magdzia5 02.03.07, 14:20 szukam naprawdę dobrego i sprawdzonego fryzjera stylistę takiego co może doradzić i wybrać super fryzurkę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klakierka Re: Fryzjer -Rzeszów 02.03.07, 14:22 ja też szukam :) podobno nieźle obcinają dziewczyny we fryzjerze w Auchan ale ja jescze tam nie byłam, była znajoma i jest zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia5 Re: Fryzjer -Rzeszów 02.03.07, 14:24 dzięki ale właśnie czy sa pewne to niewiadomo a o innych nie słyszałaś bo nie sztuka iść i się wygolić nie? Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: Fryzjer -Rzeszów 02.03.07, 18:41 No mój fryzjer-chodziłam do niego ze 3 lata- wyjechał do UK, może o nim słyszałaś bo scinał w hotelu rz. Przemek :) a potem miał swoje atelie, i wyjechał :(( i ja też teraz sie boje gdzieś isć, no a pozatym mało gdzie ścinają długie włosy ,maszynką :) hehe bo ja to mam wymagania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia890 Re: Fryzjer -Rzeszów 02.03.07, 20:02 polecam salon Jean Louis David w galerii rzeszów, odkąd 2 lata temu tam poszłam chodze tylko tam i wszytkie znajome, do takiej Pani w kręconych włosach :) Bardzo polecam wszytkie panie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: Fryzjer -Rzeszów 03.03.07, 07:17 ooo :) a ile kosztuje tam cięcie długich włosow ?? i nie wiesz może czy podcinają tam długie włosy maszynką do strzyżenia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia890 Re: Fryzjer -Rzeszów 04.03.07, 18:32 Więc tak, podcinają maszynka :P na początku dla mnie był to szok :D ale później spoko. Kosztuje 64 zł a jak jestes uczniem, czy studentem to masz -20%, nie jestem pewna co do studentów ale na 100% do 20 roku życia :P Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: Fryzjer -Rzeszów 04.03.07, 22:17 no jeszcze studentką jestem , ale jak dla mnie za podcięcie na równo 2 cm włosów ich cena jest przegięciem :) no dla mnie stanowczo za drogo jak za taką malutką rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś