Dodaj do ulubionych

Extra Super Lash Rimmel - pytanie?

12.06.07, 23:03
Widziałam reklamę tego tuszu i cenę 9,99 i kupiłabym bo tanio, ale z drugiej
strony zastanawiam się czy warto? Czy może któraś z Was używała i może coś
powiedzieć? Głównie to mi zalezy na pogrubieniu, podłużenie tak mniej mnie
interesuje, ale czarny kolor też chciałabym mocny i żeby nie sklejał rzęs :o)
WIęc wymagania raczej takie popularne mam :o)
Obserwuj wątek
    • wysoka7 Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 13.06.07, 11:51
      Używam go od lat, dla mnie jest znakomity w porównaniu z innymi znacznie
      drzoższymi, a testowałam różne. Ale on raczej nie pogrubia, wydłuża za to
      bardzo ładnie. Moja przyjaciółka z "chudymi" rzęsami nie ma z niego pożytku,
      więc Tobie odradzam. Kupuję black brown, o czarnym nic nie wiem. Sklejać może
      na początku używania, bo jest dość rzadki, ale wystarczy usuwać nadmiar ze
      szczoteczki. Za to jest trwały, starcza mi na kilka miesięcy. Udaje mi się nim
      zrobić sobie mega długie rzęsy, pod warunkiem, że maluję się z głową dość
      daleko od lustra. Trzeba podnieść głowę i zamaszyście machać tuszem, z głową w
      małym lusterku nie wychodzi, paciam każda rzęsę osobno, brudzę powieki, no i
      rzęsy kołkowate są, nie podkręcają się.
    • czarodziejka87 Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 13.06.07, 13:29
      Jak dla mnie porazka, uzylam raz i mi wystarczylo..Teraz lezy zakurzony w
      lazience. Zdecydowanie polecam MF 2000calorie :)
      • taginis Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 13.06.07, 18:50
        Ja go sobie niedawno kupiłam, bo właśnie mnie skusiła cena, kupiłam też z
        rozpędu ten drugi Magnif'eyes, bo pierwszy ma pogrubiać, a drugi pogrubiać i
        podkręcać i w sumie na razie cały czas używam Magnif'eyesa, a Lash czeka w kolejce;]
        • tymcia1 Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 14.06.07, 09:02
          No ja własnie też sobie kupiłam, trochę sie zastanawiałam, ale uwielbiam Kate
          Moss no i cena tez taka, że aż się prosi i nie żałuję - trochę pogrubia i super
          wydłuża. A kiedyś to miałam Magnif'eyes i tez byłam zadowolona (chociaż nie w
          promocji kupowany), bo na bardzo długo mi wystarczył.
          Pozdrawiam
          • zielona_butelka1 Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 18.06.07, 18:16
            Nie ma to jak promocje cenowe, mnie bardzo zachęcają do kupna;) Tak też było w
            przypadku tego tuszu, ale jestem zadowolona, bo jest trwały ( po bieganiu w
            deszczu nie miałam czarnych obwódek wokół oczu, ładnie wydłużył moje średnio
            długie rzęsy, szczoteczka też przyzwoita.
            • ja-to-ja16 Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 18.06.07, 18:20
              polecam ten tusz pogrubia i wydluza ;)
            • wiwinek Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 18.06.07, 20:54
              O to fajnie, pewnie tez sobie kupię. Najgorsze co może być, to jak się wszystko
              rozmaże, np. jak sie człowiek w kinie wzruszy, albo zwyczajnie ręką potrze. A
              jakoś nie mam szczęscia do tuszy, bo zawsze mi coś nie pasuje, albo sie grudki
              robią, albo oczy podrażnia. Ale jak taka cena, to spróbuję
              • r_enik Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 20.06.07, 09:41
                ja Też używałam prze długi okres czasu.Byłam zadowlona.Wydłużał znakomicie az
                mi rzęsy powiem dotykały i podkręcał a może po prostu moje mi się tak
                podkręcały nie chciałabym was wprowadzić w błąd.Ale naprawde polecam!
                P.S Został podany na wcześniejszym poście dobry instruktaż malowania rzęs tym
                tuszem ja również tak robiłam i może dlatego jestem zadowolona z jego efektów
                • wiwinek Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 20.06.07, 21:17
                  Witam, no i kupiłam ten tusz Extra Super Lash. I rzeczywiście, korzystajac z
                  wcześniejszego instruktażu pomalowałam rzęsy i powiem Wam, ze efekt był na tyle
                  zauważalny, że koleżanka spytała mnie, co zrobiłam z oczami! Super, na dodatek
                  nie drażni oczu, a ja noszę soczewki, więc to dodatkowy plus dla tego tuszu.
                  Pozdrawiam i polecam
                  • wiwinek Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 27.06.07, 23:29
                    Jeśli jesteście zadowolone z tuszu Rimmela, to moze spodoba sie wam też ten
                    konkurs na blog.rimmel.info, ale trwa tylko do końca tygodnia. Biorę udział...
        • ginger156 Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 02.07.07, 15:12
          a propo Magnif'eyes ; czy wam też połamało ząbki w szczoteczce ?
    • eszi Stosunek jakości do ceny jest powalający 28.06.07, 09:56
      dlategoteż odstawiłam 2000 kal. MF i uzywam go - kupiłam za grosze i
      stwierdziłam, że nawet jeśli będzie słaby to trudno a tu taka miła
      niespodzianka - a jestem wymagająca jeśli chodzi o tusz - co prawda maluję się
      troszkę dłużej niż np. z MF, ale efekt wcale nie wiele gorszy a cena 3/4
      niższa.... no i starcza na duuużoooo dłużej -mnie MF wystarczył na miesiąc
      strasznie wysychał....
    • garraretka Nie polecam. 28.06.07, 10:05
      A ja zdecydowanie nie polecam.
      Już piszę dlaczego:
      1. Jest strasznie rzadki. Ma konstystencję wody - nie sposób nie nabrać go na
      szczoteczkę za dużo.
      2. Nie pogrubia ani nie podkręca. Co dziwniejsze rzęsy potraktowane zalotką
      potrafi skutecznie wyprostować.
      3. Skleja rzęsy.
      4. Przy nawet odrobinie wilgoci spływa eleganckim strumieniem.

Oczywiście za 9,90 zl możesz się sama przekonać ale uważam, że to wyrzucenie
      pieniędzy w błoto.
      Zresztą poczytaj na wizażu.
      • kasia_male Re: Nie polecam. 28.06.07, 23:37
        Dziwne, jeden mały i do tego tani tusz, a tyle sprzecznych opinii... Jednym
        pogrubia i wydłuża, innym ani to ani to. Ja jednak kupiłam. Ze względu na cenę.
        I nie żałuję - należę do tych szczęśliwców, co to im i pogrubia i wydłuża.

A z ciekawości: myślałam, ze najpierw maluje się rzęsy, a dopiero potem zalotką
        podkręca, a to się robi odwrotnie? Człowiek sie całe życie uczy....
    • czarodziejka87 Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 28.06.07, 10:45
      www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=375
    • czarodziejka87 Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 28.06.07, 10:45
      www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=375
      • taginis Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 29.06.07, 02:06
        Jak pisałam wcześniej ja mam i super lasha i magnif'eyes. Oba kupione w promocji.
        i poużywałam jednego i drugiego i każdy ma w sobie coś co w nim lubię. A extra
        super lash ładnie mi wydłuża i podkreśla rzęsy, nie skleja ich, kolor bardzo
        ładny. Z reszta na wizażu sporo pozytywnych recenzji.
        • nunnun2 Re: Extra Super Lash Rimmel - pytanie? 04.07.07, 17:41
          Dla mnie tusz bomba. Mam go i ja i moja mama, i to już dłuższy czas. Co do jest
          szczoteczki, to w pierwszym podejściu mamie chyba coś tam się wyłamało, ale
          tusz jej się podobał bardzo i kupiła drugi i teraz szczoteczka jest cała i
          zdrowa i nie widać żadnych wyłamań ani nic w ten deseń. Moja sie trzyma cały
          czas oki. A tu ładnie podkreśla i wydłuża, wcale nie skleje, nie mam
          konsystencji wody ani nic z tych rzeczy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka