Gość: sloggi IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 10:38 Jestem brunetką i mam tam ciemne włoski. No coż, nie za pięknie to wygląda? Czxy Wy też macie taki problem? Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ula Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 22:50 Mam podobny problem ale jakoś przestałam zwracać na to uwagę. Depilacja pleców??? To już masochizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 23:00 Ja na szczęście nie mam, ale gdybym miała to szczerze mówiąc wydepilowałabym depilatorem. Wiem, wiem, teraz mnie skrytykujecie, ale ja nie mogłabym zaakceptować ciemnych włosów na plecach. A nuż po depilacji zaczęłyby odrastać słabsze i jaśniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: *.fasing.com.pl 12.06.03, 10:54 Ała!!! Może lepiej rozjaśnić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlosek Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.06.03, 11:27 ja tez jestem za rozjasnianiem w ogole w takich miejscach nie ma mowy o wyrywaniu, bo to strasznie bolesne a potem blizny moga byc zreszta nie wyobrazam sobie depilacji teog miejsca, przerazajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: *.torun.mm.pl 12.06.03, 15:08 ??? Plecy sa slabiej unerwione niz np. uda, okolice bikini. W odatku to "gladka i plaska" powierzchnia, latwa do depilacji nawet depilatorem elektrycznym. Fakt, ze to troche dziwne, ale nie takie straszne. A blizny skad by sie mialy brac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 17:34 jezu... jak mozna depilowac plecy?? matko jedyna.. litosci.. lepiej rozjasnic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: *.torun.mm.pl 12.06.03, 19:09 Tez bym sie tak dziwila, gdybym nie odziedziczyla takich a nie innych genow po mamie i tacie... Dla jednych to idiotyzm, dla drugich klopot. I to nie kwestia przewrazliwienia ani roznicy w rozwoju intelektualnym, ale rzeczywistego problemu z owlosieniem. Jezeli kogos to dziwi to powinien sie cieszyc ;) Ja w kazdym razie zazdroszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melila Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: *.chello.pl 12.06.03, 21:31 Własnie uświadomiłam sobie, że nie wiem czy mam tam jakieś owłosienie poza naturalnym meszkiem. A już na pewno nie byłabym gotowa depilować "na ślepo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anakonda Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 23:54 Nie ma co depilować, tylko trzeba iść do lekarza, bo to może być problem z jajnikami lub nadnerczmi. Ja bym zaczęła od wizyty u ginekologa-endokrynologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 07:54 Gość portalu: sloggi napisał(a): > Jestem brunetką i mam tam ciemne włoski. No coż, nie za pięknie to wygląda? > Czxy Wy też macie taki problem? Pomóżcie! Chyba powinno być: "jestem brunetem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 13:51 Ja jestem brunetem i mam takie włosy ale na górze pleców. Jak się tego pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: 217.153.152.* 13.06.03, 14:45 Ja je sobie tylko rozjaśniam. Ps. Zazdroszczę innym dziewczynom gładkiej skóry w tym miejscu.... Gdybym miała gładką skórę w tym właśnie miejscu to bym sobie zrobiła śliczny tatuaż. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 15:48 Ja mam gładkie plecy, tzn. bez włosków. Ale przyznam, ze nie widziałam dziewczyn z włoskami na plecach, a moze to poprostu jest nie zauważalne, wiec nie martwcie sie. Tego nikt nie widzi :) Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: CZY DEPILUJECIE WŁOSKI W DOLE PLECÓW? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 19:17 A jak myślicie? Czy mając rozstępy w tym miejscu, można sobie zrobić tam tatuaż? Czy nie będzie się "rozłaził" na rozstępach? Czy wręcz przeciwnie: może je ukryje? Odpowiedz Link Zgłoś