krem nr 1 IP: *.acn.pl / 10.66.2.* 13.04.03, 21:05 no waśnie....fajny ten d'energie? czje sie na niego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Wasz krem nr 1 IP: *.chello.pl 13.04.03, 21:53 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > no waśnie....fajny ten d'energie? czje sie na niego;) Ten krem raczej nie jest dla osob, ktore maja tlusta cere lub sklonna do przetluszczen; bardziej nadaje sie do suchej i mieszanej;ma puszysta konsystencje(przypomina aqua beauty tez nivea), ladnie sie rozsmarowuje,skora jest po nim nawilzona i gladziutka,dobry pod makijaz, ma fajny, delikatny zapach moreli. Jest przyjemny w stosowaniu.Kosztuje okolo 30zl. Aha i wbrew temu co niektorzy o nim pisza to ten krem nie daje zadnej zlotej poswiaty,ani zadnych drobinek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Kosała Re: Wasz krem nr 1 IP: *.no / 192.168.0.* 13.04.03, 22:08 Nie do końca rozumiem, czy chodzi o mój pierwszy krem, czy krem nr jeden (jako najlepszy). Na wszelki wypadek odpowiem na oba pytania. Moje ulubione kremy: Noc: Helena Rubinstein Night Sculptor Anti-Puffiness Face and Eye Line Lift Dzień: Helena Rubinstein Face Sculptor Line Lift Cream Mój pierwszy krem: Miraculum, Krem Nawilżający z serii Pani Walewska - dostałam pod choinkę od starszej siostry. Całuję, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korka Re: Wasz krem nr 1 IP: 193.0.117.* 17.04.03, 13:11 To dziwne, bo na mojej skórze była różowawo-perłowa okropna poświata i krem oddałam koleżance. Może to zależy od typu cery? Ale przecież w skłądzie ma o ile dobrze pamiętam albo macicę perłową albo mikę więc musi się świecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Wasz krem nr 1 IP: *.chello.pl 18.04.03, 13:18 Gość portalu: korka napisał(a): > To dziwne, bo na mojej skórze była różowawo-perłowa okropna poświata i krem > oddałam koleżance. Może to zależy od typu cery? Ale przecież w skłądzie ma o > ile dobrze pamiętam albo macicę perłową albo mikę więc musi się świecić. Juz kilka osob pisalo o tej poswiacie, przyjrzalam sie dokladnie w lustrze i nic takiego u siebie nie widze,moze rzeczywiscie to zalezy od rodzaju cery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: Wasz krem nr 1 IP: *.crowley.pl 14.04.03, 12:19 Ja wracam do HR Haydra Urgency Cream. Wierze, ze skora, zeby byla ladna, musi byc przede wszystkim nawilzona i nawilzam ja wlasnie tym kremem. Zima stosuje na cala twarz, latem omijam nos i brode, na ktore klade cos normalizujacego. Dla mnie ten krem to mistrzostwo swiata w nawilzaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Wasz krem nr 1 IP: *.sloneczny.pl / 10.2.17.* 14.04.03, 15:54 Toleriane La Roche Posay- jest rewelacyjny- lekki, bezzapachowy, doskonale nawilza, nie obciaza skory, idealny dla wrazliwcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Wasz krem nr 1 IP: 217.97.133.* 15.04.03, 10:45 Dla mnie na noc to kremik Multi Active Nuit Clarinsa a na dzien kremik DayWear Estee Lauder. Lubie rowniez kremy firmy Neostrata z kwasami pieknie wygladzaja i rozjasniaja cere. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Wasz krem nr 1 15.04.03, 11:31 Wlasnie zamierzam zakupic ten Day Wear, tylko jeszcze sie zastanawiam, czy on tez dobrze nawilza, czy "tylko" dobrze chroni? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wasz krem nr 1 IP: 217.98.124.* 15.04.03, 12:03 Ja stawiam na Hydrophase XL-dla mnie idealny od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Wasz krem nr 1 IP: *.rasserver.net 17.04.03, 23:17 Ania ma rację, Hydraphase XL w porównaniu z Day wear jest 100 razy skuteczniejszy w ochronie przeciwsłonecznej, a w dodatku tańszy. Day wear dobrze nawilża ale nie chroni skutecznie przed całym zakresem UV zwłaszcza UVA, które to powoduje zmarszczki, a o to nam przecież najbardziej chodzi:) Niestety cena i skuteczność ochrony UV zwykle nie idą w parze, nie trzeba wydawać 200zł by dobrze chronić się przed słońcem, ale prawda jest też taka że za 10zł lub mniej bardzo skutecznego kremu też nie kupimy. kotmanka napisała: > Wlasnie zamierzam zakupic ten Day Wear, tylko jeszcze sie zastanawiam, czy on > tez dobrze nawilza, czy "tylko" dobrze chroni? > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wasz krem nr 1-do Uli IP: 217.98.124.* 18.04.03, 08:43 hej !!!pozdrawiam świątecznie i chcę zapytać co ZAMIAST Hydraphase XL???.troche mi sie już znudził a poza tym podobno specyfiki kosmetyczne powinno sie zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Wasz krem nr 1-do Uli IP: *.rasserver.net 18.04.03, 16:17 Gość portalu: ania napisał(a): > hej !!!pozdrawiam świątecznie i chcę zapytać co ZAMIAST Hydraphase XL???.troche > > mi sie już znudził a poza tym podobno specyfiki kosmetyczne powinno sie > zmieniać. Ta zasada nie dotyczy filtrów, do nich skora się nie przyzwyczaja liczy się ich jakość, wysokość faktów i wtedy będą dobrze chronić. Poczytaj sobie wizaz.pl, zwlaszcza ostatnie newsy, ja radziłabym na lato kupić coś z wyższym filtrem choć SPF 30 lub więcej np nowy Anthelios SPF 40 zel, coś z nowej serii solar expertise. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleo Re: Wasz krem nr 1 IP: w3cache:* / 192.168.20.* 18.04.03, 13:14 Mój numer jeden to Thermal S Uv Vichy a ostatnio polubiłam D'energie Nivea. faktycznie jest poświata ale niezybt "natretna" więc mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5thAvenue Re: Wasz krem nr 1 IP: *.d1.club-internet.fr 18.04.03, 17:05 Creme Hydratante au concombre od Sisley'a (nawilzajacy krem ogorkowy). Odpowiedz Link Zgłoś