viola.violka 17.02.07, 13:20 niedługo wiosna...fajne buty na wysokim obcasie i ładna spódnica...takie mam marzenie...może ktoś wie co trzeba zrobic?pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buraczek86 Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 13:29 doda ma brzydkie nogi (moim zdaniem) aby miec ladne musisz duzo cwiczyc ale to tez nie do konca bo jesli masz genetycznie np krzywe nogi to cwiczenia ich nie wyprostuja a jedynie zarysuja sie niektore miesnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
viola.violka Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 13:36 wiesz...ładne nogi ma też kilka innych kobieta, ale akurat agladałam zdjęcia z Dody urodzin:) i dlatego napisałam, mam proste nogi ale troche "pulchne" uda i generalnie niezbyt kobiece...:), pływam, biegam (zauważam efekty) ale mimo wszystko potrzebuje chyba też dobrej diety...bo jem same słodycze... Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 14:19 Akurat Doda ma nogi nienajlepsze... A ladne nogi? Wynik dobroci natury lub.. systematycznych cwiczen :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 16:17 Doda ma ekstra nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia1212 Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 16:28 Doda ma okropnie okropnie brzydkie nogasy! Opuchniete! Odpowiedz Link Zgłoś
annszc Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 16:37 de gustibus non disputandum est :-) , moim zdaniem ma super faktycznie, rower i jogging jest dobry na nogi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 21:07 www.tapety4u.be/tapety/rozne/doda/www.tapety4u.be_doda_7.jpg doda.milionzlotych.net/doda.jpg alez ona jest krotka i ma dosc masywne nogi :-//// i wogole to 'co' to jest?? ta osoba jest straszna! nie meiszkam w PL ale jak wy sie wzorujecie na czyms takim to powodzenia niedlugo wszystkie tam bedziecie w stylu 'tipsiary' Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 21:32 Ale nie ekscytuj się tak, nikt tu nie powiedział, że ktoś się tu na niej wzoruje, mowa była tylko o NOGACH więc po co dorabiać ideologię do czegoś czego nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
margarita1979 Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 23:31 Nie wiedziałam, że jest "krótka", zawsze myślałam, że ma długie nogi, bo rzeczywiście prezenyją się bardzo fajnie, takie umięśnione, ja osobiście wolę takie od chudych jak patyki... Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 03:44 Ok nie krotka tylko hmmm krepa? taka nie smukla, tylko tega. moze tyko na zdjeciach tak wychodzi nie wiem, ale z tego co widze na tych zdjeciach to nic specjalnego img110.imageshack.us/img110/8565/tilt2k6karolinakurkova021600x1200cq4.jpg to sa nogi, dlugie i smukle. Jak miec takie? na forum anoreksja i bulimia chyba tylko wiedza.... Odpowiedz Link Zgłoś
annszc Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 07:23 sama jestes krótka ! my rozmawiamy o nogach które nam sie podobają wiec skończ z narzekaniem na Dode , jest jaka jest, moze wulgarna ale na pewno nie brzydka, krepa itp... Skąd tyle jadu koleżanko ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 11:55 Koleżanka nie rozumie, że to wątek o NOGACH więc p... coś bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 17:11 Ludzie mają jednak różne gusta ;))) Dla mnie nogi Dody nie wyglądają najlepiej - krótkawe, masywne. Dlatego pewnie nosi niebotycznie wysokie obcasy, bo to jednak chociaż optycznie wydłuża i wysmukla. Piękne nogi to ma dla mnie np. Gisele Bundchen (chociaż nie jestem wielbicielką jej twarzy) - długie, smukłe. Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 19:17 CHarade masz racje, Bundchen ma dlugie piekne nogi! A ja krotka nie jestem, wypraszam sobie mam 174 cm. Chodzi mi o to ze nogi takie jak Dody to nic trudnego do wytrenowania, duzo biegania i tyle. Nie wiem jakie ma nogi autorka watku ale jako osoba ktora od lat uprawia sport polecam rower, ksztaltuje nogi przepieknie! Po bieganiu beda troche krepe jak u dody wlasnie. Ale grunt to byc szczupla bo jak masz tluszcz na nogach to pieknie uksztaltowanych miesni spod niego nie ujrzysz. I nie ma we mnie zadnego jadu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 21:15 No a ja właśnie do dlugich bynajmniej nie należę :) Najważniejsza rzecz to proporcje, ja mam właśnie nogi długie w stosunku do ciała i o to chodzi. Jasne, przy wysokim wzroście jest o niebo łatwiej mieć długie nogi, to fakt niezaprzeczalny. Niemniej jednak taka Doda do niskich chyba nie należy (ma co najmniej 168 wzrostu), a nogi takie jak każdy widzi. Albo Mischa Barton - wysoki chudzielec, a nogi okropne: www.bastardly.com/archives/2007/02/15/please-reflect-on-mischa-bartons-shapeless-legs/ A taka Gisele Bundchen, czy Karolina Kurkova - wow ! laher napisała: > CHarade masz racje, Bundchen ma dlugie piekne nogi! > A ja krotka nie jestem, wypraszam sobie mam 174 cm. Chodzi mi o to ze nogi > takie jak Dody to nic trudnego do wytrenowania, duzo biegania i tyle. Nie wiem > jakie ma nogi autorka watku ale jako osoba ktora od lat uprawia sport polecam > rower, ksztaltuje nogi przepieknie! Po bieganiu beda troche krepe jak u dody > wlasnie. Ale grunt to byc szczupla bo jak masz tluszcz na nogach to pieknie > uksztaltowanych miesni spod niego nie ujrzysz. > I nie ma we mnie zadnego jadu. > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 17:15 Jak masz nogi krótkie i masywne z natury to żadną anoreksją tego nie osiągniesz. laher napisała: > to sa nogi, dlugie i smukle. Jak miec takie? na forum anoreksja i bulimia chyba tylko wiedza.... Odpowiedz Link Zgłoś
margarita1979 Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 21:16 Sto razy wolę nogi Dody od tych szczudeł z fotki laher. Nie podobają mi się chude nogi, wolę umięśnione! Odpowiedz Link Zgłoś
bullys Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 22:22 Doda ma krótkie nogi. Te jej obcasy je optycznie wydluzaja. Gdzies widzialam jej fotki i w japonkachna plaskiej podeszwie wygladaly nieciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
aska275 Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 19.02.07, 00:01 Żeby chociaż 1/3 z was miała tu takie nogi jak Doda to przynajmniej przyjemnie byłoby popatrzeć na ulicy. A tak na ulicach pełno "średniości" albo grubych łyd, niezgrabnych i pokracznych, takie panienki z kaczymi albo rachitycznymi nóżkami. Naprawdę rzadko spotyka się ładne nogi. Na szczęście mam to szczęście, że kiedy idę w spódnicy to słyszę - "ale nogi!!!". Jestem dumna, że mam długie, szczupłe i zgrabne nogi bo to duży atut. Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 19.02.07, 00:04 charade napisała: > Jak masz nogi krótkie i masywne z natury to żadną anoreksją tego nie osiągniesz > . > > laher napisała: > > > to sa nogi, dlugie i smukle. Jak miec takie? na forum anoreksja i bulimia > chyba > tylko wiedza.... Jak ma sie nogi krotkie i masywne to wlasnie chyba tylko anoreksja moze pomoc, zeby pozbyc sie wszystkiego az do kosci. Zapewniam cie ze to mozliwe: xmyxvelvetxcutsx.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/.pond/anorexia.jpg.w300h239.jpg A potem trzeba nabierac wage powoli w tym samym czasie noszac specjalny kombinezon uciskajacy nogi co nie pozwoli aby tluszcz sie tam odlozyl. (dowod na to mam z autopsji, jako ze nosze biodrowki, zarowno spodnie jak i majtki, kiedy przybieram na wadze, tluszcz odklada mi sie powyzej lini biodrowek) Ale to wszystko science fiction. Aczkolwiek czytalam kiedys o kobiecie ktora na zywca nozem kuchennych robila sobie liposukcje ud. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 19.02.07, 12:19 a ja mam podobno fajne nóżki... niegrube niechude ładnie podkreślone przez mięśnie... wszystkim sie podobają tylko nie mnie :-> Odpowiedz Link Zgłoś
wentylatorka Doda Jest CAłA sztuczna !! 19.02.07, 12:35 Doda ma nogi takie jakie ma. Ale fakt jest taki,że do końca nie wiemy jakie ma naprawde ponieważ wiadomo, że na wszystkich zdjęciach, czy teledyskach jest retuszowana. A tym bardziej na zdjęciach. Zawsze ją poprawiają. Jak widziałam zdjęcia w Playboyu to od razu widać, że to jedno wielkie sztuczydło !! Cała jest komputerowo poprawiona, dlatego czasami wydaje się, że jest niemal idealna. A co do nóg. To najlepiej zapisać się na fitness/aerobik. Tam panie instruktorki dopierają odpowiednie ćwiczenia tak, żeby wyrzeźbić nogi. :) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
mama_misi3 Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 24.04.07, 13:44 Dla mnie idealne nogi , jak i całą figurę ma Naomi Campbell. Odpowiedz Link Zgłoś