k.leo 24.02.07, 18:18 Witam Was wszystkie Bardzo proszę o pomoc mój M ma bardzo tłuste włosy myje je raz dziennie a wieczorem są już paskudne. Obecnie używa szamponu seboradin do tłustych włosów ale bez efektu. Dziękję za wszystkie rady i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.want.to.be.fit Re: bardzo tłuste włosy!!!!!!!! 24.02.07, 18:41 Polecam szampon z naturalnym wyciągiem z czarnej rzodkwi, Seboravit bodajże. Dostepny w aptekach. Jeszcze sprawdze nazwe i w razie pomylki zostawie info w watku. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: bardzo tłuste włosy!!!!!!!! 24.02.07, 19:05 waeto byc fit ale tez czytac ze zrozumieniem.Seboradinu dziewczyna juz uzywa. warto zbadac hormony, moze za duzo testosteronu? Mnie dopiero tabletki pomogly,dlatego nei wierze w te wszystkie "wcieracze" i szampony doraznie bardzo pomaga farbowanie, wlosy sie tluszcza tak samo ale sa sztywniejsze, lepiej sie "odklejaja " od glowy, unika sie tej popoludniowo - wieczornej tlustosci i przyklapniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
sfi do anuli 24.02.07, 19:24 anula36 napisała: > waeto byc fit ale tez czytac ze zrozumieniem.Seboradinu dziewczyna juz uzywa. A CZYZBY TA ZASADA CIEBIE NIE OBOWIAZYWALA? Przyjrzyj sie dokladnie jakiego szamponu dziewczyna uzywa, a potem zabieraj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
i.want.to.be.fit Anula36 24.02.07, 20:15 Cóż za błyskotliwość. Godna pożałowania uszczypliwość. Wybacz, ale jest znaczna różnica między Seboradinem, wspominanym przez k.leo, a Seboravitem, którego to z kolei ja polecałam. To Ty lepiej naucz się czytać ze zrozumieniem, następnie wtedy podejmuj próby "pożal się Boże" ironizowania i przygadywania innym. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Anula36 24.02.07, 23:54 trudno traktowac powaznie kogos kto poleca cos " o ile nie pomylil nazwy" wiec zalozylam ze sie jednak droga kolezanka machnela skoro zaklada to juz na wstepie.Ciekawe czym te cuda sie "znacznie" roznia poza nazwa i producentem bo wyciag z czarnej rzepy ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
i.want.to.be.fit Re: Anula36 25.02.07, 01:52 Czarnej rzepy powiadasz... Cóż, ja polecałam szampon z czarnej RZODKWI. Coś zakładanie z góry nie wychodzi Ci najlepiej. Miłego wymądrzania, "błyskotliwa" koleżanko, o zgrozo ! Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: bardzo tłuste włosy!!!!!!!! 25.02.07, 19:01 anula36 napisała: Mnie dopiero tabletki pomogly, A mozesz powiedziec, jakie tabletki bralas? Odpowiedz Link Zgłoś
ewb11 Re: bardzo tłuste włosy!!!!!!!! 24.02.07, 19:43 Spróbuj może szamponu Klorane z pokrzywą (w aptece ok 25 zł.) lub Vichy (rówineż w aptece ok 35 zł.). Mi bardziej pomógł ten pierwszy natomiast mąż chwali sobie Vichy. Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: bardzo tłuste włosy!!!!!!!! 25.02.07, 14:30 ja bym ci radzila jakis szampon z zielona glinka. sa bardzo skuteczne i nie przesuszaja koncowek wlosow. szampon glinkowy znajdziesz w aptece. nie znam polskich produktow, ale moge ci polecic szampony, ktorych uzywam sama : szampon glinkowy firmy Ducros (zielona glinka = argile verte) i Dessange'a (w salonach firmowych, troche niestety kosztuje) szampon "purifiant", chyba najlepszy jaki kiedykolwiek mialam. pokrzywa tez jest skuteczna, jesli po zmyciu wlosow bedziesz sobie robic plukanki z naparzonych "ziolek". Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: bardzo tłuste włosy!!!!!!!! 25.02.07, 14:31 acha, ten szampon dessange'a to marka PHYTODESS science nature. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: bardzo tłuste włosy!!!!!!!! 25.02.07, 18:47 ja mam szampon z zieloną glinką wella system professional jest bardzo dobry. wlosy po nim bardzo ladnie wygladaja sa blyszczace i nie przetluszczaja sie tak szybko wczesniej musialam myc wlosy codziennie teraz myje co 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś