Gość: karla IP: *.chello.pl 14.05.03, 19:06 Sorki że tak się dopytuję ale jestem uziemiona w domku:( Czy jest już w sprzedaży nowy nr Viva Uroda,MClaire,Elle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masia27 Re: Babskie gazetki 14.05.03, 19:45 Na pewno jest już Elle, Marie Claire, Twój Styl i Look. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Babskie gazetki IP: *.BMJ.net.pl 14.05.03, 20:52 ooo a jest coś ciekawego w nowym LOOKu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Babskie gazetki IP: *.BMJ.net.pl 14.05.03, 20:51 jest już nowa Marie Claire, elle, Twój Styl i dzisiaj widziałam Cosmopolitan ale Viva Uroda była jeszcze stara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: Babskie gazetki IP: *.chello.pl 14.05.03, 21:16 Dzięki wszystkim za info:) Mam pytanko co jest ciekawego w MC, Elle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Babskie gazetki IP: *.BMJ.net.pl 14.05.03, 21:58 Marie Claire: Maxi tresura minimiss wywiady: Renata Gabryjelską Ireneusz Krosny Laura i George Bush - portret Sex w wielim mieście - relacja o Jennifer Lopez Porozmawiaj z nią (o rozmowach córek z matką) Patriotki na odległość Niepełnosprawni (prezenterzy telewizyjni) Ile czekaliście zanim powoiedzieliście tak Nowy dom w Brukseli Moda Uroda: fascynajcja orientem test kremów na noc Wybielanie zębów W poszukiwaniu dobrego ginekologa Odczaruj swoją przeszłość Bob Marley Odpowiedz Link Zgłoś
luloo1 Re: Babskie gazetki 15.05.03, 07:20 Ja kupiłam wczoraj nowy Look i jest bardzo duzo ciekawych rzeczy. Jest świetny artykuł o stanikach i biustach. Naprawde ciekawy. Są triki wizażysty Givenchy, bardzo odkrywcze i wiele wiele innych fajnych rzeczy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś