Gość: bas IP: 157.25.119.* 16.04.03, 09:19 UNIFIANCE COLOR CORRECTING CONCEALER czy dostane go w aptece? i jesli ktos go uzywa, czy ma sklonnosci do "wchodzenie" w szczeliny zmarszczkowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anni Re: LA ROCHE-POSAY korektor IP: 217.11.141.* 16.04.03, 09:38 kazdy korektor wlazi w zmarszczki la roche posay nie jest rewelacyjny ja uzywam zielonego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: LA ROCHE-POSAY korektor IP: 157.25.119.* 16.04.03, 09:55 dlaczego nie jest najlepszy? kiedys uzywalam zielonego ale innej firmy i nie jestem zachwycona, poza tym nie uzywam podkladu dlatego szukam korektora w naturalnych barwach. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: LA ROCHE-POSAY korektor 16.04.03, 15:44 a jesli naturalna barwa to nie La roche posay tu jest tylko zolty i zielony , ponizej kolezanki radza ci chyba Vichy .. nienajlepszy bo taki cementowy jak go dobrze czyli grubo nie zamalujesz to go widac bez podkladu nie da rady .... Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: LA ROCHE-POSAY korektor 16.04.03, 11:20 ja uzywam zółtego na cienie p/oczami, kupiłam po przeczytaniu dobrych opinii o nim, ale nie jestem zachwycona, taki sobie, napewno drugi raz go nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
larvva Re: LA ROCHE-POSAY korektor 16.04.03, 11:56 mialam i zolty, i zielony. uzywalam b b rzadko i tylko punktowo. kryl b dobrze, ale po kilku godzinach czulam ze twarz jest mocno obciazona, zaczyna sie swiecic a jednoczesnie jest b napieta i wysuszona, makijaz zaczynal splywac. dlatego traktowalam korektor jako kosmetyk awaryjny na b b duze cienie pod oczami i b b duze niespodzianki na twarzy - i to tylko wtedy, gdy potrzebowalam ukryc je na godzinke, dwie po czym moglam usunac makijaz. a! kiedys na drobne niespodzianki stosowalam korektor vichy (w formie sztyftu dostepny w naturalnym kolorze, dobrze stapiajacy sie z kolorem skory). bardzo go sobie chwalilam. wprawdzie nie kryl az tak mocno jak lr-p ale dla mnie byl wystarczajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
sniegotka Re: LA ROCHE-POSAY korektor 16.04.03, 13:42 Ja mialam korektor zielony, nie wiem jak go uzywac, nie umiem, raz probowalam z mizernym efektem i sobie lezy. Jesli komus nie przeszkadza, ze byl juz raz uzyty (ma bardzo cieniutki dozowniczek wiec jest higieniczny), chetnie odstapie lub zamienie na cos innego Odpowiedz Link Zgłoś