agnietta 26.06.03, 21:30 Jak zlikwidowac krosty na posladkach (czerwone, duze, czasem bolesne); zadne kremy, balsamy do ciala nie pomagaja dzieki za rade agnietta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag-ia Re: krosty na posladkach 26.06.03, 22:23 Ojej, to musi byc bardzo przykre i krepujace... Ja mialam rok temu duze problemy ze skora na plecach. Wyleczylam ja robiac delikatnie, ale czesto peelingi i przecierajac skore 2 razy dziennie spirytusem salicylowym (100 g za 2 zl, 3%, w aptece oczywiscie). Polecam tez zel Benzacne 10% (30 g, 6 zl). powodzenia, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnietta Re: krosty na posladkach IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 08:19 Dzieki za porady. Wiesz te krosty nie sa non stop . Pojawiaja sie pojedynczo i znikaja tak szybko jak sie pojawily, ale to zdarza sie regularnie. a moze to objaw skorki pomaranczowej? sprobuje pellingi i przecieranie spirytusem, tak jak radzisz. Dzieki jeszcze raz. agnietta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: krosty na posladkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 08:56 A nie bierzesz żadnych leków? Ja takie krosty miałam po kuracjach sterydami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnietta Re: krosty na posladkach IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 12:57 nie, zadnych lekow nie biore. I co, teraz Twoje problemy ustapily? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidulka Re: krosty na posladkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 10:51 Mam ten sam problem. Zastanawiam się czy to nie od bielizny, bo pojawiają się mniej więcej tam gdzie gumki od majtek przylegają do skóry. Ja próbuję peelingów i po nich smaruję sobie pośladki kremem sudocrem - to jest teoretycznie przeciwko pieluszkowemu zapaleniu skóry, ale też na różne podrażnienia. Trochę pomaga Odpowiedz Link Zgłoś