intimite 27.03.07, 18:39 kupowalyscie cos w tym sklepie? cos mi sie wydaje ze to taka polska 'truskawka'. bo ceny niskie i za przesylke nie trzeba placic. co myslicie? www.perfumy-perfumeria.pl/s-testery-4.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jade.fox Re: Perfumy-Perfumeria.pl - oryginalne? 29.03.07, 21:30 Ja kupowałam, mają oryginalne perfumy i wysyłka też w porządku, poszukaj moich wcześniejszych postów na temat tego sklepu. a taka "Polska truskawka" to www.wisienka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
biuty23 Re: Perfumy-Perfumeria.pl - oryginalne? 30.03.07, 02:01 kurcze jak czytam takie posty to sie zalamuje;/ pracuje w branzy kosmetycznej i wiem ze jesli w sklepach perfumy maja ceny nizsze niz w hurtowniach( w tym sklepie co podalas tak jest) to tylko jedno to oznacza... nawet nie wiecie jak w chinach podrabiaja perfumy-to sie bardzo oplaca,zapachy zazwyczaj takie same tylko trwalosc inna..opakowania tez identyczne....no i sklad inny...:)) oczywiscie wszyscy tu sie znaja na perfumach i oryginalnosci:)) ale to wasz wybor co kupujecie;)... Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Perfumy-Perfumeria.pl - oryginalne? 30.03.07, 07:59 Nie każda z nas wszak zna ceny obowiązujące w hurtowniach :( także możliwość zweryfikowania oryginalności zapachu pod tym względem jest trudna. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Perfumy-Perfumeria.pl - oryginalne? 30.03.07, 13:20 ten sklep ma siedzibę w czechach więc ceny też są czeskie, i tak się składa że niższe od naszych. w ogóle kupowanie perfum w PL to głupota, niech się więc nasi hurtownicy ze swoimi cenami pocałują.. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Perfumy-Perfumeria.pl - oryginalne? 30.03.07, 13:25 a zapach, jeśli znasz oryginalny, rozpoznasz po sekundzie, gwarantuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_m Re: Perfumy-Perfumeria.pl - oryginalne? 30.03.07, 08:37 eee, ceny zbliżone do sephory, więc ppewnie oryginał. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ardiss Re: Perfumy-Perfumeria.pl - oryginalne? 30.03.07, 12:59 ja kupuję u nich. wszystko było zawsze ok. Odpowiedz Link Zgłoś
chwojka Re: Perfumy-Perfumeria.pl - oryginalne? 30.03.07, 13:38 Kupowałam wiele razy i wszystkie poza D&G Light Blue były w porządku. Trwałe, nie różniły się niczym od perfum z perfumerii ( poza ceną ). Jedynie Light Blue było jakieś "skwaśniałe" i niestety poszło do kosza. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
raniuszek Re: Perfumy-Perfumeria.pl - oryginalne? 30.03.07, 15:59 Zalozylam przed chwila podobny watek (sorry, nie zauwazylam tego :( A slyszalyscie o sklepie parfum.pl ? Tam ceny sa jeszcze nizsze niz w perfumeria.pl Myslicie, ze to tez moga byc oryginaly? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota0510 Re: Perfumy-Perfumeria.pl - oryginalne? 31.03.07, 12:53 jak odróżnić perfumy orginalne od orginalnych? Ostatnio kupiłam bardzo tanio ETERNITY MOMENT za 100 zł, opakowanie, zapach takie samo jak w sepforze znacie sposób na odróżnienie ? Odpowiedz Link Zgłoś
majaku Re:a kokai.pl 01.04.07, 11:16 ja kupial tam perfumy i sa w ogole duzo tansze i oryginalne. bo nie biora ich chyba z pl a to lepiej bo Polsce bardzo duzo jest podrob w samej seforze. kto kupowal za granica wie ze sa gorsze u nas Odpowiedz Link Zgłoś
dot_84 Balsamy samoopalajace 03.04.07, 12:12 Hej! Mam pytanko. Jakis czas temu kupilam sobie balsam samoopalajacy Dove Summer Glow, ale niestety jak wiele samoopalaczy po jakims czasie skora brzydko pachniala. Zastanawialam sie nad kupnem Jonsona lub Nivea... Czy mozecie mi polecic cos dobrego??? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Balsamy samoopalajace 03.04.07, 12:28 niestety to jest minus samoopalaczy-wszystkie po jakimś czasie zaczynają tak śmierdzieć :/ zapach powstaje w reakcji składnika opalającego ze skórą i nic na to nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś