lumpeksiara81 02.02.07, 07:34 Jak często stosujecie balsam do ciała? Po każdej kąpieli czy rzadziej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extreme_honey Re: Balsam do ciała - jak często? 02.02.07, 08:52 Po każdej kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Balsam do ciała - jak często? 02.02.07, 08:53 Codziennie rano, prysznic, potem balsam. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Balsam do ciała - jak często? 02.02.07, 09:39 Po każdej kąpieli, każdym prysznicu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Balsam do ciała - jak często? 02.02.07, 10:40 Staram się po każdej kąpieli, ale wiadomo, że nie zawsze jest czas. Latem balsamuję się częściej, bo mam na sobie mniej ubrań, gołe nogi - wtedy używam balsamu 2/3 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd Re: Balsam do ciała - jak często? 02.02.07, 15:29 Po każdym "zmoczeniu" ciała, czyli codziennie po kąpieli :) Mam już nawyk od dzieciństwa, mam baardzo suchą skórę i jak się jej nie posmaruje to pęka i strasznie się napina przy każdym ruchu. Zużywam pół litra balsamu w ciągu 2 tyg i często zmieniam, bo skóra się przyzwyczaja :[ Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Balsam do ciała - jak często? 02.02.07, 21:39 niestety na mnie producenci balsamów nie zarobią nie lubię balsamów i stosuję je bardzo rzadko czasami w sprayu czasami wetrę ale nie przepadam wolę np. żel pod prysznic z olwiką albo z kremem nawilżającym --------------- www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1504759 Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Balsam do ciała - jak często? 04.02.07, 11:50 po każdej kąpieli i jeszcze w ciągu dnia, szczególnie jak zakładam rajstopy, żeby mi sie nie elektryzowały ubrania. Mam suchą skórę. Teraz zimą to do każdego balsamu oliwki dla dzieci dodaję. Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: Balsam do ciała - jak często? 04.02.07, 12:56 po kazdej kapieli/prysznicu. Jak nie mam czasu albo jestem bardzo zmeczona to szybko oliwka sie smaruje, a nie balsamem, ale zawszze czyms musze, bo mam wrazenie, ze mnie skora swedzi, szczegolnie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: Balsam do ciała - jak często? 04.02.07, 13:00 Swoja droga polecam serie Hipp- kosmetyki dzieciece:) uzywalam oliwki, o wiele lepsza od J&J czy Nivea, a teraz kupilam mleczko nawilzajace. Ma konsystencje troszke rzadszego balsamu, pachnie przepieknie (i zapach utrzymuje sie dlugo na skorze, delikatny i sliczny) i nawilza lepiej niz balsamy, ktore mialam do tej pory. Wchlania sie b.szybko, szybko sie rozsmarowuje dzieki lekkiej konsystencji, skora jest wygladzona.. naprawde polecam:)! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Balsam do ciała - jak często? 04.02.07, 18:24 codziennie wieczorem po kapieli. Odpowiedz Link Zgłoś