Dodaj do ulubionych

Kadus - zestaw kolorów

21.02.07, 22:52
Czy możecie polecić sprawdzony kolor z szamponów Fervidol Brilliant - KADUSA,
chcę uzyskać ciepły brąz.Czy ktoś farbował włost tym szamponem w kolorze
brazu.
ps.
to ich strona
www.kadus.pl/fervidolb_zestaw.asp
Obserwuj wątek
    • omniabulgari Re: Kadus - zestaw kolorów 21.02.07, 23:44
      sama jestem ciekawa, zwlaszcza co do szamponow, przeszukalam wszystkei sklepy
      fryzjerskei w Warszawie i nie ma, czy wiesz gdzie mozna kupic te szampony??
      Dzięki
      • etna222 Re: Kadus - zestaw kolorów 22.02.07, 14:57
        a ja Wam odradzam te farby z dobrego serca dziewczyny. Jakieś 2 tyg temu byłam
        w salonie fryzjerskim Kadus w Ustce. Kobieta miala mi zrobić jasne pasemka-
        kolor nie pokrył moich i tak jasnych odrostów. Nie wiem jak z innymi odcieniami
        tej farby ale ja bym jednak nie ryzykowała
        • omniabulgari Re: Kadus - zestaw kolorów 22.02.07, 14:59
          to sa szampony! farby jeszcze nigdy nei uwzyalam, wiec dlatego zainteresowalam
          sie tym bo jest to szampon a wycofali moj ulubiony odcien z Castingu. A jest
          bardzo maly wybor szmaponow koloryzujacych i szukam czegos na zastepstwo bo
          palette i wella nei sa najlepsze dla moich wlosow.
          • etna222 Re: Kadus - zestaw kolorów 22.02.07, 15:41
            Może jestem uprzedzona ale miałam też próbkę szamponu i odżywki z tej firmy-
            rzadna rewelacja.
            Broń Boże nie chce nikogo do niczego namawiać-najlepiej przekonac się na
            własnej skórze a raczej włosach w tym przypadku:-)
            Na temat szamponów o które pytasz nie wypowiem się i doradzić nie mogę bo
            najzwyczajniej w świecie nie miałam z nimi kontaktu.
            Zastanawia mnie jednak fakt że jeżeli farba trwale koloryzująca nie spełnia
            swojego zadania, szampon i odżywka też w moim subiektywnym przekonaniu należą
            do średnich to jak będzie z szamponem koloryzującym?
            Piszę to wszystko w dobrej wierze-dużo zawdzięczam dziewczynom z forum-i
            dlatego zawsze szczerze i jak najlepiej staram się doradzić innym
            • omniabulgari Re: Kadus - zestaw kolorów 22.02.07, 15:43
              dzięki, rozumiem, ja za kadusem srednio przepadam jesli chodzi o pielegnacje
              ale porpostu musze znalezc jakis dobry szampon koloryzujacy..jakis czas temu
              byl watek o tych szamponach koloryzujacych, ale neistety nei dowiedzialam sie
              gdzie w Wawie mozna dostac :((
          • fruttidibosco Re: Kadus - zestaw kolorów 22.02.07, 15:44
            ja natomiast wam bardzo polecam! na glowie mialam juz wszystko co mozliwe
            wszystkich firm, od ponad roku uzywam tylko kadusa ale farb!! (bardzo jasny
            popielaty blad) nie niszczy wlosow!od kilku miesiecy sama sobie farbuje wlosy,
            tubka starcza mi na 3 krotne pokrycie odrostow (wlosy mam baardzoo dlugie)!
            szmponu nie dla mnie, boja codziennie myje wlosy wiec szybko mi znikal kolorek!
            • etna222 Re: Kadus - zestaw kolorów 22.02.07, 15:52
              Hmmmm to może mi się trafiła jakaś farba trefna-przeterminowana czy coś?Albo
              fryzjerka do d... :-(
            • omniabulgari Re: Kadus - zestaw kolorów 22.02.07, 15:56
              ja tez mysje codziennie ale co tam... a wiesz moze gdzie w Wawie dostane
              Szampony?? nigdzie o nich nei slyszeli (w skelpach fryzjerskich).
              • fruttidibosco Re: Kadus - zestaw kolorów 22.02.07, 16:09
                nie wiem gdzie mozna kupic w warszawie,ja widzialam w kazdym sklepie
                fryzjerskim, ale musze ci powiedziec ze w1 mi nie chcieli sprzedac farby, bo
                tylko do salonow fryzjerskich!!!!!!!!!!! oczy mi wyszly na wierzch!!! szukaj na
                100%znajdziesz!
                • omniabulgari Re: Kadus - zestaw kolorów 22.02.07, 16:15
                  sęk w tym ze w wawie bylam juz w wieksozsci skelpach fryzjerskich, fabry maja a
                  szamponow niby nei prowadza. Ale w hurtowni na brodnie to samo, duzych butli
                  szamponow i odzywek tez nei chca sprzedawac, co za roznica..
                  • fruttidibosco Re: Kadus - zestaw kolorów 22.02.07, 16:35
                    popros fryzjera, moze ci sprzeda! ja pierwszy raz kupilam w salonie
                    fryzjerskim! w takiej samej cenie jak potem w sklepie! powodzenia!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka