Dodaj do ulubionych

zabiegi z kwasami

IP: *.client.attbi.com 20.05.03, 02:14
Czesc kolezanki forumowiczki,

Ciekawa jestem jakie polecacie zabiegi, ktore zluszczaja skore kwasami
Obserwuj wątek
    • miinia Re: zabiegi z kwasami 20.05.03, 08:29
      po przeczytaniu artykuly myszki doswiadczalnej (www.wizaz.pl) troszke sie
      przestraszylam i zrezygnowalam z calej serii zabiegow. moze zdecyduje sie na
      jesieni, ale ostatnio dalam sie namowic na maske glikolowa - zabieg trwa ok 25
      minut. po oczyszczeniu kosmetyczka nalozyla mi na twarz maske o malym stezeniu -
      pieklo okropnie (uczucie wbijania igielek na calej twarzy). po zabiegu twarz
      byla lekko zarozowiona. efekt - skora gladziusienka, pory zwezone, zmniejszenie
      przetluszczania sie skory, dodatkowo male pryszczyki szybko sie zagoily. jestem
      zadowolona i polecam. z pewnoscia seria 6-8 zabiegow z kwasami daje
      zdecydowanie lepsze efekty, ale jak narazie sie nie skusze.
      pamietaj, ze serie zabiegow mozna wykonac dopiero na jesieni, nie daj sie teraz
      namowic na zluszczanie kwasami.

pzdr

miinia

p.s. zabieg wykonala Pani Agnieszka z gabinetu Bella ul. Piekna. tel. 6253300
    • Gość: ani Re: zabiegi z kwasami IP: 62.233.242.* 20.05.03, 08:48
      Ja miałam na wiosnę zabiegi w Guinot ale z delikatnymi kwasami. Buźka bardzo
      ładnie po takim zabiegu wygląda (zwłaszcza polecam osobom, którym tradycyjne
      oczyszczanie twarzy nie służy). Nawet mi się zmarszczki na szyi zmniejszyły,
      które mam "od zawsze" (pomimo moich 24lat). pozdrawiam
      • Gość: Ewcia Re: zabiegi z kwasami IP: *.client.attbi.com 20.05.03, 14:50
        Dzieki dziewczyny! :-) Faktycznie zabiegi sa skuteczne, ale trzeba koniecznie
        uzywac filtrow przeciw UVA/UVB.

-Ewcia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka