armos 04.04.07, 20:57 Jak Wam sie podoba nowa fryzura najbardziej popularnej modelki z allegro? allegro.pl/item179735261__1142_rozm_uni_najnowsza_kolekcja_super.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_basienki Re: Nowy image 04.04.07, 21:06 O zesz...dobrze, ze siedze. A coz to za cudo? ;) Nie widzialam poprzedniej fryzury. Az zaluje :D Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Nowy image 05.04.07, 09:26 mama_basienki napisała: > O zesz...dobrze, ze siedze. A coz to za cudo? ;) Nie widzialam poprzedniej > fryzury. Az zaluje :D Jesli chcesz zaryzykowac (zazyj wczesniej waleriane!) to popatrz: allegro.pl/item174100796_174100796.html Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Nowy image 05.04.07, 09:23 Ooo, ofiara eksperymentow kolorystycznych zawsze na topie ;) Ale to sie niestety rozprzestrzenia - ostatnio widzialam cala borsuczą rodzine;) Matka i corka w ciuchach typowych dla "gatunku", z opalenizna a'la Donatella Versace i wlasnie wlosy blond na wierzchu, ciemne pod spodem. Widownia zaniemowila z "wrazenia", panie zapewne myslaly, ze to z zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Nowy image 05.04.07, 09:32 Nie podoba mi się ten rodzaj farbowania włosów. Jak dla mnie jest przejawem zupełnego bezguścia i pasuje do image tzw. solary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.najlepsza Re: Nowy image 05.04.07, 09:43 Ech..lepsze jest wrogiem dobrego.A naprawde ladne dziewcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Nowy image 05.04.07, 09:48 Bardzo ładna z niej dziewczyna, tylko zmazać jej to brązowe paskudztwo z twarzy, ta fryzuraaaaaaaaaa :(, i niech nie robi takiej dziwnej miny. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Nowy image 05.04.07, 09:54 a ona jest.... żywa? bo mi wyglada na manekina wzglednie wytwor fotoszopa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Nowy image 05.04.07, 09:51 No dobra, zmieniłam zdanie :) Zajrzałam do linku, ta fryzura jest LEPSZA od poprzedniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Ladna dziewczyna 05.04.07, 09:53 a ja sie tylko zastanawiam, jak w gorący letni dzien nosić do takiej sukienki kozaki???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
meiga Wręcz przeciwnie... 05.04.07, 10:11 Ja nie uważam, że ona jest ładna. Ma okropny sztuczny kolor skóry, brzydki makijaż, o tym, co na głowie nie wspomnę. Cała jest taka nienaturalna i mało kobieca. Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: Wręcz przeciwnie... 05.04.07, 10:34 ale ty piszesz o tym, ze jest zle zrobiona i z tym sie zgodze. nie mozna jednak zaprzeczyc, ze ona sama jest wiecej niz ladna. ta dziewczyna ma piekne rysy twarzy... i prawdopodobnie peruke.; Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Wręcz przeciwnie... 05.04.07, 11:30 No ma okropnie spaloną albo za bardzo zbrązowioną skóre, cały image włącznie z fryzura i makijażem raczej typu disco polo, ale ma łądną buzie i jest zgrabna. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Wręcz przeciwnie... 05.04.07, 11:36 ładna dziewczyna, ale sie oszpeciła taka opalenizną, bbbbllllleeee czy takie dziewczyną nie widza siebie , skorupki na twarzy, w wieku 40 lat będą stare pruchna Odpowiedz Link Zgłoś
ginger156 Re: Nowy image 14.04.07, 16:11 mysle że z innym odcieniem cery i ciemnymi włosami wyglądałaby całkiem ciekawie najlepiej wyglądałaby w odcieniu, który wystaje spod jej "pięknych" blond włosów :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: Nowy image 15.04.07, 12:15 mi się strasznie podoba, ale tego ciemnego za dużo, ma śliczny ten kolor blond i całe włosy mogła by mieć tym ufarbowane, ale kształt wfryzury bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś