Dodaj do ulubionych

Chciałabym mieć nogi jak Doda...

17.02.07, 13:20
niedługo wiosna...fajne buty na wysokim obcasie i ładna spódnica...takie mam
marzenie...może ktoś wie co trzeba zrobic?pa
Obserwuj wątek
    • buraczek86 Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 13:29
      doda ma brzydkie nogi (moim zdaniem)
      aby miec ladne musisz duzo cwiczyc ale to tez nie do konca bo jesli masz
      genetycznie np krzywe nogi to cwiczenia ich nie wyprostuja a jedynie zarysuja
      sie niektore miesnie :)
      • viola.violka Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 13:36
        wiesz...ładne nogi ma też kilka innych kobieta, ale akurat agladałam zdjęcia z
        Dody urodzin:) i dlatego napisałam, mam proste nogi ale troche "pulchne" uda i
        generalnie niezbyt kobiece...:), pływam, biegam (zauważam efekty) ale mimo
        wszystko potrzebuje chyba też dobrej diety...bo jem same słodycze...
    • trocineczka Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 14:19
      Akurat Doda ma nogi nienajlepsze...
      A ladne nogi? Wynik dobroci natury lub.. systematycznych cwiczen :)
      • ewelline Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 16:17
        Doda ma ekstra nogi.
    • kicia1212 Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 16:28
      Doda ma okropnie okropnie brzydkie nogasy!
      Opuchniete!
      • annszc Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 16:37
        de gustibus non disputandum est :-) , moim zdaniem ma super faktycznie, rower i
        jogging jest dobry na nogi :-)
        • laher Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 21:07
          www.tapety4u.be/tapety/rozne/doda/www.tapety4u.be_doda_7.jpg
          doda.milionzlotych.net/doda.jpg
          alez ona jest krotka i ma dosc masywne nogi :-//// i wogole to 'co' to jest??
          ta osoba jest straszna! nie meiszkam w PL ale jak wy sie wzorujecie na czyms
          takim to powodzenia niedlugo wszystkie tam bedziecie w stylu 'tipsiary'
          • ewelline Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 21:32
            Ale nie ekscytuj się tak, nikt tu nie powiedział, że ktoś się tu na niej
            wzoruje, mowa była tylko o NOGACH więc po co dorabiać ideologię do czegoś czego
            nie ma?
            • margarita1979 Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 17.02.07, 23:31
              Nie wiedziałam, że jest "krótka", zawsze myślałam, że ma długie nogi, bo
              rzeczywiście prezenyją się bardzo fajnie, takie umięśnione, ja osobiście wolę
              takie od chudych jak patyki...
              • laher Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 03:44
                Ok nie krotka tylko hmmm krepa? taka nie smukla, tylko tega. moze tyko na
                zdjeciach tak wychodzi nie wiem, ale z tego co widze na tych zdjeciach to nic
                specjalnego
                img110.imageshack.us/img110/8565/tilt2k6karolinakurkova021600x1200cq4.jpg
                to sa nogi, dlugie i smukle. Jak miec takie? na forum anoreksja i bulimia chyba
                tylko wiedza....
                • annszc Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 07:23
                  sama jestes krótka ! my rozmawiamy o nogach które nam sie podobają wiec skończ
                  z narzekaniem na Dode , jest jaka jest, moze wulgarna ale na pewno nie brzydka,
                  krepa itp... Skąd tyle jadu koleżanko ???
                  • ewelline Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 11:55
                    Koleżanka nie rozumie, że to wątek o NOGACH więc p... coś bez sensu.
                    • charade Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 17:11
                      Ludzie mają jednak różne gusta ;))) Dla mnie nogi Dody nie wyglądają najlepiej -
                      krótkawe, masywne. Dlatego pewnie nosi niebotycznie wysokie obcasy, bo to jednak
                      chociaż optycznie wydłuża i wysmukla. Piękne nogi to ma dla mnie np. Gisele
                      Bundchen (chociaż nie jestem wielbicielką jej twarzy) - długie, smukłe.
                      • laher Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 19:17
                        CHarade masz racje, Bundchen ma dlugie piekne nogi!
                        A ja krotka nie jestem, wypraszam sobie mam 174 cm. Chodzi mi o to ze nogi
                        takie jak Dody to nic trudnego do wytrenowania, duzo biegania i tyle. Nie wiem
                        jakie ma nogi autorka watku ale jako osoba ktora od lat uprawia sport polecam
                        rower, ksztaltuje nogi przepieknie! Po bieganiu beda troche krepe jak u dody
                        wlasnie. Ale grunt to byc szczupla bo jak masz tluszcz na nogach to pieknie
                        uksztaltowanych miesni spod niego nie ujrzysz.
                        I nie ma we mnie zadnego jadu.
                        Pozdrawiam.
                        • charade Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 21:15
                          No a ja właśnie do dlugich bynajmniej nie należę :) Najważniejsza rzecz to
                          proporcje, ja mam właśnie nogi długie w stosunku do ciała i o to chodzi. Jasne,
                          przy wysokim wzroście jest o niebo łatwiej mieć długie nogi, to fakt
                          niezaprzeczalny. Niemniej jednak taka Doda do niskich chyba nie należy (ma co
                          najmniej 168 wzrostu), a nogi takie jak każdy widzi. Albo Mischa Barton - wysoki
                          chudzielec, a nogi okropne:

www.bastardly.com/archives/2007/02/15/please-reflect-on-mischa-bartons-shapeless-legs/
                          A taka Gisele Bundchen, czy Karolina Kurkova - wow !

laher napisała:

> CHarade masz racje, Bundchen ma dlugie piekne nogi!
                          > A ja krotka nie jestem, wypraszam sobie mam 174 cm. Chodzi mi o to ze nogi
                          > takie jak Dody to nic trudnego do wytrenowania, duzo biegania i tyle. Nie wiem
                          > jakie ma nogi autorka watku ale jako osoba ktora od lat uprawia sport polecam
                          > rower, ksztaltuje nogi przepieknie! Po bieganiu beda troche krepe jak u dody
                          > wlasnie. Ale grunt to byc szczupla bo jak masz tluszcz na nogach to pieknie
                          > uksztaltowanych miesni spod niego nie ujrzysz.
                          > I nie ma we mnie zadnego jadu.
                          > Pozdrawiam.
                • charade Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 17:15
                  Jak masz nogi krótkie i masywne z natury to żadną anoreksją tego nie osiągniesz.

laher napisała:

> to sa nogi, dlugie i smukle. Jak miec takie? na forum anoreksja i bulimia chyba
                  tylko wiedza....
                  • margarita1979 Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 21:16
                    Sto razy wolę nogi Dody od tych szczudeł z fotki laher. Nie podobają mi się
                    chude nogi, wolę umięśnione!
    • bullys Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 18.02.07, 22:22
      Doda ma krótkie nogi. Te jej obcasy je optycznie wydluzaja. Gdzies widzialam jej fotki i w japonkachna plaskiej podeszwie wygladaly nieciekawie...
      • aska275 Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 19.02.07, 00:01
        Żeby chociaż 1/3 z was miała tu takie nogi jak Doda to przynajmniej przyjemnie
        byłoby popatrzeć na ulicy. A tak na ulicach pełno "średniości" albo grubych
        łyd, niezgrabnych i pokracznych, takie panienki z kaczymi albo rachitycznymi
        nóżkami. Naprawdę rzadko spotyka się ładne nogi. Na szczęście mam to szczęście,
        że kiedy idę w spódnicy to słyszę - "ale nogi!!!". Jestem dumna, że mam długie,
        szczupłe i zgrabne nogi bo to duży atut.
      • laher Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 19.02.07, 00:04
        charade napisała:

> Jak masz nogi krótkie i masywne z natury to żadną anoreksją tego nie
        osiągniesz
        > .
        >
        > laher napisała:
        >
        > > to sa nogi, dlugie i smukle. Jak miec takie? na forum anoreksja i bulimia
        > chyba
        > tylko wiedza....

Jak ma sie nogi krotkie i masywne to wlasnie chyba tylko anoreksja moze pomoc,
        zeby pozbyc sie wszystkiego az do kosci. Zapewniam cie ze to mozliwe:
        xmyxvelvetxcutsx.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/.pond/anorexia.jpg.w300h239.jpg
        A potem trzeba nabierac wage powoli w tym samym czasie noszac specjalny
        kombinezon uciskajacy nogi co nie pozwoli aby tluszcz sie tam odlozyl. (dowod
        na to mam z autopsji, jako ze nosze biodrowki, zarowno spodnie jak i majtki,
        kiedy przybieram na wadze, tluszcz odklada mi sie powyzej lini biodrowek)
        Ale to wszystko science fiction. Aczkolwiek czytalam kiedys o kobiecie ktora na
        zywca nozem kuchennych robila sobie liposukcje ud.
        • modlisshka Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 19.02.07, 12:19
          a ja mam podobno fajne nóżki... niegrube niechude ładnie podkreślone przez
          mięśnie... wszystkim sie podobają tylko nie mnie :->
    • wentylatorka Doda Jest CAłA sztuczna !! 19.02.07, 12:35
      Doda ma nogi takie jakie ma. Ale fakt jest taki,że do końca nie wiemy jakie ma
      naprawde ponieważ wiadomo, że na wszystkich zdjęciach, czy teledyskach jest
      retuszowana. A tym bardziej na zdjęciach. Zawsze ją poprawiają. Jak widziałam
      zdjęcia w Playboyu to od razu widać, że to jedno wielkie sztuczydło !! Cała jest
      komputerowo poprawiona, dlatego czasami wydaje się, że jest niemal idealna.

A co do nóg. To najlepiej zapisać się na fitness/aerobik. Tam panie instruktorki
      dopierają odpowiednie ćwiczenia tak, żeby wyrzeźbić nogi. :)
      POZDRAWIAM
    • mama_misi3 Re: Chciałabym mieć nogi jak Doda... 24.04.07, 13:44
      Dla mnie idealne nogi , jak i całą figurę ma Naomi Campbell.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka