megika Re: faberlic 04.06.07, 11:02 Jestem konsultantką Faberlic zapraszam do zakupu. W Faberlic sprzedajesz produkty których się nie wstydzisz, są rewelacyjne każdy kto zna to Ci powie. Chętnie Ci doradzę i pomogę dobrać odpowiednie kosmetyki oraz zostać konsultantką. Pisz! mój email: megi48@op.pl , gg 7311885, telefon kom 510244952. Forma kontaktu zależy od Ciebie. Przy zakupie większości kosmetyków udzielam rabatu 10%. Zapraszam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia53 Re: faberlic 12.02.08, 00:34 Witaj, przeczytałam Twoje ogłoszenie w internecie, oferujesz pracę konsultantki Faberlic, byłabym zainteresowana, nawet bardzo !!! Ponieważ mam już doświadczenie pracowałam w Avonie i Oriflame, mam już duże grono klientek, a słyszałam że produkty w Faberlic są dużo tańsze, dlatego proszę jeśli możesz prześlij mi odpowiednie dokumenty, tzn. umowę itd. i jeśli mogę prosić o 2-3 aktualne katalogi lub te na marzec, będę bardzo wdzięczna, mój adres: Karolina Kowalska ul. Warciana 33 63 - 200 Jarocin na pewno złoże zamówienie w tym miesiącu, jeśli możesz, proszę wyślij mi te dokumenty priorytetem pozdrawiam i czekam na kontakt :) Karolina Ps. Czy we Faberlic jest także odroczony termin płatności za kosmetyki i czy jest jakiś program z bonusami dla nowych konsultantów? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
andzia-74 Re: faberlic 01.06.08, 12:48 ja również zapraszam do Faberlica, oprócz tego współpracuję z Oriflame, betterware i FM Odpowiedz Link Zgłoś