Dodaj do ulubionych

JAKI JEST TWÓJ STYL?

20.04.03, 22:51
Zastanawiam kto przeważa tu na forum...czy są to sodkie blondyneczki w óżowch
przyciasnych sweterkach,butachna 15 mc korku, w którym nie potrafią chodzic,
z tapeta na twarzy i plamami po solarium, czy moze ktoś inny??
Jak sie ubieracie, co chcecie podkreślic ciuszkami? zapraszam.
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: JAKI JEST TWÓJ STYL? IP: *.kabel.telenet.be 21.04.03, 07:01
      Na razie jako pierwsza odpowiadam bo nie jestem blondynka i nie mowie , ze
      nigdy nie bede , bo mysle , ze na starosc to dobry kolor na siwe wlosy (nie
      widac odrostow)

Z natury wlosy brazowe dlugie ale ze kolor nijaki to od liceum farbowalam na
      rudo (odcienie od wisni do marchewki) a teraz juz ladnych pare lat na czarno.
      Jakos podoba mi sie poludniowa uroda u kobiet .

Stylu sportowego nie lubie a zwlaszcza sportowych butow .
      Zawsze uwielbialam styl hippisowski lub tzw artystyczny ( np.Cher )

Typowej klasyki tez nie lubie ale klasyke zmodernizowana tak.

Jeszcze dodam , ze w przypadku swiat ( trwa Wielkanoc) mimo , ze jestem
      niewierzaca to przywiazuje ogromna wage do tradycji swiatecznych i nie
      wyobrazam sobie , aby przy takich okazjach nie zasiasc do stolu w odswietnych
      strojach chocby buty uwieraly :-)

Przy pewnych okazjach nalezy wygladac jak gwiazda filmowa (no ,niekoniecznie
      Oskary ale pewien glamour ) przy sprzataniu domu mozna troche gorzej .

Uwazam, ze przy zaproszeniu na imieniny czy inne okazje powinno sie wlozyc
      najlepsze ciuchy (oczywiscie nie mam na mysli najlepszych dzinsow) bo oczy
      gospodarzy oceniaja a jak nie to my ocenimy gospodarzy i gosci po tym , co
      maja na sobie czasem nie wazne co na stole.

Bylam na imieninach u moich rodzicow i wszyscy goscie przyszli bardzo
      odswietnie ubrani (nie mowie o markach ale o stworzeniu pewnego szyku )
      Jedna babka widac olala impreze bo wpadla w dresach co chodzi w nich po domu.
      Nie wiem , jak sie czula wobec gosci w garniturach czy eleganckich bluzkach ,
      moze wcale sie nie czula bo zazerala sie salatkami ale ja dzisiaj o tym
      pisze , wiec mialo to jakis oddzwiek , skoro ja o tym pisze.

Jeszcze dodam , ze bywalczynia forum tez nie jestem i nie wnikam w
      cudotworstwo wszystkich specyfikow tu reklamowanych a mam kilka swoich ,
      ktore lubie

Jaki jest twoj styl brzmialo pytanie - dopasowac wszystko do figury , mody ,
      okazji -nie patrzac na ceny czy marki ( tu chodzi o to , na co kogo stac aby
      zachowac styl bo mozna to uzyskac za grosze albo starac sie przeskoczyc
      poprzeczke z firma ale nigdy nie wygladac dobrze)

