Dodaj do ulubionych

Tłuste Nogi!!!!

28.05.07, 18:57
wiem, temat wraca jak bumerang...ale ja nie wiem co do jasnej ch...mam
robić.... rano biegam, nie jem tłusto, jeżdżę na rowerze,
pływam...nogi....delikatnie nabrały ładnych kształtów, ale nadal jest dużo
garalety.....pomocy...
Obserwuj wątek
    • princessa24 Re: Tłuste Nogi!!!! 28.05.07, 19:09
      Nie wiem,czy juz prbowalas ale ponoc mozna nasmarowac grubo kremem antycelluit
      uda ownąc to w folie nalozyc na to obcisle getry i tak chodzic godzine czy
      spac.niepamietam...Poszukaj w necie jaki czas to sie pwinno robic.Wiem tylko,ze
      znajme robily takie zabiegi w domach raz w tygodniu i problem czesciowo sie
      ukrócał.Jesli plus to jeszcze biegasz cwiczysz,plywasz powinno pomoc.Jesli
      chozdzi o celluit.Jeszcze mozesz sobie serwowac masaze pod prysznicem i natrysk
      zimna i ciepla woda na zmiane.Ale jesli Twoim probleem nie jest celluit grube
      nogi,to jesli masz gosci grube,to raczej nic nie zrobisz.
      Ja jestem szczuplutka.Ale celuit mam.Malo ale jest.chociaz ostanio przez moje
      lenistwo sie zwiekszyl..ydalam dzisiaj majatek w ksmetycznym na kremy, masazery
      i inne i od dzisiaj zazynam cwiczyc.Tylko jakie cwiczenia na celuit i
      brzuszek?Skakanie tzn.biegw miejsu obijajac pietami o posladki i brzuszki
      starcza na ujedrnienie brzucha i pozbycia sie tego delikatnego celluitu?
      Pozdrawiam sedecznie.
    • aeromonas Re: Tłuste Nogi!!!! 29.05.07, 08:59
      Ten sam problem. Pływam od zawsze, biegam, bardzo dużo chodzę. I co? I guzik!
      Nogi są "masywne". W środku niby wyczuwam mocne mięśnie, ale całość powleczona
      warstwą ohydnego galaretowatego tłuszczu. Ogólnie jestem szczupła - 173 cm, 55
      kg. Kiedyś biegałam 15 km dziennie i wtedy nogi jakby zaczęły nabierać
      kształtu. To ile mam biegać? Codziennie maraton?
      • basiek13 Re: Tłuste Nogi!!!! 29.05.07, 19:06
        mam tak samo:(
        polecam rower bo 2 lata temu prawie codziennie jezdziłam dosyć długie trasy i
        efekt był widoczny ale rok temu ciąża, teraz maluch na głowie ,a nogi wróciły do
        starego wyglądu:(

w tym roku odpuszczam spódnice, za rok ruszamy wszyscy na rowerowe szaleństwo:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka