Dodaj do ulubionych

Szampon do przetłuszczających się włosów

16.06.03, 13:03
Szukam dobrego szamponu do włosów przetłuszczających się, najlepiej w
komplecie z odżywką. Czy ktoś zna coś skutecznego? Teraz mam avon, ale na
drugi dzien włosy nie nadają się do wystawiania na widok publiczny. Owszem,
mogę myć wlosy codziennie ( i tak muszę to robić), ale mam okropnie
podrażnioną skórę głowy. Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: inka Re: Szampon do przetłuszczających się włosów IP: *.BMJ.net.pl 16.06.03, 13:11
      moze nie używaj odżywki przez to jeszcze bardziej tłuszczą się włosy
      ja w tej chwili używam zwykłego szamponu (wypróbowałam już mase innych) Joanny
      z serii Rzepa jest to Szampon wzmacniający do włosów przetłuszczających się
      jest też wersja szampon+odżywka w jednym (zużyłam takie jedno opakowanie i
      włosy znacznie bardziej mi się tłuściły więc teraz używam samego szamponu), i
      sama odżywka osobno. Szampon kosztuje około 6zł więc jest naprawdę nie drogi.
      Myję włosy co drugi dzień.
      • Gość: nana Re: Szampon do przetłuszczających się włosów IP: *.acn.pl 16.06.03, 13:28
        Chwale sobie szampon timotei cytryna i szalwia. I tak musze myc codziennie ale
        mam ladne caly dzien. Moze sprobuj.Teraz jest promocja i kosztuje niecale 6 zl.
        • agni71 Re: Szampon do przetłuszczających się włosów 16.06.03, 17:18
          A ja bardzo lubie Elseve Citrus CR, wlosy do nastepnego mycia naprawde wygldaja
          swiezo - myje glowe co 2-3 dni, i juz nie eksperymentuje z szamponami do
          przetluszczajacych sie wlosow. Odzywki z tej serii nie uzywalam.

aga
      • Gość: bibi Re: Szampon do przetłuszczających się włosów IP: *.acn.waw.pl 16.06.03, 23:05
        a moja fryzjerka poleciła mi zamiast normalnej, klasycznej odżywki taką w
        piance. to super pomysł. nie obciążasz za bardzo włosów odżywką!
        i czasem mogę myc je co 2 dni (na ogół myję codziennie), a do tego mam
        wrażenie, że są lekkie.
        wella ma takie odżwki w piance (w takich żółtych pojemnikach). do tego
        oczywiście szampon w komplecie. polecam!
        • bela_mari schauma 17.06.03, 00:40
          kiedys mylam codziennie
          teraz co 2 dni
          a moze ktos probowal sun silk-przeciw przetluszczaniu?
          • Gość: Ula Re: schauma IP: 62.233.217.* 17.06.03, 01:13
            Ja próbowałam sunsilk włosy są po nim fajne odżywaka w sprayu super pachnie i
            jest bardzo lekka ale musze myć głowę codziennie. Na przetłuszczające włosy
            najlepsze są specjalne sampony z apteki. najlepij przejśc się do deramtologa
            to dobierze odpowiedni szmpon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka