IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 21:34
Czy ktoś może używa lub używał a mozę coś słyszał na temat jakiejś emulsji
nawilżająco-rozświetlającej firmy Revlon?
bardzo mi zależy na opiniach na ten temat bo nie wiem czy kupić a kosztuje
podobno ponad 50 zł.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: revlon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 21:57
      poczytaj na wizażu:
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=c8a46d424dfd0628b7caf36c34a6b43e&cmd=details&itemid=211
    • dominichen Re: revlon 21.05.03, 23:22
      emulsja jest naprawde super!Ja mam jej najciemniejszy odcien(sa chyba 3) i
      jetsem bardzo zadowolona.Warto ja kupic za te 50 zl zwlaszcza ze jest bardzo
      wydajna.Mam ja juz od konca listopada i uzywam prawie codziennie na twarz +
      czasem na rece, dekolt itd i jeszcze sie nie konczy.Naprawde polecam!Jeden z
      niewielu kosmetykow z ktorych jestem w 100% zadowolona.A i jeszcze z tej samej
      serii jest puder z drobinkami blyszczacymi, troszeczke drozszy ale tez super!!!
      Pozdrawiam!
      • Gość: mada Re: revlon IP: *.chello.pl 21.05.03, 23:28
        A będzie dobry dla cery mieszanej z tendencją do wyprysków? Do tej pory
        używałam Luminese Vichy (od dwóch lat!) i strasznie mi się znudził. Szukam
        czegoś odpowiedniego na lato.
        Pozdrowionka
        • dida Re: revlon 22.05.03, 09:04
          powinna byc odpowiednia. to lest lekka emulsja.
          troche ma drazniacy dla mnie zapach (podobne do kremow nivea). nie polecam tego
          nakladac na cala twarz. bardzo sie swieci. szkoda ze am tylko zlote drobinki, a
          nie perlowe (takie wole).
          ogolnie, fajna, drobinek duzo i sa malutkie. osobiscie wole pudry bo sa
          latwiejsze w aplikacji i dlugo zostaja na skorze (sa bardzo trwale, czasem
          nawet po kompieli wieczornej widac nadal ze sie skora blyszczy)
      • Gość: triss Re: revlon IP: *.markom.krakow.pl 22.05.03, 10:28
        czy dobrze rozumiem, ze jest emulsja i podkład skinlights?
        czy emulsję można stosować zamiast podkładu jeśli sie ma ładną cere, tak?
        ja niestety muszę korygować niedoskonałości, zwłaszcza w okolicach nosa, a na
        reszcie twarzy wyrównywać kolor, jednak chciałabym coś co "rozpromienia" -
        niekoniecznie nabłyszcza...
        • Gość: justy Re: revlon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 20:10
          w Polsce, o ile mi wiadomo, jest tylko emulsja skinlights, puder sypki,
          korektor, błyszczyk. emulsji można używać jako lekkiego podkładu
          rozświetlajacego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka