Gość: malinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: differin - co to jest? IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 30.05.03, 16:56 www.wizaz.pl/witaminy_i_kosmetyki_witamina_a_cz2.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: differin - co to jest? IP: *.tel147.petrotel.pl 02.06.03, 08:35 Differin zapobiega powstawaniu zaskórników, redukuje zmiany zapalne, ma działanie przeciwbakteryjne. Stosuję go od 2 tygodni, jakiejś zdecydowanej poprawy nie widzę, ale w ulotce napisano "poprawę kliniczną obserwuje się po 4- 8 tygodniach od rozpoczęcia kuracji, średni czas leczenia 3 m-ce". Ja mam stosować go przez 2 m-ce i na kontrolę, czekam więc cierpliwie na efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uśmiechnięta Re: differin - co to jest? IP: *.acn.pl 10.06.03, 14:51 Ja go stosowałam z pół roku. Smarowałam każdą krostkę która pojawiła mi się na twarzy (tak zalecił mi dermatolog). Ale niestety nic mi to nie pomagało a tylko bardzo wysuszało skórę. Dlatego już sobie odpuściłam to świństwo. Odpowiedz Link Zgłoś