Gość: Ewcia IP: *.client.attbi.com 20.05.03, 02:14 Czesc kolezanki forumowiczki, Ciekawa jestem jakie polecacie zabiegi, ktore zluszczaja skore kwasami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miinia Re: zabiegi z kwasami 20.05.03, 08:29 po przeczytaniu artykuly myszki doswiadczalnej (www.wizaz.pl) troszke sie przestraszylam i zrezygnowalam z calej serii zabiegow. moze zdecyduje sie na jesieni, ale ostatnio dalam sie namowic na maske glikolowa - zabieg trwa ok 25 minut. po oczyszczeniu kosmetyczka nalozyla mi na twarz maske o malym stezeniu - pieklo okropnie (uczucie wbijania igielek na calej twarzy). po zabiegu twarz byla lekko zarozowiona. efekt - skora gladziusienka, pory zwezone, zmniejszenie przetluszczania sie skory, dodatkowo male pryszczyki szybko sie zagoily. jestem zadowolona i polecam. z pewnoscia seria 6-8 zabiegow z kwasami daje zdecydowanie lepsze efekty, ale jak narazie sie nie skusze. pamietaj, ze serie zabiegow mozna wykonac dopiero na jesieni, nie daj sie teraz namowic na zluszczanie kwasami. pzdr miinia p.s. zabieg wykonala Pani Agnieszka z gabinetu Bella ul. Piekna. tel. 6253300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: zabiegi z kwasami IP: 62.233.242.* 20.05.03, 08:48 Ja miałam na wiosnę zabiegi w Guinot ale z delikatnymi kwasami. Buźka bardzo ładnie po takim zabiegu wygląda (zwłaszcza polecam osobom, którym tradycyjne oczyszczanie twarzy nie służy). Nawet mi się zmarszczki na szyi zmniejszyły, które mam "od zawsze" (pomimo moich 24lat). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: zabiegi z kwasami IP: *.client.attbi.com 20.05.03, 14:50 Dzieki dziewczyny! :-) Faktycznie zabiegi sa skuteczne, ale trzeba koniecznie uzywac filtrow przeciw UVA/UVB. -Ewcia Odpowiedz Link Zgłoś