Dodaj do ulubionych

stroje kapielowe

13.04.03, 17:44
Dziewczyny orientujecie się może czy są w ogóle stroje kapielowe,gdzie 'góra'
powiększa piersi? Mam strasznie małe piersi..a jak sie połoze to w ogle ich
nie widac..dosłownie niczym bym sie nie rozniła od mojego faceta jakbym sie
przy nim połozyła..czy w ogóle produkuja takie stroje z takimi staniczkami?
Jak cos widzie..napiszczie.prosze
Obserwuj wątek
    • Gość: kulka Re: stroje kapielowe IP: *.gabo.pl 13.04.03, 22:09
      dziewczyny naprawde sie nie orientujecie w tym?
    • Gość: Bożena Re: stroje kapielowe IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 08:54
      Nie wiem, czy chodzi Tobie o stroje kąpielowe, czy do opalania. Bo do opalania
      jest dużo kostiumów z wypełnionymi miseczkami, np. gąbeczkami.np. polskiej
      firmy Lemax Jeśli chodzi o pływanie to niestety nie pomogę.
      B.
      • Gość: kulka Re: stroje kapielowe IP: *.gabo.pl 14.04.03, 17:51
        tak??? a wiec nie mozna kapac sie w tych co opalac?? bo przeciez jak to bedzie
        wygladac jak bede sie opalac a zaraz potem bede zmieniac jak bede chciala sie
        wykapac i na odwrot??
        • Gość: Inga Re: stroje kapielowe IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 18:09
          Domyślam się że chodzi o strój jednoczęściowy na basen i dwuczęściowy na
          plażę, widziałam w galerii centrum jakieś stroje, ale niestety nie oglądałam.
          • Gość: alina Re: stroje kapielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.03, 18:33
            Na plazach "swiatowych" (nie wierzcie dziewczyny co Wam tu "Glamury" wmawiaja
            :-))) nosi sie jak najbardziej zabudowane stroje (moda na opalenizne minela
            jakies 10 lat temu) co w rodzaju T-Shirtu bez rekawkow i krotkich spodenek. To
            po pierwsze. Po drugie w Polsce widze prawie wylacznie (jezeli chodzi o
            biustonosze) takie atrapy tzn. zwoje gabki. Jezeli jestes b. szczupla , jak mi
            sie wydaje, to mysle, ze bedziesz w czyms takim wygladala naprawde jak w
            atrapie czyli z dwoma gabami z przodu bez zadnej funkcji...to nie jest ladne..
            Moze poogladaj jakis kanal TV z pokazami mody (wiem to okropne :-)), ale mysle,
            ze masz wlasnie taka figure modelki. One tam czesto prezentuja stroje plazowe-
            nigdy nie maja takich sztucznych bul z przodu :-) , a wygladaja..fajnie!
            Napewno wiele dziewczyn zazdrosci Ci mlodzienczej, zgrabnej figury! Hej!
    • Gość: magda102 Re: stroje kapielowe IP: *.elartnet.pl 14.04.03, 19:36
      jakis czas temu kupilam sobie b. ladny kostium dwuczesciowy (dwustronny
      zarazem!!!!) zielono- kremowy. Spodobal mi sie bardzo poniewaz biustonosz
      wiazany byl na szyi,a tzw zapiecie bylo z przodu (ktore tez sie wiazalo). Przez
      co piersi byly wypychane do przodu (do siebie). Choc mam je nie zaduze to w nim
      wygladaly apetycznie. Bez zadnych wkladek ani innych takich niewygodnych na
      plazy gadzetow!
      • Gość: kulka Re: stroje kapielowe IP: *.gabo.pl 14.04.03, 20:27
        no a mi własnie chodzi o stroj dwu czesciowy na plaze..
        i zeby raczej mial te kjakies poduszeczki..ja nie mam figury
        modelki..niestety..po prostu w wyniku odchudzania(nic nie jadlam) piersi
        gwaltownie mi zmalaly..nawet do tego stopnia ze staniki ktore mialam do twej
        pory staly sie na mnie za duze..jakby nie patrzec wygladam jak chlop ..i choc
        na plazy chcialabym wygladac "pełniej"
        Kiedys reklamowali nawet takie 'kuleczki' gumowe ktore monoc sie 'stapialy' ze
        skora ale mi chodzi o najzywklejszy stanik kapielowy z wkładkami..w ktorym
        moglabym sie i opalac i kapoac..no i oczywiscie zeby nie bylo widac ze
        mam 'powiększacze ' w srodku:-)
    • Gość: Lady X Re: stroje kapielowe IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.04.03, 02:15
      Na male piersi:

stanik jest wyciety w trojkaty
      ciemny dol i jasna gora, lub jakis fajny wzor (ie. waz, pantera, zebra, itp.)
      stanik moze miec poduszki, male falbanki lub lekko zbierany (marszczony)

www.newport-news.com/shop/Product.asp?gpcatID=2012&pacatID=2013&subcatID=3306&catid=3406&superstyleID=107848&productin
      dex=19&firstpagetypeid=5&sz=&pageindex=16

www.newport-news.com/shop/Product.asp?gpcatID=2012&pacatID=2013&subcatID=3306&catid=3406&superstyleID=107844&productin
      dex=25&firstpagetypeid=5&sz=&pageindex=24

www.newport-news.com/shop/Product.asp?gpcatID=2012&pacatID=2013&subcatID=3306&catid=3406&superstyleID=107004&productin
      dex=33&firstpagetypeid=5&sz=&pageindex=32
      • Gość: parasol Re: stroje kapielowe IP: *.zug.ch.abatos.com 15.04.03, 14:43
        Cześć Lady X !!

Bardzo się cieszę, że ktoś poruszył temat kostiumów kąpielowych. Usiłuję w
        Polsce kupić coś fajnego ale jet to praktycznie nierealne. Nie wspominając już
        tegorocznej kolekcjii Triumpha ! Okropne!
        Widzę, że jesteś w Stanach, wię proszę pomóż mi zrozumieć pewne określenia
        dotyczące bielizny. Weszłam do poleceonego przez Ciebie sklepu internetowego.
        Spodobały mi się dwa kostiumy Floral bandeau i Signature MAilot. Jerstem gotowa
        je zakupić tylko nie wiem co oznacza pojęcie "Shelf bra with soft cups" czy
        chodzi o to że stanik jest w formie "muszelek" i wyłożony gąbką, czy po prostu
        nie jest niczym usztywniony?"Removable halter strap" to rozumiem, że odpinane
        ramiączka. "power-net tummy control" czy to obciska brzuch ? Jaki rozmiar mam
        wybrać. Mam 172 cm wzrostu, biust 70 D, waże ok. 60 kg. W Polsce kupuję rozmar
        38. Czu w USA to będzie 8 albo 10.Czy mam kupić TAll?
        Wiem, że dużo pytań postawiłam, wybacz ale temat jet ważny.
        Pozdrawiam
        • Gość: Lady X Re: stroje kapielowe IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.04.03, 18:39
          Czesc Parasol,

Strone podalam aby pokazac typy strojow jakie bylyby dobre dla kobiety z malymi
          piersiami, wiec nie polecalam samej strony. Ja nigdy nie kupowalam ubran przez
          katalog lub internet, dlatego ze duzo producentow ma inny styl i inne rozmiary.
          Np. jednej firmy numer 10 bedzie numer 7 drugiej firmy, dlatego trzeba isc do
          sklepu i to przymierzyc. Na dodatek, eszystko pieknie wyglada na modelkach, a
          tak jak normalna kobieta to ubierze to zadne cudo.

Jeszcze masz okolo 2 miesiece do lata, wiec moze cos jeszcz znajdziesz.
          Naprawde radze Ci kupic cos w sklepie, bo przynajmniej wiesz co kupujesz.
          Kobiety ktore maja podobny wzrost i wage moga miec inne figury (np. szerokie
          biodrai/male piersi, proste od gory do dolu, etc), wiec najlepiej przymierzyc.

Wiem ze raczej nic Ci nie pomoglam, ale chce abys byla zadowolona ze stroju, a
          nie wydala duzo forsy na nie wiadomo co. Poczekaj jeszcze troche, jak sie lato
          zacznie jeszcze nowe style kostiumow wyjda.

Powodzenia.

Lady X

Gość portalu: parasol napisał(a):

> Cześć Lady X !!
          >
          > Bardzo się cieszę, że ktoś poruszył temat kostiumów kąpielowych. Usiłuję w
          > Polsce kupić coś fajnego ale jet to praktycznie nierealne. Nie wspominając
          już
          > tegorocznej kolekcjii Triumpha ! Okropne!
          > Widzę, że jesteś w Stanach, wię proszę pomóż mi zrozumieć pewne określenia
          > dotyczące bielizny. Weszłam do poleceonego przez Ciebie sklepu internetowego.
          > Spodobały mi się dwa kostiumy Floral bandeau i Signature MAilot. Jerstem
          gotowa
          >
          > je zakupić tylko nie wiem co oznacza pojęcie "Shelf bra with soft cups" czy
          > chodzi o to że stanik jest w formie "muszelek" i wyłożony gąbką, czy po
          prostu
          > nie jest niczym usztywniony?"Removable halter strap" to rozumiem, że odpinane
          > ramiączka. "power-net tummy control" czy to obciska brzuch ? Jaki rozmiar mam
          > wybrać. Mam 172 cm wzrostu, biust 70 D, waże ok. 60 kg. W Polsce kupuję
          rozmar
          > 38. Czu w USA to będzie 8 albo 10.Czy mam kupić TAll?
          > Wiem, że dużo pytań postawiłam, wybacz ale temat jet ważny.
          > Pozdrawiam
          • Gość: parasol Re: stroje kapielowe IP: *.zug.ch.abatos.com 16.04.03, 11:37
            Dzięki Lady X za informacje. Masz racje, powinnam przymierzyć, szkoda bo te w
            necie tak mi się spodobały...

Pozdrawiam

• Gość: Lady X do Parasol IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.04.03, 02:39
              Czesc Parasol,

nie wiem gdzie mieszkasz, ale zobacz te strony na internecie.

www.triumph-international.pl (Kolekcja -> Sun & Beach)
              www.vitex.com.pl

Gość portalu: parasol napisał(a):

> Dzięki Lady X za informacje. Masz racje, powinnam przymierzyć, szkoda bo te w
              > necie tak mi się spodobały...
              >
              > Pozdrawiam
              >
    • Gość: DJ Re: stroje kapielowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.03, 14:11
      wejdz na strone www.lupoline.pl moge ci zalatwic troche taniej jak cos ci
      przypadnie do gustu tam sa modele muszelka i gloria na 100%z usztywnianymi
      miseczkami o reszcie nie weim ale chyba miekka miseczka z reszta zobaczysz jak
      cos to pisz na adres : frutelka@gazeta.pl (bielizne tez moge zalatwic taniej

pozdrawiam
    • Gość: *** Re: stroje kapielowe IP: 157.25.119.* 15.04.03, 14:44
      czy ty jestes moze corka pani surmacz, ktora uczy w 78 lo w warszawie historii?
      • Gość: Inga Re: stroje kapielowe IP: *.acn.waw.pl 15.04.03, 14:53
        DJ ja próbowałam wejść na tą stronę lupoline i nic tam nie ma
        • Gość: DJ do ingi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.03, 09:37
          jest na 100% ;)
          wejdz na www.lupoline.com.pl tam w sklep i kostiumy kapielowe czy bielizne czy
          co tam chcesz pokarza ci sie wszystkie modele a potem standardowo jak
          klikniesz na zdjecie to masz wiecej info i cene:)

POZDRAWIAM
      • Gość: kulka Re: stroje kapielowe IP: *.gabo.pl 15.04.03, 19:17
        do kogo to pytanie?bo watek zalozylam ja tylko pod nickiem na ktorym akurat
        wtedy bylam zalogowana a ze teraz nigdynie chce mi sie logowac to pisze pod tym
        • Gość: *** Re: stroje kapielowe IP: 157.25.119.* 16.04.03, 08:21
          pytanie bylo zadane do osoby poslugujacej sie nickiem ania surmacz. w liceum
          uczyla mnie historii pani surm,cz i miala corke ania.
          • Gość: kulka Re: stroje kapielowe IP: *.gabo.pl 16.04.03, 14:45
            :-) przypadek
            to ja zalozlam ten watek.odkad tu siedze poslugiwalam sie juz roznymi nickami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka