umaa 22.05.03, 16:10 gdzie w Warszawie lub okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: manicure pedicure IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 00:59 Najlepszy u p. Anity przy Potockiej. Subtelnie, delikatnie i z klasą. Polecam szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: manicure pedicure 23.05.03, 18:17 dzieki za odpowiedz, mozesz podac mi dokladniejsze namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: manicure pedicure IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 22:50 Wiesz co, chadzam tam już 5 lat a dokładnego adresu nadal nie znam... Musisz dojechać do pętli na Marymoncie, tam na rogu jest salon fryzjerski, na górze po krętych schodkach przyjmuje własnie p. Anita (wcześniej pracowała w Eris -ie na Puławskiej). Jeżeli chcesz mogę Ci podać do niej namiar na komórkę. Bez wcześniejszego telefonu nie ma szans się do niej dopchać. Jest rewelacyjnai tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: manicure pedicure 24.05.03, 09:54 to ja poprosze o dokladniejsze namiry, a jak z cenami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: manicure pedicure IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 23:17 Spoko. Ceny nie są wygórowane, a już za taką obsługę, uwierz mi, to żaden ból. Nóżki chyba 45 zł, a french 35, ale pewna nie jestem. Tyle czasu chodzę i nadal nic nie pamiętam. Amnezja, jak w Komisji Śledczej... Anita jest przemiła, dyskretna i bardzo subtelna. Podaję Ci namiary: 602-644-865. Odezwij się jak Ci było! Pa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: manicure pedicure 27.05.03, 23:38 dzieki za namiry a wybieram sie dopiero w pszyszlym tygodniu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: manicure pedicure IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 22:09 umaa napisała: > dzieki za namiry a wybieram sie dopiero w pszyszlym tygodniu, pozdrawiam I jak? Byłas już u niej? Opowiadaj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: manicure pedicure IP: *.crowley.pl 28.05.03, 11:30 Zdecydowanie polecam Studio na Meksykańskiej 6 Professionails. Jest raczej nowe, ale panie są świetne, a ich atutem są szkolenia. Skoro szkolą to musza być naprawdę dobre. Pedicure kosztuje 40 zł i moge powiedzieć,że stopy wyglądaj rewelacyjnie. Ślicznie też robia i zdobią paznokcie 617 65 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja do Magnolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.03, 12:08 Magnolio, proszę napisz co wchodzi w skład tego zabiegu, tzn. standard (kąpiel, wycinanie skórek, "obróbka" pazkonci i malowanie), czy może jest jeszcze np. peeling? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: do Magnolii IP: *.crowley.pl 29.05.03, 14:14 U mnie akurat peelingu nie było, bo sama robię w domu i nie był potrzebny. Ale to kwestia indywidualna, a preparaty do pilingu mają rózne, wię to raczej nie problem. Mi np. pani Basia wycieła wreszcie paskudny odcisk, który sama prubowałam usunąc juz kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś