zosiajaniak 26.03.07, 19:59 Niedawno pojawił się nowy tusz Max Factora MASTERPIECE MAX. Wiecie może czym różni się od zwykłego MASERPIECE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frrancuzeczka Re: Masterpiece i Masterpiece Max 26.03.07, 20:08 www.maxfactor.co.uk/eyes/mascaras/volmax_howitworks.jsp tylko coś takiego znalazłam w necie. Może czerń będzie głębsza? W polskich sklepach jeszcze go nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiajaniak Re: Masterpiece i Masterpiece Max 26.03.07, 20:56 Na Allegro jest już od jakiegoś czasu i jakoś na początku marca widziałam nowe stojaki w GC z obrazkiem tego tuszu, ale były jeszcze bez tuszu. Wizualnie różnią się kolorem opakowania (czarne i złote), kolorem szczoteczki (czerwona i żółta) i pojemnością (4,5 i 7,2). Jestem ciekawa czy ulepszyli tusz i czy te szczoteczki czymś się różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiajaniak Re: Masterpiece i Masterpiece Max 27.03.07, 17:03 Podnoszę wątek. Na Allegro ten tusz ma niezłe wzięcie więc może któraś z was może już coś o nim powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
jo.anna22 Re: Masterpiece i Masterpiece Max 27.03.07, 20:49 Ja uzywam MAX'a i jestem bardzo zadowolona. NAjlepszy tusz jakiego do tej pory uzywalam a zostal mi polecony tylko i wylacznie ze wzgledu na pojemnosc (cene mialam ta sama wiec wybralam czarny , bo wiecej). Wg mnie roznicy nie ma w jakosci a jedynie w ilosci - czarny na dluzej mi wystarcza, co jest logiczne:) PozdrawiAM. Odpowiedz Link Zgłoś