Dodaj do ulubionych

manicure pedicure

22.05.03, 16:10
gdzie w Warszawie lub okolicach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: manicure pedicure IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 00:59
      Najlepszy u p. Anity przy Potockiej. Subtelnie, delikatnie i z klasą. Polecam
      szczerze.
      • umaa Re: manicure pedicure 23.05.03, 18:17
        dzieki za odpowiedz, mozesz podac mi dokladniejsze namiary?
        • Gość: Anka Re: manicure pedicure IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 22:50
          Wiesz co, chadzam tam już 5 lat a dokładnego adresu nadal nie znam... Musisz
          dojechać do pętli na Marymoncie, tam na rogu jest salon fryzjerski, na górze po
          krętych schodkach przyjmuje własnie p. Anita (wcześniej pracowała w Eris -ie na
          Puławskiej). Jeżeli chcesz mogę Ci podać do niej namiar na komórkę. Bez
          wcześniejszego telefonu nie ma szans się do niej dopchać. Jest rewelacyjnai
          tyle!
          • umaa Re: manicure pedicure 24.05.03, 09:54
            to ja poprosze o dokladniejsze namiry, a jak z cenami?
            • Gość: Anka Re: manicure pedicure IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 23:17
              Spoko. Ceny nie są wygórowane, a już za taką obsługę, uwierz mi, to żaden ból.
              Nóżki chyba 45 zł, a french 35, ale pewna nie jestem. Tyle czasu chodzę i nadal
              nic nie pamiętam. Amnezja, jak w Komisji Śledczej... Anita jest przemiła,
              dyskretna i bardzo subtelna. Podaję Ci namiary: 602-644-865. Odezwij się jak Ci
              było! Pa! :)
              • umaa Re: manicure pedicure 27.05.03, 23:38
                dzieki za namiry a wybieram sie dopiero w pszyszlym tygodniu, pozdrawiam
                • Gość: Anka Re: manicure pedicure IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 22:09
                  umaa napisała:

> dzieki za namiry a wybieram sie dopiero w pszyszlym tygodniu, pozdrawiam

I jak? Byłas już u niej? Opowiadaj! :)
    • Gość: Magnolia Re: manicure pedicure IP: *.crowley.pl 28.05.03, 11:30
      Zdecydowanie polecam Studio na Meksykańskiej 6 Professionails. Jest raczej
      nowe, ale panie są świetne, a ich atutem są szkolenia. Skoro szkolą to musza
      być naprawdę dobre. Pedicure kosztuje 40 zł i moge powiedzieć,że stopy wyglądaj
      rewelacyjnie.
      Ślicznie też robia i zdobią paznokcie
      617 65 30
      • Gość: Anja do Magnolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.03, 12:08
        Magnolio,
        proszę napisz co wchodzi w skład tego zabiegu, tzn. standard (kąpiel, wycinanie
        skórek, "obróbka" pazkonci i malowanie), czy może jest jeszcze np. peeling?
        • Gość: Magnolia Re: do Magnolii IP: *.crowley.pl 29.05.03, 14:14
          U mnie akurat peelingu nie było, bo sama robię w domu i nie był potrzebny. Ale
          to kwestia indywidualna, a preparaty do pilingu mają rózne, wię to raczej nie
          problem. Mi np. pani Basia wycieła wreszcie paskudny odcisk, który sama
          prubowałam usunąc juz kilka razy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka