Dodaj do ulubionych

Zakupy w DM drogerie-Alverde,Babylove,itd

11.05.07, 15:02
Witam wszystkich! W przyszłym tygodniu jadę do Niemiec, m.in. do drogerii DM, więc ośmielę się zaproponować zrobienie kosmetycznych zakupów i odsprzedanie ich na Allegro:) Mogę przywieźć Alverde, Babylove, Weledę, itd. Proszę o kontakt. Mój nr gadu: 2368260. Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • gilori Re: Zakupy w DM drogerie-Alverde,Babylove,itd 15.05.07, 20:20
      Cieszę się, że mogłam pomóc w zakupach:) Następny wyjazd będzie około 28 maja, więc czekam na zamówienia;)Pozdrawiam wszystkich serdecznie! gilori@gazeta.pl
      • gilori Alterra w Rossmannie 25.05.07, 13:18
        Prawdopodobnie będę także w niemieckim Rossmannie, więc jeśli ktoś potrzebuje kosmetyki Alterra to mogę dopisać do listy zakupów ;) Pozdrawiam serdecznie!
    • mokta czy orientujesz sie moze ile kosztuje 26.05.07, 21:17
      mleczko lub krem przeciwsłoneczny babylove?
      • gilori Re: czy orientujesz sie moze ile kosztuje 26.05.07, 22:42
        Niestety dokładnie pamiętam tylko cenę kremu Babylove na wiatr i niepogodę (najczęściej go kupuję) - ok. 5-6 zł. Wydaje mi się, że te kremy z filtrem były droższe, ok 8-12 zł. Sprawdzę przy okazji zbliżającego się wyjazdu. Pozdrawiam!
      • marisaa Re: czy orientujesz sie moze ile kosztuje 15.06.07, 21:19
        www.rossmann.de/servlets/Compose/SID=ksAekvqipnbs/f_index.html
        www.rossmann.de/servlets/Compose/SID=ksAekvqipnbs/f_index.html
    • gilori Alterra, Alverde, Babylove 31.05.07, 15:44
      Witam!

Wyjazd do niemieckiego Rossmanna - około 4 czerwca
      Wyjazd do niemieckiego DM - około 11 czerwca

cenniki, recenzje, pełna oferta:
      01kosmetykinaturalne.bloog.pl/kat,224240,index.html

Pozdrawiam i zapraszam na zakupy ;)
      • gilori Re: Alterra, Alverde, Babylove 15.06.07, 14:17
        Zakupy w Rossmannie: 18 czerwiec,
        zakupy w DM: 25 czerwiec.
        Pozdrawiam!
        • narnijka Re: Alterra, Alverde, Babylove 20.07.07, 13:34
          Hej a nie wybierasz sie czasem tam w lipcu/sierpniu?
          Potrzebowalabym zapas kremu babylove tego w tubce i balsamu do ciala dzika
          roza,rokitnik:-)
          • gilori Re: Alterra, Alverde, Babylove 21.07.07, 17:15
            Hej! Wybieram się, ale dopiero w sierpniu. Niedługo podam dokładny termin. Pozdrawiam!
            • gilori Re: Alterra, Alverde, Babylove 02.08.07, 12:24
              Będę w Rossmannie 6 sierpnia (zamówienia moge zbierać tylko do jutra, bo wyjeżdżam na weekend), a w DM-drogeriemarkt 13 sierpnia (zamówienia do 8 sierpnia). Jeśli ktoś czegoś potrzebuje to służę pomocą:) Pozdrawiam serdecznie!
              • zuzaneczka1 Re: Alterra, Alverde, Babylove 03.08.07, 10:41
                Hej Mileno, zostawiłam ci wiadomość na gg, proszę o info!
                • gilori Re: Alterra, Alverde, Babylove 07.08.07, 22:58
                  Coś mi się pokićkało w komputerze i musiałam zmienić numer gadu: 8187000. Pozdrawiam i czekam do jutra na zamówienia.
                  • gilori Re: Alterra, Alverde, Babylove 10.08.07, 11:08
                    Niestety zmiana planów, wyjazd przesunięty na 20 sierpnia. Pozdrawiam!
                    • gilori Re: Alterra, Alverde, Babylove 24.08.07, 11:19
                      Wyjazd do DM i Rossmanna zaplanowany na 3 września! Czekam na zamówienia:)
                      • gilori Re: Alterra, Alverde, Babylove 24.08.07, 15:04
                        Przepraszam za zamieszanie, ale wyjazdy do Niemiec odwołane, mąż zmienił pracę i przeprowadzamy się do innego miasta. Pozdrawiam serdecznie!
                        • gilori Alverde, Babylove 30.09.07, 11:33
                          Mniej więcej za miesiąc wybieram się na zakupy do czeskiego DM-u (kończą mi się już zapasy;), więc jeśli potrzebujecie jakiegoś kosmetyku z Alverde to proszę o kontakt:)Pozdrawiam serdecznie!
                          • gilori Re: Alverde, Babylove 19.11.07, 22:32
                            Jadę do Niemiec 3 grudnia. Służę pomocą przy zakupie Alverde, Alterry i Babylove;) Pozdrawiam!
                            • gilori Re: Alverde, Babylove 03.12.07, 15:30

Witam! Mam kilka kosmetyków do sprzedania:

www.subasta.pl/about_me.php?user_id=9472
                              A tutaj można conieco przeczytać o Alverde:

alverde.bloog.pl
                              Pozdrawiam!
                              • gilori Re: Alverde, Babylove 03.12.07, 16:05
                                Jeszcze tutaj taka mała promocja;)
                                www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1628174
                                • gilori Wyjazd na zakupy:) 08.02.08, 13:46

Hej! Jadę 18 lutego do DM uzupełnić zapasy;) Jeżeli czegoś potrzebujecie to proszę o kontakt. Pozdrawiam!

--
                                  Kosmetyki naturalne
                                  Szukamy naszego miejsca na ziemi...
                                  • gilori Kosmetyki kolorowe Alverde 27.02.08, 10:36

Hej! Kupiłam niestety zbyt ciemny make up Alverde :( Może ktoś potrzebuje kolor beige rose?:) Nieużywany.
                                    allegro.pl/item320075225_make_up_alverde_kosmetyki_naturalne_nowosc_.htmlPozdrawiam!

--
                                    Kosmetyki naturalne
                                    Sklepik z duszą:)Wyprzedaż biżuterii
                                    Alverde, Alterra...
                                    • gilori zle wkleilam link-poprawiam! 27.02.08, 10:38
                                      allegro.pl/item320075225_make_up_alverde_kosmetyki_naturalne_nowosc_.html
                                      • princesa30 Re: zle wkleilam link-poprawiam! 08.03.08, 16:36
                                        Mam pytanko - czy w DM market jest Eco Cosmetics i Logona?
                                        • gilori Re: zle wkleilam link-poprawiam! 08.03.08, 21:14

Niestety nie ma, ale może będą, bo ostatnio wprowadzili np w Czechach Laverę.
                                          --
                                          Kosmetyki naturalne
                                          Szukamy naszego miejsca na ziemi...
                                          Sklepik z torebkami, kosmetykami i biżuterią:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka