Dodaj do ulubionych

włoski nad wargą

19.05.03, 15:33
Widzę, że przede wszystkim kobiety okupują forum "Uroda"... Mam do Was, miłe
panie, pytanie. Moja narzeczona jest cud dziewczyną, piękna, inteligentna,
ideał po prostu, ale ma jedną, malusieńką wadę, czyli troszkę więcej niż
puszek nad wargą. Nie bardzo stać mnie na to, żeby zafundować jej laser, czy
w takim razie znacie jakiś niezły krem depilacyjny albo coś w tym guście?
Oczywiście mam też pytanie za 100 punktów: jak mam o tym powiedzieć mojemu
Skarbowi, żeby jej nie urazić... Z góry dzięki za poradę.
Obserwuj wątek
    • Gość: dora Re: włoski nad wargą IP: 157.25.119.* 19.05.03, 16:53
      Usunięcie meszka na wargą laserem kosztuje ok. 200 PLN za jeden zabieg. Nie
      przesadzaj ! (są potrzebne przynajmniej 3 zabiegi).
      Jeśli Cię nie stać to możesz jej kupić krem rozjaśniający do włosków Sally
      Hansen (ok. 45 PLN).
      PS. Powiedz, jej że jest piękna, ale Ty za bardzo zwracasz uwagę na to i Cię to
      troszeczkę irytuje.......Jak inteligentna to zrozumie
    • isia67 Re: włoski nad wargą 19.05.03, 20:27
      A moze zafunduj ukochanej wizyte u kosmetyczki, np. jakis zabieg odzywczy, albo
      nawilzajacy (bron boze nie czyszczenie, bo to tez moze byc niezreczne), ale
      taki maly relaksik. Adresy kosmetyczek napewno uzyskasz od kolezanek. Wybierz
      taki, na ktory bedzie Cie stac. Zadzwon, albo pojdz do takiej kosmetyczki (a
      moze Twoja dziewczyna ma jakis ulubiony zaklad podpytaj)i powiedz jej o co Ci
      chodzi, ze przy okazji chcesz, zeby kosmetyczka zaproponowala Twej Lubej
      depilacje gornej wargi (kosmetyczce mozesz zaznaczyc, ze nie ma byc to laser,
      zrozumie brak forsy, w koncu to tez czlowiek). W ten sposob to nie Ty powiesz o
      tym dziewczynie, tylko kosmetyczka i wilk syty i owca cala. Kosmetyczka
      zaproponuje, a dziewczyna nie poczuje sie obrazona. Ot kobieta kobiecie o
      kobiecym defekcie. A Ty wyjdziesz na faceta co dba o kobiete.
      A kosmetyczke przeciez obowiazuje dyskrecja. To taki moj pomysl. Powodzenia
    • nauma Re: włoski nad wargą 20.05.03, 11:37
      Dzięki za odpowiedzi, dziewczyny! Nie jestem jakimś piekielnym skąpcem :),
      600zł za laser po prostu znacznie przerasta mój (nasz?) budżet, jako że
      kupiliśmy mieszkanie i kapitalny remont już powoduje, że od dwóch tygodni żywię
      się chlebem ze smalcem i sałatą :))) Rozjaśnianie to rzeczywiście niezły
      pomysł. Zakładu ulubionego mój Skarb też nie ma, bo oszczędza razem ze mną,
      więc pomysł z "poradą kosmetyczki odpada". Ale czuję, że w końcu się szarpnę na
      ten laser... Najgorsze jest to, że moja dziewczyna jest prześliczna, ale sama
      nie umie tego dostrzec i każda uwaga (zresztą nt. zdolności czy w ogóle jej
      psyche) powoduje, że robi się strasznie smutna... Wolałbym dostać blachę w
      czoło, niż żeby miała się smucić. Ale cóż, coś wymyślę...
      • isia67 Re: włoski nad wargą 20.05.03, 17:38
        Nie masz za co przepraszac, brak forsy to nie grzech. Co do rozjasniania to
        wydaje mi sie, ze przy dosc mocnych i ciemnych wloskach nie bardzo to sie
        sprawdzi. Poprostu obawiam sie, ze bedzie miala takie zolte pod nosem. Kilka
        wloskow to ok, ale skoro jest ich duzo... Jesli jestes z Warszawy to moge podac
        telefon do bardzo sympatycznej i dobrej kosmetyczki, niedrogiej. Sama u niej
        robilam depilacje woskiem, szybko, solidnie. Mozesz tez kupic plastry z woskiem
        lub wosk taki do podgrzewania (ostatnio wlasnie w tym celu uzywam sally hansen
        wosku na bazie cukru, w tubce jest wosk, ktory sie podgrzewa, szpatulka i takie
        paski do przyklejenia potem sie je odrywa razem z woskiem i wloskami. Sprawdze
        nazwe i cene i napisze w innym poscie). Nie proponowalam tej ostatniej metody,
        bo prosiles o rade jak dyskretnie zachecic dziewczyne do pozbycia sie tej
        dodatkowej ozdoby. Kupno nawet w prezencie wosku, czy kremu rozjasniajacego nie
        wydawalo mi zbyt dyskretne. Tak czy inaczej masz kilka mozliwosci, zeby nie
        urazic dziewczyny, a cel osiagnac. Pozdr.
        • Gość: Nadwrażliwa Re: włoski nad wargą IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 21:11
          jest piękna ale ...
          wiesz mnie by to na miejscu twojej dziewczyny dotkneło,
          od kiedy faceci są takimi estetami !
          Piękno bez ale jest wewnątrz nas
          pamiętaj o tym

• Gość: Nika Re: włoski nad wargą IP: *.kap.citynet.pl 20.05.03, 23:11
      Wspolczuje Twojej dziewczynie. I mam nadzieje, ze jak najszybciej przejrzy na
      oczy.
      • kotmanka Re: włoski nad wargą 21.05.03, 13:06
        Tak, osobiscie czulabym sie nieswojo z takim perfekcjonista...
        • nauma Re: włoski nad wargą 26.05.03, 00:55
          O raju, ale osób po mnie pojechało... Nie jestem perfekcjonistą, nie jest dla
          mnie najważniejszą sprawą w życiu zastanawianie się nad włosami, a tym bardziej
          dołowanie się nimi. Wlazłem dość przypadkowo na forum "uroda" i zapytałem się o
          coś, na czym się nie znam, nie mając tak naprawdę potrzeby podjęcia
          jakichkolwiek działań. Niezależnie od wszystkiego primo: moja dziewczyna jest
          dla mnie najcudowniejszą istotą na świecie; secundo: z rad skorzystam (po
          namyśle) tylko wtedy, gdy sama zacznie o tym mówić albo w bardzo dalekiej,
          nieokreślonej przyszłości; tertio: miliard razy większym problemem jest dla
          mnie to, że robi mi się bambuch i miałbym to głęboko w nosie, ale dla mojego
          Skarbu zacznę mniej żreć i coś ćwiczyć. Pozdrawiam wszystkie panie i zaręczam,
          że jestem normalny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka