Gość: Konstancja IP: *.gdynia.mm.pl 15.06.03, 16:45 Hej, kto mógłby mnie uświadomic apropos zabiegu przekluwania uszu? jak to jest z tym całym pistoletem i ile to kosztuje? thx! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bum4 Re: Przekłuwanie uszu... 15.06.03, 16:56 Gość portalu: Konstancja napisał(a): > Hej, kto mógłby mnie uświadomic apropos zabiegu przekluwania uszu? jak to > jest z tym całym pistoletem i ile to kosztuje? > > thx! Ja przekluwalam rok temu. Idziesz do kosmetyczki i siadasz wygodnie na stoleczku czy na jakims siedzonku. Ona smaruje ci uszy srodkiem znieczulajacym. Wybierasz sobie kolczyki jakie chcialabys nosic(lecznicze), nabija je na pistolet, przyklada do Twoich uszu i wlasciwie jest po wszystkim. Boli tylko w momencie przebijania, ale to jest zaledwie sekunda, takze najwiecej w tym jest szoku:)) I w ten sposob masz juz kolczyki na uszach. Nosisz okreslona liczbe tygodni, pielegnujac przy tym dziurki ;). Po zabiegu uszy sa zaczerwienione, ale znika na drugi dzien. Ja zaplacilam 30 zl. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstancja Re: Przekłuwanie uszu... IP: *.gdynia.mm.pl 15.06.03, 17:00 Dziekuje Olu!!! to własciwie wszystko co chcialam wiedziec!] pa-Konsta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: Przekłuwanie uszu... IP: *.acn.pl / 10.66.4.* 15.06.03, 23:26 ja mam dwa miesiace kolczyki pamietaj zeby na poczatku troche nimi krecic bo zdarza sie ze zarastaja wokol kolczyka i nie przejmuj sie jesli po miesiacu nie beda do konca zaleczone Odpowiedz Link Zgłoś