• Gość: Suzi Re: JAKI JEST TWÓJ STYL? IP: *.chello.pl 21.04.03, 13:06
      Ja juz w swoim 21 letnim zyciu zdazylam przejsc przez wszystkie kolory, w
      liceum bylam ruda, czarna, teraz jestem kasztanowo- blond. Kiedys dlugie loki,
      teraz proste, do ramion. Jesli chodzi o styl, to do pracy elegancko, niestety.
      Po godzinie 16- sportoowka, bojówki, bluza i na spacerek. W mojej szafie roznie
      sie uklada, firmowe ciuchy przeplataja mi sie z tanimi, aczkolwiek b.
      oryginalnymi z lumpeksu. Jesli chodzi o kolor rozowy, to przyznam sie ze lubie,
      mam koszule nocna w tym kolorze ;). Moim zdaniem nie wazne jaki kolor czy
      fason, wazne czy dany styl do Ciebie pasuje. Je srednio sie czuje w eleganckich
      sukienkach, ale coz.. pani sekretarce nie wypada pomykac po biurze w luznych
      spodniach i koszulce moro;).Pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: yagunia Re: JAKI JEST TWÓJ STYL? IP: *.icpnet.pl 21.04.03, 14:53
        no to moja kolej
        Ja.... hm.... gdy pędzę na uczelnie,zakładam raczej ciuszki luźne, jeans
        najcześciej> Na spotkania ze znajomymi ubieram sie dosć.... (tak mówią inni)
        seksownie. Nie wyzywajaco ale seksownie.
        Hmmm... uwielbiam takie płąszczyki do kolan, które mozna nosić jako "sukienka"
        lub do spodni, butki na korku, ale takim ok. 7,.8 cm
        co do włodów.
        Od zawsze mam do pasa, ciemne. Różne odcienie, bo kombinuję, ale zawsze ciemne.
        teraz mam naturalne, czyli mysie, ale jutro wybiram sie po farbę- pogłębię
        tylko mój brązowy kolor. Pozdrawiam
    • Gość: Małgo Re: JAKI JEST TWÓJ STYL? IP: 80.48.253.* 21.04.03, 14:57
      Oto ja: czarne długie włosy z fikusną grzywką zaaawsze spiete w kucyk,styl
      raczej sportowy ,pomykam w sportowych bucikach ktorych mam cała mase ulubione
      to moje kochane zdarte pumy i całkiem nowe pumy;)wiec łaze w nich na
      zmiane ,czasami wskakuje w obcasy ;) lubie zaszalec mixowac style oczywiscie
      bez przegięc bo nie wyskocze w szpilkach i sportowej kurtce ale ... mam rozne
      pomysły.Moim modowym fetyszem jest malenka kurtka dżinsowa ( kupiona we Francji
      za jakies grosze na wyprzedazy) nosze ją do wszystkiego.Mam odjazd na punkcie
      pasków i torebek ktore sa raczej sportowe choc poluje ostatnio na jakas fajną
      klasyczną.Własciwie wszystko co kupuje przerabiam , zawsze mam jakas swoją
      wizje;)Nie lubie byc "trendi", nigdy nie załoze jakiegos hitu sezonu w ktorym
      łażą wszyscy.Lubie dobre jakosciowo ubrania zadnych tandet czy bazarow brrrr
      Niedługo bede łazic w ciuchach xxl spodziewam sie dzidziusia :))) Jeszcze nie
      mam pomysłu na moj ciązowy design, narazie nie widac brzusia.Pozdrawiam:)
      • Gość: Suzi Małgo! IP: *.chello.pl 21.04.03, 16:21
        Super, oryginalnosc przede wszystkim. Dzidzia w drodze, zazdroszcze Ci :) !!!!!
        Ja tez chce , ale za jakies 5 lat.Pozdrawiam!
        • Gość: Małgo Re: Małgo! IP: 80.48.253.* 21.04.03, 16:58
          Gość portalu: Suzi napisał(a):

> Super, oryginalnosc przede wszystkim. Dzidzia w drodze, zazdroszcze
          Ci :) !!!!!
          >
          > Ja tez chce , ale za jakies 5 lat.Pozdrawiam!

AAAAA Jestem przeszczęśliwa i juz nie moge doczekac sie mojej fasolki:)))
          Pozdrawiam!!!
    • julita3o Re: JAKI JEST TWÓJ STYL? 21.04.03, 15:12
      Widzę,że same małolaty tutaj...Ja jestem kobietą 30 letnią, lubię nosić dżinsy
      w kształcie marchewki,które podkreślają moje kobiece i dojrzałe kształty.
      Noszę tez krótkie sukienki, jakieś niemieckie ciuchy kupione na wyprzedażach no
      i oczywiście buty w szpic.Mam cienkie delikatne włoski, małe drobne ząbki i
      ogólnie jestem dość atrakcyjna.Uważam, że znacznie bardziej atrakcyjna niż
      kiedy miałam 20 lat. Aha... mam 7 letnią córkę Oleńkę i nie mam zamiaru mieć
      już dzieci,nie mam na to siły i cierpliwości.
      Mój styl to Matka-Polka, ale nowoczesna, nie spędzająca dużo czasu w kuchni,
      korzystająca na maksa z internetu i rozwiązywania swoich problemów za pomocą
      tworzenia nowych wątków.
      Pozdrawiam serdecznie
      Julita
      • yagunia Re: JAKI JEST TWÓJ STYL? 21.04.03, 21:54
        Piękne imie córeczki. Sama tak mam na imie. hehehe
      • julita30 Re:ja jestem prawdziwa julita30, ta wyzej to moja 22.04.03, 08:16
        nędzna podróba ;-)
        • julita3o Re:ja jestem prawdziwa julita30, ta wyzej to moja 22.04.03, 11:55
          Ciiiiiicho Julita, mój klonie!! Bo znowu ci prozac przepiszą!!!Siedź sobie u
          Aneksu i nie pisz tutaj bo znowu Cię Hela skrzyczy!!!
    • Gość: milka Re: JAKI JEST TWÓJ STYL? IP: 212.243.143.* 22.04.03, 00:15
      Ja tez nie malolata (niedlugo stuknie 30 :( Mam lekka reke do wydawania
      pieniedzy na ciuchy, mam tego dosc sporo, wiekszosc to strasznie nie
      przemyslane zakupy. Dopiero od kilku lat:
      - staram sie ubierac elegancko, nawet jesli akurat na sportowo (sportowy styl
      odmladza :)
      - w ogole nie nosze dzinsu, nie podoba mi sie i zbyt wiele tego na ulicy
      - spodnice za kolano, rzadziej calkiem dlugie, najchetniej jednak spodnie
      - ubrania tylko we wlasciwym rozmiarze, mimo ze tak trudno dostac xs (size 34 :(
      - przywiazuje wage do jakosci kupowanych ubran.
      Uwielbiam krotkie fryzurki, obecnie mam proste dlugie wlosy naturalny myszowaty
      blond. Kiedys zetne je znow na krotko i przemaluje na czarny, tak jak lubie.
      Kolory dobieram najczesciej ostroznie: czern+biel+odrobina czerwieni lub
      calkiem pastelowo.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Martyna Re: JAKI JEST TWÓJ STYL? IP: *.proxy.aol.com 22.04.03, 02:09

A ja mam w mojej szafie prawdziwy "kogiel mogiel" ciuchy w roznych stylach (
        zaleznie od nastroju i okazji) . Mam 30 lat i bardzo kobieca fogure wiec wiele
        fasonow odpada jak np dzinsy biodrowki , obcisle bluzeczki uwydatniajace biust.

Generalnie okreslilam bym swoj styl jako elegancki z charakterem bo lubie
        ciekawe polaczenia np bialy garnitur ale za to oryginalna torebka i buty czy np
        dzinsy i biala, lniana koszula ( na wekend) ale za to duzo brazowej ,recznie
        wykonanej bizuterii.

Lubie rozowy ( kiedys kolor przeze mnie nielubiany ) ale za to teraz
        uwazam ,ze jest zabawny i seksowny , czerwony, czarny, bialy .

Lubie sztruks i zamsz i rozne fajne czapki .

Czasami jednak nie mam glowy do niczego i wskakuje w za duzy dla mnie dres
        mojego faceta i wyglada jak pozal sie Boze.

• Gość: Yaga Re: JAKI JEST TWÓJ STYL? IP: *.internetia.opole.pl 22.04.03, 07:33
      Skąd ta przerażająca niechęć do blondynek??? Dziewczyny, dlaczego powielacie
      szablony, które narzucili społeczeństwu jacyś bezmózgowi samcy? Tak samo
      brunetki mogą być głupie i puste, mieć niedobrany makijaż i nie umieć chodzić
      na butach z koturnem, jak i blondynki. Ja przez całe swoje trzydziestoletnie
      życie jestem naturalną blondynką i nie mam zamiaru się tego wstydzić. I robię
      wszystko, żeby zadać kłam głupim szablonom!

A jeśli chodzi o styl, to z mody staram się wybrać to co uniwersalne i będzie
      mi służyło nie tylko przez jeden sezon, ale przez kilka lat i zawsze będzie na
      czasie.

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny o wszystkich kolorach włosów !!!
    • Gość: alienor Re: JAKI JEST TWÓJ STYL? IP: *.crowley.pl 22.04.03, 11:15
      Ja ciagle szukam, mimo ze 30-te urodziny tuz tuz. Moje ubrania przede wszystkim
      musza byc wygodne, a wiec buty w szpic nie wchodza w gre, jesli obcas, to tylko
      niewielki itp. Dobieram je bardziej do nastroju, niz do okazji, tzn. jesli mam
      gorszy dzien, ubieram sie w dzinsy i ulubiona bluzke, kiedy powieje wiosna,
      zakladam bluzke z dekoltem, buty na obcasie i jakas bizuterie. Ludzie mi mowia,
      ze fajnie sie ubieram i mam swoj styl, ale ja nie potrafilabym go okreslic.
      Faktem jest, lubie bluzki o okreslonym kroju i takie najchetniej kupuje,
      podobnie jest ze spodniami i spodnicami, moze stad sie bierze wrazenie
      okreslonego stylu. W szafie mam sporo ciuchow, za duzo jak na moje potrzeby,
      czesto kupuje cos czego potem nie nosze, bo okazuje sie, ze nie najlepiej sie w
      tym czuje, choc w sklepie wydawalo mi sie, ze ciuch jest fajny. Nosze tylko te
      rzeczy, w ktorych czuje sie dobrze, zapominam, ze je mam na sobie, sa jak druga
      skora, pasuja do mnie, moze to jest styl?
    • Gość: anglistka yagunia zmien sygnaturke IP: 80.51.255.* 22.04.03, 12:24
      Yagunia, masz orta w sygnaturce, pisze się "obsession"
    • Gość: natalia 18 Re: JAKI JEST TWÓJ STYL? IP: *.lublin.mm.pl 22.04.03, 19:30
      to fakt,ja jestem blondynka o nieboieskich oczach,ale np nie znosze rozowych i
      czerwonych bluzeczkek z mlodszej siostry.lubie ubrania markowe,wykonane z
      dobrych gatunkow materialow.mam styl sportowy,ale nosze tez krotkie spodniczki
      (ledwo za pupe a do nich sliczne bezowe szpiiiiile).denerwuje mnie czasmi tylko
      jkis komentarz w stylu(ale dupa czy ile za loda chcesz?)zdaje sobie sprawe ze
      moze to jest pewnogo rodzaju prowokacja z mojej strony ale czy mam sobie w moim
      wieku odmawiac przyjemnosci ubran mini?bez sensu!nie przejmujmy sie opiniami
      innych!(bez przesady oczywiscie).i nosmy fajne ciuszki dopoki jestesmy
      mlode/mlodzi!
    • Gość: mag Re: JAKI JEST TWÓJ STYL? IP: *.duna.pl 22.04.03, 19:55
      mam 20 lat i rude wlosy (to moj naturalny kolor i jesli mialabym go konkretniej
      okreslic,to miejscami sa kasztanowe,a miejscami marchewkowe;) -wole te
      ciemniejsze,ale nie bede zrzedzić :))) ).moje wlosy sa nieznośne,bo są gęste i
      nie na tyle proste by nazwać je prostymi i nie na tyle kręcone by nazwać je
      kręconymi.yyh.moje codzienne wysiłki,by nad nimi zapanować kończą sie
      najczęściej 'dniem złej fryzury' .lubie artystycznie zniszczone rzeczy (heh) -
      wytarte jeansy,przetarcia na mankietach i 'rozciągnięte' dekolty.potrafie
      załozyc do dosyc cienkiego topu szlik (by nie zmarznąć) albo pomykam w
      płaszczyku i japonkach:))).ubieram sie zwykle w pośpiechu,a poniewaz przez
      prawie caly dzien 'latam' po miescie, to ubrania nie moga krępowac mi
      ruchów.zawsze wrzucam na siebie kilka warstw ubrań.zwykle-jeansy(do tego pasek
      z malymi ćwiekami-mój ulubiony)+top/Tshirt+bluzeczka z dluższym rękawem, w
      chlodniejsze dni-zamszowy płaszczyk. buty-traperki,w cieplejsze dni czarne
      japonki na grubej podeszwie lub czerwone strappy japonki na cieniutkiej
      podeszwie.nie lubie chodzic w butach na obcasach,choć do wysokich osób sie nie
      zaliczam (tylko 1,68m).
      tak jak u niektorych z Was, w mojej szafie sa rzeczy droższe,ale są też takie
      ktore kupiłam pod wplywem impulsu,np.na jakimś bazarku lub wyprzedazy za
      grosze;)))).
      aha---nie lubie landrynkowo-różowych rzeczy:)))lubie czerń,zgniłą zieleń i
      brąz,ale nie mam wyłącznie rzeczy w tych kolorach.
      :)))))))))
      mag
    • Gość: moboj Re: JAKI JEST TWÓJ STYL? IP: *.magma-net.pl 22.04.03, 20:35
      oto ja: mam 25 lat, jestem niska (157 cm), szczupła (50 kg). mam krótkie włosy -
      ścięte na jeża (15 mm), kolor: mysi blond - nigdy nie były farbowane, bo
      uważam, że farby, nawet te reklamowane, jak świetne specyfiki, niszczą włosy.

nie lubię:
      - butów w szpic, brrr - nigdy tego nie włożę: nie dość, że brzydkie, to jeszcze
      niezdrowe dla stóp
      - biżuterii: srebrnej, złotej, żadnej; mam tylko malutkie kolczyki w uszach i
      to tylko dlatego, że szkoda mi, żeby dziurki zarosły, bo drugi raz bym ich nie
      przebiła
      - spodni gumowych, elastycznych
      - swetrów ze ściągaczami przy rękawach i u dołu
      - niczego, co ma pasy w poprzek
      - płaszczy
      - butów na obcasie (no chyba, że idę na sylwestra to raz do roku je ubieram)
      - swiątecznych ubrań (na szczęście nie noszę ich i nie muszę; w rodzinnych
      spędach nie uczestniczę, a przyjaciół mam w moim wieku i preferujemy zadbaną
      wygodę, a nie jakąś sztywną elegancję)

kiedy idę:
      - biegać lub ćwiczyć: zakładam legginsy lub spodenki oraz koszulkę
      - do knajpy na piwo: dżinsy, jakaś ciekawa bluzka

lubię nosić:
      - dżinsy biodrówki z nogawkami - dzwonami
      - spodnie w kant gładkie
      - tylko kolor czarny, granatowy, błękitny i szary
      - latem biały, różowy i błękitny
      - coś fajnego znalezionego w lumpeksach
      - normalne ubrania, nie kieruję się modą
      - buty wojas, lesta i martens; latem klapki

uważam, że jestem zadbana i wyglądam po swojemu, ale wygodniei ładnie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka