Dodaj do ulubionych

jak sie ubrac na...

19.06.07, 14:36
jak sie ubrac na spootkanie z facetem (nie mlodym)... tak zeby bylo elegancko
ale i very sexy???
Obserwuj wątek
    • tres_chic Re: jak sie ubrac na... 19.06.07, 14:43
      no dziewczyny przeciez na 100% macie swoje "tajniki urody" :) poradzcie mi. mam
      juz cos na oke ale.... chcialabym znac Wasze opienie.
    • mikolla Re: jak sie ubrac na... 19.06.07, 14:59
      ladna bluzeczka z dekoltem ale nie wulgarna np. dodatkowo wiazana pod biustem
      spodnica do kolan z falbana, eh, kurde nie wiem co ci poradzic to zalezy gdzie
      sie wybierasz, jak restauracja to wiadomo inaczej, jak spacer w parku tez
      • mikolla Re: jak sie ubrac na... 19.06.07, 15:00
        zalezy co lubisz, moze jakas bluzka z elementami koronki,
        • tres_chic Re: jak sie ubrac na... 19.06.07, 15:27
          wybieram sie na takie... luźne spotkanie zalatwic pewna sprawe... on ma mi
          pomoc no a przy okazji... moze kawka ;)
          • mikolla Re: jak sie ubrac na... 19.06.07, 15:35
            hej;-)
            Najlepiej ubierz sie w to w czym czujesz sie super. Jezeli nie czesto chodzisz
            w szpilkach nie zakladaj ich(choc sa sexowne)chyba ze super masz wytrenowany
            chód. Ja np. nigdy nie zakladalam bluzek z dekoltem (przed ciaza mialam 75a a
            po ciazy 70c)niby zadna zmiana kilka centymetrow ale dobralam odpowiedni stanik
            i efekt byl zadawalajacy(krepowaly mnie nachalne spojrzenia starszych ok 40
            panow)ale mezus sie denerwowal;-)
            Nie wiem co ci doradzic, zalezy jaki masz styl , jak to mowia diabel tkwi w
            szczegolach. Moze dzinsowa spodniczka do tego modne getry z koncowka z koronki
            +balerinki i obcisla sportowa bluzeczka i juz jest fajny powiew mlodosci Ba
            odezwala sie stara babacia 26 lat, Pozdrawiam powodzenia
            • croyance Re: jak sie ubrac na... 19.06.07, 16:11
              Jakie getry, jakie koronki :-) Ona chce wygladac jak kuszaca kobieta, a nie
              infantylna nastolatka!
    • justa_79 forum Moda 19.06.07, 15:42
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=650
    • perelka252 Re: jak sie ubrac na... 19.06.07, 17:01
      Elegancko i sexy...mężczyzna dojrzały.......
      proponuję nie odsłaniać wszystkiego ale podkreślić swoje wdzięki.
      załóż sukienkę, mężczyźni to uwielbiąją. Mozesz założyć sukienkę do kolanka i
      np. wyeksponować biust i obowiązkowo szpilki, które optycznie wymodelują twoje
      łydki. Makijaż zrób delikatny, nigdy ostry, liczy się naturalność i zasada nr 1
      uśmiechaj się jak najwięcej. Sukces gwarantowany:):):)
      • tres_chic Re: jak sie ubrac na... 19.06.07, 17:47
        dziekuje bardzo... niezwykle cenne rady. usmiechac sie napewno bede ale co do
        sukienki.... nigdy nie lubilam sukienek i w zasadzie zadnej nie mam... ale co
        do wyekspoowania biustu to napewno to zrobie bo mam ladne D wiec to moj atut
        ktory zamierzam wykorzystac. zaloze iale klapeczki na obcasie, myslalam o
        bialych spodenkach do kolan i jakiejs.... sexi koszulce
        • mata811 Re: jak sie ubrac na... 20.06.07, 08:38
          Nie zapomnij ubrać się też w ... zapach, ale delikatnie;) ładna bielizna - dla
          własnego dobrego samopoczucia. Spodnie także są bardzo sexy, koniecznie
          szpilki, myślę, że jeśli masz i tak pokaźny biust, obejdzie się bez głębokiego
          dekoldu - facetowi wyobraźnia i tak będzie działać;) Powodzenia
          • brawurka75 Re: jak sie ubrac na... 20.06.07, 12:37
            sukienka - przebój sezonu, nic bardziej kobiecego nie znajdziesz
    • renate_s Re: jak sie ubrac na... 20.06.07, 17:47
      zauz to w czym sie dobrze czujesz!Jesli juz chcesz jakiejs rady-prosta ale
      elegancka sukienke eksponujaca to co masz najlepsze-nogi? biust? dekolt?
      zdecyduj sama.Nie zapomnij o perfumach , ladnym makijazu, zadbanych dloniach i
      stopach, bizuterii, swiezo umytych wlosach i.....bardzo wazne sexy
      bieliznie.Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka